Cute Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Beyler genel döktürsenize, şimdi ps4'de nasıl grafikler yoksa pc dominemi ediyor.Neden sorduğum noktası ise ağustosda ps4 çekeyim diyorum karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Cute said: ağustosda Sen ps4e al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ps4'de grafikler gayet iyi ama uzun soluklu oynamak istiyorsan mod olayına girmen gerek o da pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 PC'yi hesap ettim, 1 ve 2 yi çok iyi makinamda oynuyordum şimdi geri kaldık az. PC toplayım dedim, orta budget yapsam ben olmaz diyorum high yapsam kesem olmaz diyor :D PS4 kötü bir alet değil karşılaştırmalara baktım ama çok fark göremedim, oynarken bakmak lazım...Oyun güzel dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 eger hairworks falan kasmayacaksan oyle asiri bir spec istemiyor oyun, her hangi midrange bir kart cok rahat high-ultra karisik 45-50 fps aliyor, PS4 30 fps'nin altina dusuyormus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Optimize ederler ya, witcher 2 de ilk çıktığında ağlatıyordu sonra geliştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 mesai bitse de eve gidip oynasam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ps4'te fps dusmeleri sadece bazi CS'lerde oluyor onun haricinde yok. patch gelicek onuda duzeltirler bu hafta buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 cdpr'in cgilari yapan sirket bide film yapiyormus witcher, live action degil ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Eğer Kanuni nin sızlanmaları doğruysa ellerindeki malzeme yeter zaten film yapmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Digic mi? Full cgi onlar, ingame falan yok. Assassins creedleri de bunlar yapmış şu woodkid - ironlı olanı falan. Warcrafta rakip olur şöyle bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Platige Image ve Tomasz Bagiński diye bi amca yapiyormus. baya bi oyunun/animasyonun cgilari bunlar yapmis hep. https://www.facebook.com/platigeimage/photos/a.10151074200201991.426135.61763291990/10152192689161991/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Darksun said: 20 saat buna side questler vs dahil degildir zaten, yoksa yapmasi o kadar uzun surmez, onlarda gelince 40-50 saat falan olsa iste cok iyi. 2017 ye kadar witcher a odaklanicaz dediklerine gore de bu 2si disinda en az 1-2 tane daha benzer exp/dlc gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ilk defa dun gece actim oyunu. gunlerdir zaman ayiramiyordum, ayirabildigim ufak zamani da cs ye vermistim. hairworks u hic denemeden direk off yaptim. hbao+ acik. geri kalan hersey de max. 2K cozunurlukte gayet guzel calisiyor oyun, kepler gpu um olmasina ragmen. (780GTX SLI, Ti degil) fps dusuk mu yuksek mi bilmiyorum ama. belki de oyun dusuk fps ye ragmen gysnc yuzunden akici gozukuyordur. oyle ise de sorun degil. gysnc is yapiyorsa, ben aradaki farki anlamadiktan sonra nasil oldugu onemli degil. competitive oyun degil sonucta. hic takilmam, atlamam, kasmam vs olmadi. tereyag gibi akiyor. memnunum. bir de benchmark yapayim bakayim, asil durum neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 40'ta yeterli akıcılığı yakalıyor oyun. ben 37-40 civarlarında takılacak şekilde çoğu ayarı arttırdım. gerekse 50-60 olsun diye kısacaktım biraz ama görüntüden ödün vermeyi gerektirecek bir sıkıntı yaratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben 880m ile ultrada oynuyorum her şey açık, fps ölçmedim ama rahatsız etmiyor akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 geforce experience shadowplay i acip fps sayacini aktif edip girdim oyuna. ilk gittiginiz tavern in oldugu koyde 35-57 arasinda dalgalaniyor fps. ancak bu dalgalanmanin rahatsizligini