Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://haber.gazetevatan.com/otobuste-masturbasyon-yaparken-yakalandi/513082/1/Gündem sdsadadas ifadeye bak çay demle..
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bursa diye girdim adana cıktı, yalan haber
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lympw2p7c31ro8uo0o1_500.jpg çözümü belli http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcoctex91V1qjfqp5o1_500.gif
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 mani'nin koyduğu şey geldi aklıma hemen haha
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sen hangi ilin mastürbasyoncususun?(nasıl bi kelime oldu lan!?)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Frostbite said: sen hangi ilin mastürbasyoncususun?(nasıl bi kelime oldu lan!?) folklorik asılmalar
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sesli güldüm abi işdeyim olmuyor :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yaptıkları puştluğa şöyle mesleklerini katıp bahane buluyorlar ya, iki kat sopalıcan. said: "2000'den buyana orkestrada korno sanatçısı olarak çalışmaktayım. Kullanmış olduğum enstrüman üflemeli çalgı olduğu için sabahları ara ara kasıklarımda şişme oluyor. Amacım kimseyi rahatsız etmek değil, kasıklarımdaki şişliği indirmektir. Psikolojik rahatsızlığım yoktur. Bunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yapmaya başladım. Denedim, rahatlayınca devam ettim. Yaptığımdan çok pişmanım. İnsanların beni görüp rahatsız olmaları beni iki kat rahatsız etmiştir. Bundan sonra yapmayacağım"
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 copry said: Shameless benim de aklıma bu geldi adam ilham almış direk.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: yaptıkları puştluğa şöyle mesleklerini katıp bahane buluyorlar ya, iki kat sopalıcan. said: "2000'den buyana orkestrada korno sanatçısı olarak çalışmaktayım. Kullanmış olduğum enstrüman üflemeli çalgı olduğu için sabahları ara ara kasıklarımda şişme oluyor. Amacım kimseyi rahatsız etmek değil, kasıklarımdaki şişliği indirmektir. Psikolojik rahatsızlığım yoktur. Bunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yapmaya başladım. Denedim, rahatlayınca devam ettim. Yaptığımdan çok pişmanım. İnsanların beni görüp rahatsız olmaları beni iki kat rahatsız etmiştir. Bundan sonra yapmayacağım" abi yuh qweqweqw
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ulan 10 yil konservatuvar okudum, korno,trompet hatta tuba caldigi icin kasiklari sisen 1 tane arkadasim olmadi ne kasikmis arkadas
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 O değilde ahlak polisi diye bir şey var
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Frostbite said: sen hangi ilin mastürbasyoncususun?(nasıl bi kelime oldu lan!?) Mastürbasyonculaştıramadıklarımızdan mısınız
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dasaaa said: onlar düzgün çalamamış çalmak azerice asdasgasfgagdsabh
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Arkadaş memleket ne hale geldi yaaa rahat rahat asılamıyoz. Hep akp yüzünden, şeriat geliyor.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Otobüsteki bayanlara saldırmaya çalışsaydı daha mı iyiydi adamcağız köşesine çekilmiş 31ini çekmiş !!
Öne çıkan mesajlar