Lectre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 gelmedi daha. bir dahaki hafta flm gelir ya
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 main dedigim heroyla oynamayi biraktim 10da 10u gecti, oncesini goremiyorum kacta kac oldu.. bana support olma diyenler utansin .p tamam iki oyunda bi 3-4 kill alio olabilirim de olsun o kadar
whitewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Lectre said: ya allah kahretsin zaten placementta bronze 1e geldim oradan bronze 4e kadar düşmeyi başardım adam supporta lb aldı wardsız hedesiz ya. abi ben bunu haketmiyorum. euwde olanlar bi ekleşsin pls; Anevquemar Bende aynı dertten muzdaribim :) Sİlver III'den silver 4 e düştüm placement maçlarda ağlıyorum hep :) Nick: Legendofnurialco Server: West Ekleyin arkadaşlar 2 kişi solo rankedlara aakarız , blind pickte olur :) en azından anlaştığım biri olur
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 whitewolf said: Lectre said: ya allah kahretsin zaten placementta bronze 1e geldim oradan bronze 4e kadar düşmeyi başardım adam supporta lb aldı wardsız hedesiz ya. abi ben bunu haketmiyorum. euwde olanlar bi ekleşsin pls; Anevquemar Bende aynı dertten muzdaribim :) Sİlver III'den silver 4 e düştüm placement maçlarda ağlıyorum hep :) Nick: Legendofnurialco Server: West Ekleyin arkadaşlar 2 kişi solo rankedlara aakarız , blind pickte olur :) en azından anlaştığım biri olur beni de şaapınsanıza. nick: Zugzwæng server: west
khalad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 nick : velisi server : west rank team var ama daha maçlara çıkamadık oynamak isteyenler varsa eklesinler team e alabilirim.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 http://competitive.na.leagueoflegends.com/sites/default/files/styles/wide_content_full/public/upload/TPA_splash_thumb.jpg?itok=mHykqnfZ lan brosuke ezreal ne kadar güzel olmuş
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tr ye geçtik lanet olsun geçmeseydik :D varsa kaliteli arkadaslar nick RaspberryV0dka ekleyin oyun atalım :D
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi kazandığım maçtaki takımların picklerine bakar mısınız. lütfen. 2 sn. xin geldi yanıma supp diye hayvan herif dağa taşa vurdu hep.
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 HellPatrol_ said: tr ye geçtik lanet olsun geçmeseydik :D varsa kaliteli arkadaslar nick RaspberryV0dka ekleyin oyun atalım :D forumu okuyun önce şöyle hatalar yapmadan fasd
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 HellPatrol_ said: tr ye geçtik lanet olsun geçmeseydik :D varsa kaliteli arkadaslar nick RaspberryV0dka ekleyin oyun atalım :D Deniz senle nebihan tr dekilerdende betersiniz :)
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Soimyr said: HellPatrol_ said: tr ye geçtik lanet olsun geçmeseydik :D varsa kaliteli arkadaslar nick RaspberryV0dka ekleyin oyun atalım :D Deniz senle nebihan tr dekilerdende betersiniz :) bi ara gel ahmet tr ye :)
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 daha oyun alamamadım bugün6. oyunumdu bu ne lan
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 HellPatrol_ said: Soimyr said: HellPatrol_ said: tr ye geçtik lanet olsun geçmeseydik :D varsa kaliteli arkadaslar nick RaspberryV0dka ekleyin oyun atalım :D Deniz senle nebihan tr dekilerdende betersiniz :) bi ara gel ahmet tr ye :) zati tr deyim ben noob deniz :)
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 nick neydi ahmetçiğim :D vojin ahmet
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 lütfen herkes tr server a geçsin herkes sığır ihihi
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 astronotorhan said: lütfen herkes tr server a geçsin herkes sığır ihihi hala beleş mi ? westden tr'ye geçiş.
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Noyzura said: astronotorhan said: lütfen herkes tr server a geçsin herkes sığır ihihi hala beleş mi ? westden tr'ye geçiş. sana burdan mesaj atıcam diye pm attım (özel mesaj) affedersin evet soruna gelince eveettt bedava 5 mayıs a kadar 5 mayıs doğum günüm paazrar gününe denk geliyor
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ulan madem arkadaşsınız niye paticik üzerinden haberleşiyosunuz
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 şu müthiş madalyalarınla bize kızman içindi herşey
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 derin bir his bana senin şu olduğunu söylüyor http://i.imgur.com/wzUJlZG.jpg
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 son fotoraftakilerin hepsi benim
Öne çıkan mesajlar