Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

kazanıp çıktıysan düşmezsin
o yüzden 5. divisionlar çok çöplük

abi ben düştüm?

silver 4e kadar kastım no lifer gibi şuan bronzedayım tekrar.

bende mi var bir gariplik ya şansımı.

ticket atayım bakayım.
Mesaj tarihi:
bence sıkıntı lectre, silver 4 lerin (ki kabul edelim tr serverında silver 4 teysen büyük ihtimalle bok gibi oynuyorsundur), o kadar düşük seviye oyuncuların x-y-z statlarını görmek isteyen olsa zaten random bir bronze-silver acıp bakabilir.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

kthxbye said:

lectre yeter birader herkezin dolu ss'i var böyle sana hero 20+kill 5-death wall of ss'i döşerim istersen yorulmadın mı hala noob noob oyunlarda yaptığın ucuz winleri koymaktan ? Üstelik sen bu itemlarla bir meta gamede oyna bakalım o death le kill sayıları nasıl yer değişiyor sdf.

Özet: baydın.

noob dediğin lig silver 4 hani şurada oynayanların çoğu zaten bronze, ha bende geri düştüm orası ayrı.

ayrıca sana ne arkadaşım, paylaşmak istemişim paylaşmışım, hesap mı vericem?

oyun başlığı değil mi burası? ss oyun ss mi? hayır görende günde 5 ss spamliyor sanacak.

hayır anlamadığım nokta tanımadan etmeden konuşuyorsun, ortalama 7 yıllık bir moba geçmişim var, daha önce yerel turnuvalarda birinciliklerimiz bilmemne var dotada. hayır kim olduğunu sanıyorsunda konuşuyorsun?

ha abicim divisionda falansın sanırım? belki daha yukarıda, at lolking linkini görelim madem bundan iyisin.

hayır açılmayacaktı bu üye alımı anasını satayım.

Sen şu yazdıklarını bir daha oku bakalım delikanlı. Sadece en başta söylediğine katılıyorum -Sana ne demişsin ya HAH orası doğru işte BANA NE ?! senin her 2 yada 1 sayfada bir oyun yorumlarını ağlamalarını ss lerini görmek zorundamıyım BANA NE ? kimsenin de umrunda değil. He 2-3 kere paylaşırsın anlarız bak bakalım öncelere nerdeyse her sayfada ağlamaların yada büyük başarı yapmışsın gibi ss koyup övünmelerin var. Sadece bende değil herkez laf sokmuş sarcasm yapmış bende düzgün bir dille ve açıkça söyledim sana. Valla 10+ senedir bu forumdayım ben, ergende değilim ama konuşmalara bakıldığında kim ergen gibi davranıyor orası belli. Ayrıca silverdaym ahkamda kesmiyorum çünkü ranked toplasan 20 kere oynadım beni geriyor. 10 maç difficult detect maçı yaptım silver a koydu 10 maçtada silver 4 e çıktım okadar.

Problem kimin nerde olduğu değilki kimse kimseye bilmişlikte yapmıyor senin dışında. Problemin ne olduğunu yazdım zaten.

Buarada millete it köpek falan demişsinde adın Tahir mi bilmiyorum ama aklıma şu Nefinin söylediği söz geldi:

Bana Tahir efendi kelp demiş
İltifatı bu sözde zahirdir
Maliki mezhebim benim zira
İtikadımca kelp tahirdir(temizdir)
  • Admin
Mesaj tarihi:
kthxbye & Lectre

Konuyu ikili atisma haline getirip bir de hakaret edecek seviyede sozler soylemeye devam ederseniz bolumden uzun vadeli uzaklastirma alacaksiniz.

Diger uyeler de okusun diye ve sizin de bilginiz olsun diye buraya yazdim, lutfen cevap vermeyiniz ve konuyu saptirmayiniz.
Mesaj tarihi:
Türkiye turnuvasında çok güzel maçlar oluyor ama ya heyecandan ya tecrübesizlikten silver'da bile yapılmayan hatalar yapılabiliyor arada sırada.

Ama benim çok hoşuma gitti Türkiye'de böyle turnuvaların bu kadar başarılı bir şekilde düzenlenebiliyor olması. Riot iyi iş başarıyor Türkiye'de.
Mesaj tarihi:
Tori said:

S-H said:

avea'nın feysbuk sayfası nasus skin kod veriyore.

Şu EUWda da oluyor mu?

bi fikrim yok,kodu alabilirsen bi dene fakat teknik sorunlar yüzünden alınamıyor

edit:chrome ile girmeye denedim olmadı,mozillayla direk aldım.
Mesaj tarihi:
Beyler ben son 5 oyundur falan puan kaybetmiyorum oyunları kaybettiğim halde.Bronze 1 e çıktım sonunda na da.Sonra ilk çıktığımda 3 oyun kaybettim düşmedim.Sonrra bi tane kazandım.Şimdi yaklaşık 5 oyundur kaybediyorum puanım 1 e sabitlendi düşmüyor.Hehehe.Çok ilginç.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

kthxbye & Lectre

Konuyu ikili atisma haline getirip bir de hakaret edecek seviyede sozler soylemeye devam ederseniz bolumden uzun vadeli uzaklastirma alacaksiniz.

Diger uyeler de okusun diye ve sizin de bilginiz olsun diye buraya yazdim, lutfen cevap vermeyiniz ve konuyu saptirmayiniz.

eyvallah abi zaten girmemde artık moba bölümüne.

kusura bakmasın kimse kalbini kırdıysam.

..
Mesaj tarihi:
kese kağıdımı aldım ve lol oynamaya karar verdim bir süre.
hangi sunucuda oynuyoruz şimdi? eu west clientini indiriyorum çok lag oluyor mu? yoksa türk serverında mı oynuyor herkes?
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

hangi sunucuda oynuyoruz şimdi? eu west clientini indiriyorum çok lag oluyor mu? yoksa türk serverında mı oynuyor herkes?

EUWEST.

Türk serverı virtual cehennemin en alt katı.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

abi şöyle söyliyim.

EuW = ispanyol ve kısmen fransız
EuE = polonyalı ve kısmen rus
EuNA = brezilyalı
Tr = türkler

serverlarda oyunun canına okuyan kitle bunlar genellikle. ona göre seçimini yap.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...