Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

df said:

map buymuş.

Novigradla oxenfurt dip dibe resmen, benim beklediğimden küçük görünüyor harita. Cintra falan biraz zor olurdu da vizima da olmayacak galiba.

Referans için büyük boy witcher 2 haritası.

http://vignette3.wikia.nocookie.net/witcher/images/1/17/Northernkingdoms_full.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Harita ölçek meselesi ya, oyun içinde çok da küçük gelmeyebilir. Ha witcher evreninde kapsadığı sınırlar adına dersen, daha fazla olması tabi güzel olurdu o ayrı.

Vizima malesef yok. Fast travel'la sarayına felan gidiliyor, (Emhyr'le görüşülen saray, ilk oyundan hatırlarsınız), ama şehrin olmadığı belirtilmişti.

Belki saraya gidişin cart diye olmaması adına bir miktar outskirts olabilir, ona dair birşey kalmış aklımda ama emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

skyrimde modlar var cunku, ayrica 400+ yer var haritada kesfedilecek yapilacak side questler vs ondan o kadar oynandi.

burda respawn hic olmayacak gibi yada cok az olcak o acidan harita buyuk bile olsa bir sure sonra bombos olacak heryer, modlarda sonradan gelcek oda baska bir eksi.

speedrunda 25 saatmis tum hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

@Seru, Zannetmiyorum, çünkü bu oyunun temeli action, o bu şu vs. değil, hikayesi. Adamlar bunun yüzünden multiplayer'a vs. dadanmadılar, story'i zenginleştirmeyi tercih ediyoruz dediler.

Amelelik derken de fetch questler gibi diyorsan, reviewlar da tersi yönde bilgi verdi hep. Kendimiz görücez tabi 19'undan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Re: Dragon Age: Inquisition - 12 gün Önce
Ssd olayi hackerlar tarafindan kirilamayinca uzunca uyduruldu sanirim. Koruma yontemiyle ilgili birseydi hatirladigim kadariyla
by Kanuni - Bilgisayar Oyunları
Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce
ben iki sayfa once verdigim hack gibi oldu sandim. isometric oluyor ufacik hackle komple oyun. neyse.
zoom out sadece tactical kamerada ama geri donuyor tekrar.. ya da benmi yanlis yaptim
Nuuvemden almistim ben.
dedigim iso olmasin cakili sekilde, su hackin becerdigi sey iste. isteyen yakindan aksiyon gorsun isteyen iso oynasin. demek sitedigim o.
origindeki orjinal dragon age inq. de denedim bu arada dis alanda. ic alanda bilemiyorum ama sanirim onuda cozmus gibi duruyor ya da cok fazla zoom out yapmayin diyordu. birde olay cok basit. ctrl ye basip zoomu ayarliyorsun cikinca orada kaliyorsun. [...]
yazildimi bilmiyorum ama bunun isometric olarak oynatan hacki mevcut dun denedim cok iyi. istediginiz kadar geri cekebiliyorsunuz kamerayi ve enfes oluyor tabii. burada anlatiyor yapan arkadas.
by Kanuni - Bilgisayar Oyunları.

pardon yav, benim hatam
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

df said:

map buymuş.

Novigradla oxenfurt dip dibe resmen, benim beklediğimden küçük görünüyor harita. Cintra falan biraz zor olurdu da vizima da olmayacak galiba.

Referans için büyük boy witcher 2 haritası.

http://vignette3.wikia.nocookie.net/witcher/images/1/17/Northernkingdoms_full.jpg

big enough
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...