Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Bu oyunun CE'sini gören var mı :p getiren firma yok herhalde :( W2 nin CE sinide istemiştim havayı almıştım.

Getiren firmanın ötesinde, şu anda bütün sitelerde stok tükenmiş durumda. Şu saatten sonra bulmak biraz mucize yani. Ben pre-order açıldığı gün siparişi verdiğime o kadar mutluyum ki şu anda...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

nerden aldın CE yi amazon dan mı? :)

Amazon.co.uk'tan. Hollanda'da olduğum için İngiltere bana daha yakın kalıyor ve gününde elime geçsin istiyorum açıkçası. :P

Bu arada ilk çıktığı zaman The Witcher 2'yi de CE olarak getirtmeye çalışmıştım ama neredeyse bütün siteler son anda "oyunu Türkiye'ye yollayamıyoruz biz, kusura bakmayın" diyerek siparişleri iptal etmişti. Olur da stok bulursanız bile onu da kontrol etmeyi unutmayın, benim çok canım sıkılmıştı o olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence artık geçti zaten, amazondan birkaç tane CE getirttim , sanırım sırf SWTOR CE gümrüğe takılmıştı, eşşek gibi kutu olduğu için sanırım. Amazon halletti bütün masrafları ben sırf bir form yollamıştım. Bunu almak pek yemedi :p

Belki biraz daha makul fiyatlara burada da satan olur dedim ama kimse getirtmiyor anlaşılan. Aral a o kadar laf ediyorum ama blizzard ın oyunlarını CE alıp duruyorum. Keşke bunuda birileri getirseymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...