screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Black-ice said: success chance bashi olan heroya neden pt yapmamak?oyunda movespeed in onemini anlamayanlara bunu anlatmak zor oluyor tabi
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dediğin ancak early game'de fb+bir kaç kill ile süper feed yapıp hyper falan alabilirsen geçerli bence.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sparkcaster said: rubick pickleyip 13 e kadar ultiye vermediler invoker pickleyip 14 e kadar ultiye vermediler bunun üstüne çıkın rus degildi ama 13e kadar ultisi olmayan crystal maiden vardi, toplu combatlari niye hep kaybediyoruz acaba diye dusunurken farkettik.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 serhatin move speedle ilgili kisisel takintilari var, uzerine gitmeyin. combata ultiyle giren sniperlar iyi oluyo.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://tr.twitch.tv/beyondthesummit maç başlıyo
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahah lan o SKin yaptigini ben bile yapmiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya ahaha movespeed önemli diyip hayvan gibi aoesi olan slowu almamak sagdsfdsgs of serhat serhat şu sanırım ya http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Negncafsl8k#t=413s 6 48 deki balanar
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 vs ye çağıran olmadıysa daha seviye yeterince düşmemiş. devam edebiliriz arkadaşlar
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 serhat direk bu ya http://i.imgur.com/HTyXijS.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 elim ayağım titredi yine. başıma ağrılar girdi. nick vladimirli bişey. yaptığı linayla ortaya gidip 2 hard carry'yi aynı lane'e yollamak. karşı gelme sebebi ilk o söylemiş mid diye. küfürler falan. evlerine gidip öldüresim geliyor adamları.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bugün bi rus bütün takımın annesinden girdi sülalesinden çıktı nooblar idiotlar havada uçuştu, oyun sonunda da "commend me pls : )" dedi.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ursa aldı. jangıla girdi. hiç çıkmadı. hiç konuşmadı. hiçbişi yapmadı. bütün raxlar falan gitti adam hiç bize cevap vermedi. sadece jangılda creep kesti arada gidip kong aldı. bu kadar başka hiçbirşey yapmadı. öldü bikaç kere genklediler ama yılmadı. buarada düzgün item falanda yaptı. ama ancienta vuruyolardı en son hala adam cangılda farmlıyodu. hiçbir fightta görmedik adamı. teşekkürler
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şu maç http://dotabuff.com/matches/115207784 ordaki Drow yane ve şu adam http://dotabuff.com/players/32380806 Adamın şu anda 500 küsür wini var. 3 hero oynuyo 400ü drow 50si lina 50 si magebane. Biz maighty le adamın bot felan olduğunu düşündük. sadece drow oynayıp bu kadar kötü olmak cidden byük başarı.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gün 3; Single draft da first pick PA alan arkadaş oyun boyunca tidehuntera vurdu, ultisini atsa da atmasa da, arkada drow takır tukur adam kesmese de tidehuntera vurdu. Bazen kesti de.
kek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ingilizce oyuna girdim. 2 rus yazı olarak değil. konuşarak bütün oyun saçmaladılar.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gün 4; İngilizce oyunda 3 rusla aynı takıma kondum, LAN RUSCA KONUŞUCAKSANIZ NİYE İNGİLİZCE SEÇTİNİZ diyince karşı takımın ruslarıyla beraber beni reportladilar ve LPQ ya indim. Onlar ise hala masum insanların arasında rusça konuşuyor.
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ekmek said: Gün 4; İngilizce oyunda 3 rusla aynı takıma kondum, LAN RUSCA KONUŞUCAKSANIZ NİYE İNGİLİZCE SEÇTİNİZ diyince karşı takımın ruslarıyla beraber beni reportladilar ve LPQ ya indim. Onlar ise hala masum insanların arasında rusça konuşuyor. Benim bildiğim o tarz mass reportu dikkate almıyorlar hatta onların report hakkını kapıyorlar diye biliyorum. Bu yüzden low olduğuna emin misin?
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Vingthor said: ursa aldı. jangıla girdi. hiç çıkmadı. hiç konuşmadı. hiçbişi yapmadı. bütün raxlar falan gitti adam hiç bize cevap vermedi. sadece jangılda creep kesti arada gidip kong aldı. bu kadar başka hiçbirşey yapmadı. öldü bikaç kere genklediler ama yılmadı. buarada düzgün item falanda yaptı. ama ancienta vuruyolardı en son hala adam cangılda farmlıyodu. hiçbir fightta görmedik adamı. teşekkürler dusmanı ona cekıcektınız. tower neden combata gelmıyo dıyomusun?
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cidden emin misin? Ben rusça konuşan gördüğümde direk reportluyorum ingilizce oyunda ne işi var diye. Gerçi daha karşılık almadım ama benimde başıma geldi aynısı ben takımdan iki kişiyi reportladım 4 rus beni reportladı karşı takımdan da ruslar destek verdi. Ama hiç ceza yemedim :D Hatta teşekkür mesajı alıyordum hergün dotadan repotlar için, o ikiside kaynamış olabilir :D
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyi bile oynasa russian diye reportluyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Black-ice said: kong ne la? roş herhal. roş ya roş. ben böle 5.84c mi ne orda bırakmıştım dotayı. hon çıktığı gün başladım geri falan. benim için o kong hala
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Birde rus arkadaşlar Ar oyuna girip carry gelmezse repickliyorlar :D Şöyle bir mod olsaya her takıma 2 str 2 int 1 agi yada buna benzer bişey. Hani en azından herolar biraz mantıklı dağılsa. Ve repick yasak olsa :D Eminim pek rus girmez :D Hatta swapta yasak olsun :D
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 4 arkadaş girdik beşinci rus geldi takıma. Arkadaş sürekli solo takılıp gang yiyor falan. Adama Stick with us gibi birseyler yazdık suna benzer bişey geldi: Привет, Как дела, как вы Anlamıyorum ne dediğini dedik. "Learn russian!" yazdı herif ne dersin şimdi buna
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Buddha said: Birde rus arkadaşlar Ar oyuna girip carry gelmezse repickliyorlar :D Şöyle bir mod olsaya her takıma 2 str 2 int 1 agi yada buna benzer bişey. Hani en azından herolar biraz mantıklı dağılsa. Ve repick yasak olsa :D Eminim pek rus girmez :D Hatta swapta yasak olsun :D normal dotada vardı o mod.
Öne çıkan mesajlar