SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Dworgian said: abi ceset bakmaktan ne gibi bir zevk alınır? nekrofili? Zevk diil ki. Bi dönem ölüm çeşitlerine, yara çeşitlerine fln merak salmıştım. Fazla biyoloji düşkünlüğü mü olur artık, ne olur bilmiyorum. Bakarken keyif almak ya da çok fazla korkmak, iğrenmek, ama ona dayanmaya çalışmak vs gibi bi istek de değil. Sadece merak. Ne çeşit bi ölüm nasıl bi yaralanma sonucu olmuş vs. Oturup sabaha kadar bakmıyorduk zaten, can sıkıntısına açıyordum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Yine de garip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 goldbären said: sen dogmatik değil misin lan sigıl kader bu ecel nerede gelirse gelir diyip geç Sen de haklısın lan. Arada şaşıyor işte insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 forumda türk dexterlar varmış. aslında gereksiz tabulaştırmaya karşıyım ben ya. hani bir haber sitesinin sansürsüz koymasını savunmuyorum ama bakmak isteyeni neden yargılıyorsunuz. ortaöğretimde rottena fazla girdik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ren said: ortaöğretimde rottena fazla girdik galiba. girsek yadırgamazdık. girmediğimiz için yadırgıyoruz gibi (aslında çogul konuşmayayım da üşendim silmeye. tekil alınsın görüşüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 5 yaşında kurban kanı sürünce böyle oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aynen abi meraktan giriyor insan gore sitelere falan. dipsiz kuyu gibi başlayınca bırakamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayatımın geri kalanında tanık olabileceğim herangi sıradışı kötü bir olaydan daha az etkilenmek adına ben de nerde rastlarsam bakarım böyle kanmış cesetmiş zevk almakla ilgisi yok algıyı genişletmek bünyeyi sağlamlaştırmak ilgisiyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ulan su go kart ı bıkere denemedım bı dahada denemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben amcamın cenazesinde yıkanırken falan bulundum şimdi pek bakamıyorum ekrandan da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 polisin kimliği belirlenmeyen ceset arşivini tavsiye ederim ilgililere bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 linklesene üşendik şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 korktum girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 isterseniz sabahlara kadar en kötü haliyle ceset izleyin. tanıdığınız olmadıktan sonra farketmez. tiksinmeye alışırsın ama bi tanıdığın o hale gelirse ambale olacaksan gene oluyosun. istediğin kadar alış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kafa koparma uzmanı mısınız arkadaş. belli ki ya atkı ya kemer koparmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o linklere ve sitelere tıklamak bile istemiyorum şerefsizlerin reytingi -1 olsun diye. kıza da yazık olmuş ailesine sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 DynamicK said: sacma geldi bana biraz. tam olme nedeni kesinlik kazanmadan hizlica haber yapayim diye yazmislar. saclari gokart motoruna kapilip olen de var ki daha gecen sene olmadi mi tr de bir yerlerde? kemer motora sikisip da kesip atmis olabilir kafayi. yoksa aractan firladi da boyunda takili kalan kemer kafasini koparmis olsa o zaman fotolarda araca oturuyor vaziyette olmazdi. her ne olursa olsun gelisme gostermeyen bir ulke Turkiye. Sans eseri yasiyor insanlar. 24 yasinda uni ogrencisi bir kiz oldu gitti iste yok yere. Daha da ustunu nasi ortecegiz diye dusunurler ama ertesi gun yine ayni sekilde devam ederler. Ne de olsa Allah'in takdiri. ingiltereden gelen bi iş güvenliği uzmanı vardı fabrikada. sinir hastası oldu gitti adam. En son bana Biz şans eseri kaza geçiririz, Siz şans eseri sağ kalıyorsunuz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Adamın biri ön koltuğa ufak çocuğunu oturtmuş ve hafif bir çarpışmada açılan hava yastığı çocuğun kafayı koparttıydı, önceki yıllarda haberlerde çıktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çok yazık. :/ kemer kafa koparabilir (sert kemerler normal takıldığında bile ani frende acıtıyor kalın giysi üzerinden, çarpmada boyun kopabilir vücudun üst kısmının daha çok savrulduğu düşünülünce, mümkün bence) de kaşkolun filan koparamaması lazım. anlamadım olayı ama siteye de girmek istemiyorum. kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi birde kafa yuvarlanmasın diye midir nedir kızın saçlarının üstüne sandalye koymuşlar. diriye saygınız yok bari ölüye saygınız olsun bari. +18 http://www.dha.com.tr/newpics/news/070220131618049475096.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kafayı örttükleri torba uçmasın diye koymuşlardır. fotografı çeken dingil inceleme yapılırken çekmiş normalde örtülü tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 so edgy tipler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 azrail troll mode on... yav said: hayatımın geri kalanında tanık olabileceğim herangi sıradışı kötü bir olaydan daha az etkilenmek adına ben de nerde rastlarsam bakarım böyle kanmış cesetmiş zevk almakla ilgisi yok algıyı genişletmek bünyeyi sağlamlaştırmak ilgisiyle alakalı töröris cesetleri sitesi falan olsa ona baksan aslında ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Habertürke bir yaptırım gelmeli artık ya, her olayda galeri için tıklayınız yapıyor, gidiyorlar ölmüş/öldürülmüş kadının kızın facebookundan resimler bulup koyuyorlar falan hayvanlık ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar