Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Dark_Soul said:

Dota 2 nin oyuncuları mı daha noob yoksa LoL unkiler mi?
Pub gamelerde durum nasıl? Ona göre LoL e başlayabilirim.

İkisi de birbirinden berbat kommünler. Ona bakarak girme bence. Ama en berbatı hangisi dersen dota, çünkü rus sayısı server ayrımları dolayısıyla daha fazla.

Moba'da rus = wow'daki swe kid'ler ya da xbox live'daki Halo oynayan 7-12 yaş arası veletler.

Guild başvurun reddedildi falan heralde sfdfsdfs, dota2deki herifleri karşılaştıramazsın bile swekidlerle.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bu community olayının sonunu 4chan, 9gag, incisözlük vb. siteler getirdi yarattıkları troll kavramıyla.

abi 4chan bir şeyin sonunu getirmedi bence çünkü gerçekten çok kısıtlı sayıda insan yaptığı için bir esprisi vardı.

9gag denen ableh yer yüzünden 10 yaşındaki rus bebeleri gelip 5 dakkada 10 kere ölüp sonra i troll i troll zua zua yazıyor.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bu arada dün nasıl bilendiysem, pick ekranında herif son sn'de xin seçip top olcam ben panth go jungle or mid diyip locklayınca ikimiz de topa gittik; top'ta herife 1 tane creep aldırmadım, üstüne mid'e gidene kadar küfrettim, oyun boyu tam adam kesecekken de ultiyle kill'ini çaldım.

Oyunu kazandık ama xin ağlıyordu gg derken bile sdffgh

e panth mid gitseydin ya?

onun bunun killini çalıp kasmış gelmiş buraya anlatıyor bide bu işte lol komünitisi bu!
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Khazixler artık direk mana regen açılıyolar, çünkü agzını kırdıgımın tükürüğü kanser, hayvan gibi vuruyor.

tear of goddess ya

kha'zix için süper bi item
Mesaj tarihi:
Ben de biliyorum mid gitmeyi de; niye iletişim kurmayı reddeden, terbiyesizlik yapan adama boyun eğeyim?

Ben eğlenemeyeceksem, o sürünsün. Benim mantığım bu, bencillikse bencillik, tanımadığım etmediğim adamların keyfi olsun diye oynamıyorum ben o oyunu.
Mesaj tarihi:
Tr server korkunç lan

40 lira vermeye kıyamıyorum ama 35dk'da 0 item 27ck alan adc görünce,her şeyden soğuyorum,ya kendini troll sanan bir gerzek ya da 12 yaşında veled.
Mesaj tarihi:
placement oyunlarında warmoglu sivir, ad janna falan olunca bronze 5'te başladım tabii doğal olarak. zorlayarak bronze 2'ye çıktım, silver göremicem ama bu gidişle, kanser olucam yoksa.
Mesaj tarihi:
S-H said:

tr'de oyunun seslerini eng yapmanın bir yolu var mı ?

f you installed to C: it will be located here:

C:Riot GamesLeague of LegendsRADSsystemlocale.cfg

Simply open locale.cfg using a text editor(ex. Notepad). Inside you will find this line:

locale=(current language)

Change the locale to the region/language you would prefer. Here is a reference list of supported locales:
English(North America): en_US
English(Europe): en_GB
French: fr_FR
German: de_DE
Spanish: es_ES
Mesaj tarihi:
gugıla bi bakınca direk çıkıyomuş gereksiz bir soru oldu ama yine de sağol :)

bu değişikliği yapmak bir soruna yol açmaz herhalde ?

hani oyun dosyalarında değişiklik vs diye bir sıkıntı olur mu ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...