hissetmiyorum. ayarlar ve spec soyle: i7 5960x 32 gb ddr4 ram asus rog anakart 2 adet asus 780gtx (overlocksiz, ilk cikanlar), SLI modda 2k asus gysnc monitor 2K cozunurluk, fullscreen (SLI icin), her sey ultra/max, hairworks tamamen kapali, hbao+ acik. gysnc aktif. eger en son nvidia forumlarinda geforce rep lerden birinin vaad ettigi gibi kepler icin daha optimize bir surucu cikarirlarsa daha da iyi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bas TitanX SLI i hocam ya o da mı problem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kepler in bu kadar cuvallamasinin sebebi aslinda bir onceki jenerasyon konsollar. ps3 ve xbox360 in computing power i sinirliydi. multiplatform olan ve pc versiyonunda directx 11 destekli olan oyunlar bile gercek anlamda tum dx11 featurelarini kullanmiyorlardi, zira konsollar dx9 tabanliydilar. cakal nvidia bu ortami sessiz sedasiz lehine kullandi. simdi yeni nesil konsollarla (ps4, xbox one) DX11 DirectCompute API nin daha agirlikli kullanilmasiyla beraber nvdia nin kepler donemindeki foyasi ortaya cikti. nvidia 2 koca yil boyunca cakallik yaparak vram i 3gb da tuttu, keplere fermi den bile daha kotu bir computing performance verdi, ustune AMD 512bit memory bus ile 4gb vram li kart uretirken (ki yillar sonra amd sahipleri yeni nesil oyunlarla beraber simdi bunun ekmegini yiyor) oturdu seyretti. bir de AMD nin steamOS atagi sirasinda driverlarini dolayli olarak windows icin de optimize ettigi gercegi de var. butun bunlar konsollarin pazari bottleneck olusturarak geri cektigi bir donemde kafa kafaya giden rakip kartlar arasindaki makasin gunumuzde birdenbire acilmasina sebebiyet verdi. yetmezmis gibi nvidia bir de maxwell release sonrasi AMD ile yarista panikleyip yeni nesil oyun testleri iyi ciksin diye maxwell optimizasyonuna abanip, daha gecen sene satmakta oldugu kepleri ikinci plana atinca is iyice ayyuka cikti. simdi nasil sivayacaklar cok merak ediyorum. driveri optimize etseler bile bir yere kadar. kepler in yetersizlikleri her zaman siritacak ve optimizasyona omur boyu devam edemezler. nvidia AMD yi driverlari kotu diye elestirirdi. simdi gorecegiz bakalim onlarinki ayni anda iki chipset optimize etmeye kalkarlarsa nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Namessar said: hairworks u hic denemeden direk off yaptim. hbao+ acik. Şunun tam tersini yapıp bi de öyle dene. HBAO görsel anlamda hiç bişey fark ettirmiyor bende, ama hairworks özellikle dialog ekranlarında baya fark ediliyor. Gimmick tabi de güzel bi gimmick Biraz da burada ağlayayım. Oxenfurta gittim, stepjanla gwent kapışıyorum imba milfgard decki yapmış 10luk archerlar resli archerlar falan, zar zor yendim 2-3 denemeden sonra ve deli gibi sevinçliyim. Derken oyun çöktü. 1 hafta sonra ilk defa.... İnat ettim 1 saat daha gwent oynadık, mulliganlayamadığı bi elde aldım yenneferini. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/wuf01_zpsffumikbr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 quixef said: Bas TitanX SLI i hocam ya o da mı problem sdf ben basarim basmasina da, sen 2 tane ps4 u seri falan baglasana bir ara, belki 30fps ustune cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 namessar da acımadan çakıyor konsolculara sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Namessar said: quixef said: Bas TitanX SLI i hocam ya o da mı problem sdf ben basarim basmasina da, sen 2 tane ps4 u seri falan baglasana bir ara, belki 30fps ustune cikar. Benim konsolcu oldugumu zannetmesi disinda hatasi yok dogru. Cok hazircevapmissiniz Namessar bey, ama yanlis yerde atladiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://i.imgur.com/TOrgEhG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Davul mu yutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar