progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bide atı zıplatmayla attan inmeyi aynı tuşa koymaları kötü olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 oyunu şimdi oynayamayacağım, temmuzdan sonra oynarım nasip olursa; ama kafama takılan bir nokta var witcher 2'de oyunun ortasında yaptığımız seçime göre oyun tamamen değişiyordu. witcher 3 hangi seçimi esas alıyor. witcher 2'deki seçimlerimiz oyuna yansıyor mu? çünkü epey farklı sonlar olabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ati ziplatma space inme e tusu degil mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 560ti hawk 2500k 8gb ekran otlar low diğerleri medium texture ve detail high ile oynuyorum 30 fps (oyun konsolları gibi işte) görüntü gayet güzel ssler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Son konusunda şöyle diyorlar http://media1.gameinformer.com/filestorage/CommunityServer.Components.SiteFiles/imagefeed/featured/cdprojekt/witchernumbers10.25big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Istari said: oyunu şimdi oynayamayacağım, temmuzdan sonra oynarım nasip olursa; ama kafama takılan bir nokta var witcher 2'de oyunun ortasında yaptığımız seçime göre oyun tamamen değişiyordu. witcher 3 hangi seçimi esas alıyor. witcher 2'deki seçimlerimiz oyuna yansıyor mu? çünkü epey farklı sonlar olabiliyordu. oyuna başlarken witcher 2 save dosyanı seçiyorsun. otomatik görüyor witcher 2 save'leri sistemde duruyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://www.gamespot.com/articles/what-the-choices-of-the-witcher-2-mean-in-the-witc/1100-6427400/ şöyle bir şey buldum. hiç save aktarmasak oyun hangi witcher 2 sonunu esas alıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Silphatos said: input lag mı acaba dediğiniz input lag var gibi gozukuyor... cok sinir bozucu cidden zevkimin icine etti oyundan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hw acc ı açın deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hardware cursor var en altta. o sorunu çözüyor. denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hardware cursor evet, acceleration değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Abi ps4 pc karisti ortalik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 pc de oynamayanlar düşünsün onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 grifini öldürme bölümüne çok erken geldim ehralde ağzıma sıçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Istari said: http://www.gamespot.com/articles/what-the-choices-of-the-witcher-2-mean-in-the-witc/1100-6427400/ şöyle bir şey buldum. hiç save aktarmasak oyun hangi witcher 2 sonunu esas alıyor bilen var mı? save aktarmadan da seçebiliyorsun witcher 2 de yaptıklarını new game dediğinde simulate witcher 2 save dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 660ti var otlar medium geri kalan herşey high oynuyorum 40 45 fps alıyorum axedice denen hıyar mediumla oynarsın diyordu çok anlıyormuş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 nvidianın optimizasyonunu yaptıktan sonra düzeldi bendeki sorun çok ısınıyordu pc garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 12 saattir açık oyun, crash yok daha, 30 defa alt-tab yaptım. Vizima da ki muhabbetler çok iyi uşakla, birde oraya geçtiğinizde generalin biri gelip w2 de ki kararlarınızı soruyor import etmediyseniz save i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben çoğu kararımı hatırlamıyorum. çok olmuş oynayalı =) save i seçtim ama. oyun hatırlatır belki ilerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://www.reddit.com/r/PS4/comments/36fjcr/anyone_feel_that_the_witcher_3s_movement_is_weird/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ya beni oyun 10 dakkada bir sürekli desktopa atıyor. Arkada sesler vs devam ediyor. Tekrar witchera tıklıom hatta dialog sırasında 1-2 ye basınca konuşmalar da devam ediyor ama oyunun görüntüsünü tekrar açamıyorum. Kapamak zorunda kalıyorum. Var mı böyle bi sorun yaşayan? Grafikleri vs. de düşürdüm belki o yüzdendir diye de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Oyun bayağı güzel ya, w2 nin daha sebest hali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Xeşke konsolcular kendi bölümlerinde başlık açıp tartışsa, ama bölüm başkanımız ihanet ve hıyanet içinde olduğundan kovmuyor onları =/ Bende 2 defa alttabda çöktü oyun var orda bi sıkıntı, hbao ve hairı kapatınca da 58-60 fps gidiyor. Çok gimmicky ayarlar, ya da benim 1080p ekran bunları kaldıracak özellikte değil arada pek fark göremedim. Kermitim griffin için quen kullan bol bol, yerdeyken 3 vuruştan fazlasına kasma counter attack yersin, dodge dostumuz her zamanki gibi. Xeşke dodge staminadan daha fazla yese bu arada, yine pata küte sağa sola atlayarak kesiyoruz herşeyi tam bi aksyon combatı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Griffin bende çok kolay öldü, Thunderbolt yapın, quen açık olsun , bende sword serpent silver sworddu yanlız gittim o recipeleri buldum. O sword vurdu mu oturtuyor :D Bütün haritayı gezdim, tüm ? yerleri açtım bazı ağaçların kavuğunda bile saklı şeyler var adamlar heryere birşeyler koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar