Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yalnız bilkom u kutlamak lazım. cok iyi bir fiyattan getirdiler. on sipariş coktan vermiş olmama ragmen yine de arkadaslarıma 1-2 tane bilkom dan hediye de kutulu alacagım. Eger benzeri yan dagitimciları desteklemezsek Aral ın insafına kalacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 burada collector satan bir yer gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bilkom getirecek umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Jeeztro said: birader hepsiburada dan bişeyler almış oyun beleşe geldi gog.com üzerinden ne almış onu da söyleyeydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 geforce ekran kartı almış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Yeni birkaç tane 4k görsel http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-screenshots-show-geralt-in-4k/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Silphatos said: Jeeztro said: birader hepsiburada dan bişeyler almış oyun beleşe geldi gog.com üzerinden ne almış onu da söyleyeydin bari valla açıkçası bilmiyorum. doğum günüm diye bilgisayar toplamış sağolsun epey bir parça almış onlarla birlikte geldi sanırım ekran kartı geforce deil ama sapphire amd bişeyler 280x mi ne hatta programdan baktım amd radeon hd 7970 yazıyor. o kadar cahilim konuya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 grafik kartinin hediyesi olarak geldi seve seve oyniycaz artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kodu satabilirsin oynamıycaksan/redeem'lemediysen. Hatta direk DH'ta falan bunun kodunu satan bi ton insan çıkar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yok ya kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Oyunu oynayabilmek için ekran kartını yeniledim demiyo da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Gta 5 icin yaptim :) bu bonus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gone gold en sonunda, xbox icin pre-load acilmis lelelel dl boyutunu da 50gbdan 30-35 gb arasi bisiye indirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 oyunun çıkmasına 1 ay yok mu yahu, neyin preload'u bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 xbox exclusive yapmislar iste paralari alip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi adamlar nasıl para kazanacaklarını şaşırdılar ya hahaha hayır millet para veriyor, müstahak demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nYwe_WHARdc GOG da preload işini becerebilir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Kitaplara ulaşmanın ciddi anlamda zor olduğunu düşünürsek (tamamı İngilizce'ye bile çevrilmedi hala) kitaplarda çok ciddi yer tutan bir karakterin (Ciri) zınk diye oyuna girişinin kafa karıştırıcı olabileceğini düşünerek şöyle bir yazı hazırladı eşim: http://lorekeeper.net/kimdir-nedir-ciri-bolum-1/ Reklam yapma değil de bilgilendirme amaçlı olarak paylaşıyorum izninizle linki. Eğer sıkıntı olacaksa uyarmanız yeterli, linki ve mesajı silebilirim öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 770 ile ne ayarlarda oynayabilicem merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Yazı güzel olmuş monthius, kaldırmana da gerek yok zaten istersen sitenin reklamını yapabilirsin burda. Bizim kızdığımız bariz viral kasıp sanki reklam yapmıyormuş ayağına yatan dallamalar. Oyun çıkıyor diye sword of destinynin çevirisini de yetiştirmişler heralde. Yumulmak lazım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Sadece yazı değil site de bence süper olmuş, diğer oyunlarla ilgili yazılara da biraz göz gezdirdim, hazırlayanların eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 BlackRose said: Sadece yazı değil site de bence süper olmuş, diğer oyunlarla ilgili yazılara da biraz göz gezdirdim, hazırlayanların eline sağlık. Çok teşekkürler. :) 19 Mayıs'a kadar özellikle The Witcher ağırlıklı içerik olmak üzere içeriği genişletmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Monthius said: Kitaplara ulaşmanın ciddi anlamda zor olduğunu düşünürsek (tamamı İngilizce'ye bile çevrilmedi hala) kitaplarda çok ciddi yer tutan bir karakterin (Ciri) zınk diye oyuna girişinin kafa karıştırıcı olabileceğini düşünerek şöyle bir yazı hazırladı eşim: http://lorekeeper.net/kimdir-nedir-ciri-bolum-1/ Reklam yapma değil de bilgilendirme amaçlı olarak paylaşıyorum izninizle linki. Eğer sıkıntı olacaksa uyarmanız yeterli, linki ve mesajı silebilirim öyle bir durumda. güzel yazı,ayrıca sitenin göz yormayan tasarımı hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 key gelmiş banada ama gog ya. steamle takas etmek isteyen olursa msj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar