Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

Jeeztro said:

birader hepsiburada dan bişeyler almış
oyun beleşe geldi gog.com üzerinden

ne almış onu da söyleyeydin bari

valla açıkçası bilmiyorum. doğum günüm diye bilgisayar toplamış sağolsun epey bir parça almış onlarla birlikte geldi sanırım ekran kartı geforce deil ama sapphire amd bişeyler 280x mi ne hatta programdan baktım amd radeon hd 7970 yazıyor. o kadar cahilim konuya yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Kitaplara ulaşmanın ciddi anlamda zor olduğunu düşünürsek (tamamı İngilizce'ye bile çevrilmedi hala) kitaplarda çok ciddi yer tutan bir karakterin (Ciri) zınk diye oyuna girişinin kafa karıştırıcı olabileceğini düşünerek şöyle bir yazı hazırladı eşim:

http://lorekeeper.net/kimdir-nedir-ciri-bolum-1/

Reklam yapma değil de bilgilendirme amaçlı olarak paylaşıyorum izninizle linki. Eğer sıkıntı olacaksa uyarmanız yeterli, linki ve mesajı silebilirim öyle bir durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazı güzel olmuş monthius, kaldırmana da gerek yok zaten istersen sitenin reklamını yapabilirsin burda. Bizim kızdığımız bariz viral kasıp sanki reklam yapmıyormuş ayağına yatan dallamalar.

Oyun çıkıyor diye sword of destinynin çevirisini de yetiştirmişler heralde. Yumulmak lazım bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Sadece yazı değil site de bence süper olmuş, diğer oyunlarla ilgili yazılara da biraz göz gezdirdim, hazırlayanların eline sağlık.

Çok teşekkürler. :) 19 Mayıs'a kadar özellikle The Witcher ağırlıklı içerik olmak üzere içeriği genişletmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Kitaplara ulaşmanın ciddi anlamda zor olduğunu düşünürsek (tamamı İngilizce'ye bile çevrilmedi hala) kitaplarda çok ciddi yer tutan bir karakterin (Ciri) zınk diye oyuna girişinin kafa karıştırıcı olabileceğini düşünerek şöyle bir yazı hazırladı eşim:

http://lorekeeper.net/kimdir-nedir-ciri-bolum-1/

Reklam yapma değil de bilgilendirme amaçlı olarak paylaşıyorum izninizle linki. Eğer sıkıntı olacaksa uyarmanız yeterli, linki ve mesajı silebilirim öyle bir durumda.

güzel yazı,ayrıca sitenin göz yormayan tasarımı hoş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...