kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dün başıma gelen: Blindpick normal game oynuyoruz bir arkadaşla birlikte girdik sıraya, arkadaş support oynuyor 4 kişi aldı (pantheon,jax(jungle),taric,varus) işte heroları baktım mid yok dedim teemo alayım. Varus a da dedim ki mid gidebilirsen sen git Taric le premade'iz biz takılırız blindpick nası olsa. Adam birşey yazmadı dedim neyse ben mid gideyim ozaman. Arkadaş da bot a geçiyor yolda varus linkliyor geri çekil diye. Adam dediki pantheonla arkadaşız biz. Taric le ben donduk kaldık bişeyde yazmıyoruz hayır adam ne saçmaladığını anlasın diye. Sonra varus bastı top'a geçti pantheonun yanına. Support solo yapıcak asdfhsdgjhaklsj. Bi mid bi bot bi mid bi bot koşturuyorum arada jax mide bakıyor falan aradan 10dk geçti ki arada varus 2 kere öldü adam bana niye bot a gidiyorsun s....tin oyunu demez mi. Tabi herkezin dayanma sınırı var sonra okudukları nedeniyle gözlerinden kan gelmiştir muhtemelen general chattende yaptığı saçmalığı bir cümleyle yazdım 7x report. Adam oyun sonunda bile konuşuyordu hala midi niye bırakıyorsun diye. Maçı aldık bu arada -.-
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=m9P4trNWxYk&list=FL_PoGzb0L5OZNkB_lBaleog
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yeni lig sistemini kopyalayan kişide iq problemleri var sanırım 98 puandayım, bi maç kazanıp serilere geçiyorum, 1 maç kazanıp 2 maç kaybediyorum 75 puana düşüyorum. bir maç 19 puan değerinde bu arada. akıl fikir hesap kitap. 81 puandan 100e çıksam yine aynı dalga olacak ne anladım o işten
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kungen de başlamış lole streamliyo lvl 12 garibim asdagfa
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tatildeyim die ranked atmıyorumda bu gece cok eglendim. TEEEEMO IS ON DUTY
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Daha önce başlamıştır o çakal insan 2. gününden lee jungle mı yapar bırak allasen inanmadım ben. Gerçi izlemedim hiç nasıl oynadı bilmiyorum ama yine de çok saçma.
Narius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İlk gün izledimiştim ben biraz yeni başlamış gibi duruyordu. Chatten yönlendiriyorlar ama daha önce moba oynamış birinin lolde o kadar yönlendirmeyle jungle yapması falan zor değil pek.
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hiç şamp almıyodum ranked olmak için 16 şamp aldım. 2 ranked maç yaptım 2 de 2 şimdilik ama tr deki acc
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hangi ligdesin yoksa yerleştirme maçlarımı
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Daha yerlesmedim sanirim taze gelinim
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 2 gündür rankedde leonayla karşı tarafın blue`sunu çalıyorum inanılmaz keyifli sdfdfsfgdg
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tr parodileri bölüm 2: nidalee op support ward da ihtiyacı yok trap atıyor heryere ...
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gümüş tierinde beşinci(en alt) divisiondasın demek oluyor.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Leona hala favorite support. Bazen Thresh keyifli oluyor da, Leona bambaşka bir aşk.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bi blitz değil. mana shieldle rocket grabe ufak nerfler geldi geleli aynı tadı vermiyor gerçi.
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Vidar said: gümüş tierinde beşinci(en alt) divisiondasın demek oluyor. Win arttikca mi yukseliyor? Yoksa win oranina mi bakiliyor? Daha bugun ranked oldum da heycanliyim ^.^ Bir de add-on var mi lol de?
Slint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Oyun kazandıkça puan geliyor. 100 puana ulaşınca bir üst divisiona girmek için 3 maç atıyorsun, ikisini alırsan atlıyorsun.
Narius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Oyun kazandıp kaybedince league points geliyor ya da gidiyor. 100 lp yapınca division atlamak için 3 league atlamak için 5 maçlık promotion serisi oynuyorsun. Bunlarda 2/3 ya da 3/5 yaparsan bir üste geçiyorsun yapamazsanda tekrar 100 lp yapıp(sıfırlanmıyor sadece azalıyor) seriyi tekrar başlatıyorsun. Eski sistemden farkı ne sadece aynı ligteki adamlarla mı oynuyorum dersen eski elo yine mevcut mmr olarak ona göre eşliyor. Yenisi sadece sıralama yapmak için ligli divisionlı falan hoş gözüksün diye yoksa ratingin gizli olması dışında bir farkı yok. Eskiye göre atlamak daha uzun sürüyor ama düşmekte daha zor. Placementlardan iyi çıkmak lazım 10 oyunda direkt baya bir oyunda çıkabileceğin yere çıkıyorsun.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Yok lan 0 puana düşünce ilk kaybettiğin oyunda düşüyorsun.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 lan ben bronze v deyim peeyy en dip :(
Öne çıkan mesajlar