Tori Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 deadwoll said: Dark_Soul said: Dota 2 nin oyuncuları mı daha noob yoksa LoL unkiler mi? Pub gamelerde durum nasıl? Ona göre LoL e başlayabilirim. İkisi de birbirinden berbat kommünler. Ona bakarak girme bence. Ama en berbatı hangisi dersen dota, çünkü rus sayısı server ayrımları dolayısıyla daha fazla. Moba'da rus = wow'daki swe kid'ler ya da xbox live'daki Halo oynayan 7-12 yaş arası veletler. Guild başvurun reddedildi falan heralde sfdfsdfs, dota2deki herifleri karşılaştıramazsın bile swekidlerle.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 deadwoll said: Bu community olayının sonunu 4chan, 9gag, incisözlük vb. siteler getirdi yarattıkları troll kavramıyla. abi 4chan bir şeyin sonunu getirmedi bence çünkü gerçekten çok kısıtlı sayıda insan yaptığı için bir esprisi vardı. 9gag denen ableh yer yüzünden 10 yaşındaki rus bebeleri gelip 5 dakkada 10 kere ölüp sonra i troll i troll zua zua yazıyor.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 deadwoll said: Bu arada dün nasıl bilendiysem, pick ekranında herif son sn'de xin seçip top olcam ben panth go jungle or mid diyip locklayınca ikimiz de topa gittik; top'ta herife 1 tane creep aldırmadım, üstüne mid'e gidene kadar küfrettim, oyun boyu tam adam kesecekken de ultiyle kill'ini çaldım. Oyunu kazandık ama xin ağlıyordu gg derken bile sdffgh e panth mid gitseydin ya? onun bunun killini çalıp kasmış gelmiş buraya anlatıyor bide bu işte lol komünitisi bu!
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fp malph yapmışım karşı takım gidip full ad aldı ya ahah bazen gerizekalıları dövmek insana sadistik bir keyif veriyor
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Khazixler artık direk mana regen açılıyolar, çünkü agzını kırdıgımın tükürüğü kanser, hayvan gibi vuruyor. tear of goddess ya kha'zix için süper bi item
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ben de biliyorum mid gitmeyi de; niye iletişim kurmayı reddeden, terbiyesizlik yapan adama boyun eğeyim? Ben eğlenemeyeceksem, o sürünsün. Benim mantığım bu, bencillikse bencillik, tanımadığım etmediğim adamların keyfi olsun diye oynamıyorum ben o oyunu.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Btw İtalya server'ı da açmış LoL, adamlar yakında Bağcılar Launch falan da yapacaklar bu gidişle.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Geçen first pick top seçtim diye reportlandım, baya komikti. HE DID NOT LET ME TOP, OH GEE. Double top gittik, rezalet abi bu oyun. Metası çok korkunc. 4 kişiye düşür kafa rahatlasın.
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Tr server korkunç lan 40 lira vermeye kıyamıyorum ama 35dk'da 0 item 27ck alan adc görünce,her şeyden soğuyorum,ya kendini troll sanan bir gerzek ya da 12 yaşında veled.
Allure- Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 türk serverında ranked böyle birşey, her oyun wardı ben alıyorum rolüm ne olursa olsun.
Allure- Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 placement oyunlarında warmoglu sivir, ad janna falan olunca bronze 5'te başladım tabii doğal olarak. zorlayarak bronze 2'ye çıktım, silver göremicem ama bu gidişle, kanser olucam yoksa.
Allure- Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 geçmedim, uzun zamandır oynamıyordum, eu westteki accountımı buraya transfer etmişler haberim olmadan.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Butun serverlar boyle. Westin de tr serverindan farki yok. 3 4 oyundda bir 'yeni aldim heroyu deniycem' QQsu yapan adam mutlaka geliyor rankedda.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sonunda bronze V den çıkabildim 4 tür win streak yapıyorum takımlar iyi geliyor
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 tr'de oyunun seslerini eng yapmanın bir yolu var mı ?
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bronze 1'e verdi beni de ahaha, dramını... Az önce yine 4x revive almış veletler geldi. Alt + F4 çektim pickleri görünce de kurtuldum.
LethE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 S-H said: tr'de oyunun seslerini eng yapmanın bir yolu var mı ? f you installed to C: it will be located here: C:Riot GamesLeague of LegendsRADSsystemlocale.cfg Simply open locale.cfg using a text editor(ex. Notepad). Inside you will find this line: locale=(current language) Change the locale to the region/language you would prefer. Here is a reference list of supported locales: English(North America): en_US English(Europe): en_GB French: fr_FR German: de_DE Spanish: es_ES
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 gugıla bi bakınca direk çıkıyomuş gereksiz bir soru oldu ama yine de sağol :) bu değişikliği yapmak bir soruna yol açmaz herhalde ? hani oyun dosyalarında değişiklik vs diye bir sıkıntı olur mu ?
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 30k wieverlı streamer var custom skin kullanıyor NA phreak jacimusla falan aynı otunda hatta
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Diana daha login screen'da patladı, Kaede'yle oynuyoruz bu sırada. Ben Lulu support. HOP diye AP oldum, dayadım para itemlarını, kanserlerden kanser begendirdik. 4v5 kazanmanın tadı bambaşka.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 20. dakikasında 2 kişinin düştüğü oyunu rammus ve morde olarak 52. dakikada 3v5 kazanmışlığımız var
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Abi rammus öyle bi hero ya tam axe gibi.Dmg i vuracaksan ben tanklarım diyor resmen.
Öne çıkan mesajlar