axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 df said: map buymuş. Novigradla oxenfurt dip dibe resmen, benim beklediğimden küçük görünüyor harita. Cintra falan biraz zor olurdu da vizima da olmayacak galiba. Referans için büyük boy witcher 2 haritası. http://vignette3.wikia.nocookie.net/witcher/images/1/17/Northernkingdoms_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Harita ölçek meselesi ya, oyun içinde çok da küçük gelmeyebilir. Ha witcher evreninde kapsadığı sınırlar adına dersen, daha fazla olması tabi güzel olurdu o ayrı. Vizima malesef yok. Fast travel'la sarayına felan gidiliyor, (Emhyr'le görüşülen saray, ilk oyundan hatırlarsınız), ama şehrin olmadığı belirtilmişti. Belki saraya gidişin cart diye olmaması adına bir miktar outskirts olabilir, ona dair birşey kalmış aklımda ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 oyunun haritası skyrim'den daha büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi steam'deki witcher 3 ROW mu? TR only. gift olarak alırken yazıyormuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CCO7ThvUEAA61Wt.jpg unicorn uzerinde sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 öncekileri oynamamış biri olarak soruyorum böle milletin alıp 2bin saat gömdügü skyrim gibi bişeymi olcak bu versiyonu. onuda niye o kadar uzun süre oynadı insanlar anlamadım ayrıca asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 skyrimde modlar var cunku, ayrica 400+ yer var haritada kesfedilecek yapilacak side questler vs ondan o kadar oynandi. burda respawn hic olmayacak gibi yada cok az olcak o acidan harita buyuk bile olsa bir sure sonra bombos olacak heryer, modlarda sonradan gelcek oda baska bir eksi. speedrunda 25 saatmis tum hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 speedrun 25 saat çok yüksekmiş. onda bi yanlışlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Speedrun değildir o, düz main quest oynamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Hayır, speedrun. Kendi en hızlı testerları 25 saatte bitirmiş. Çok önceden main story'nin 50 saat olduğunu söylemişlerdi :) http://www.pcgamer.com/witcher-3-dev-speedruns-game-in-25-hours/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 demek ki ameleliği çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 iste tum hikaye dedigim main story, dialoglari cat cat gecip yapmislar en iyi secenekleri secip. normalde 50 saatti galiba hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 @Seru, Zannetmiyorum, çünkü bu oyunun temeli action, o bu şu vs. değil, hikayesi. Adamlar bunun yüzünden multiplayer'a vs. dadanmadılar, story'i zenginleştirmeyi tercih ediyoruz dediler. Amelelik derken de fetch questler gibi diyorsan, reviewlar da tersi yönde bilgi verdi hep. Kendimiz görücez tabi 19'undan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hiçbir video izlemeden, bir şey okumadan, side görev yapmadan sadece main quest ile 25 saat sürmüş. ikinci oyunu normal oynayarak 30 saatte bitirmiştim. demekki bu oyun baya uzun ikiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kanuni said: kilic kalkan fantasy den nasil baydiysam birde var ikide ama tiss.. bunada tiss gibiyim ama cikisina kadar var daha. en kotu test! eder bakar alirim. bunu yazan adam inquisition i yaladi yuttu bitirdi. lol diyorum sadece. biased as usual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kanuni casual adam ne uğraşıyosun onla. witcher'a açar combat'a ısınamaz mazeret uydurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ha ? Kim oynadi dai ? Abi sallamayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kanuni said: Re: Dragon Age: Inquisition - 12 gün Önce Ssd olayi hackerlar tarafindan kirilamayinca uzunca uyduruldu sanirim. Koruma yontemiyle ilgili birseydi hatirladigim kadariyla by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce ben iki sayfa once verdigim hack gibi oldu sandim. isometric oluyor ufacik hackle komple oyun. neyse. by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce zoom out sadece tactical kamerada ama geri donuyor tekrar.. ya da benmi yanlis yaptim by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce Nuuvemden almistim ben. by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce dedigim iso olmasin cakili sekilde, su hackin becerdigi sey iste. isteyen yakindan aksiyon gorsun isteyen iso oynasin. demek sitedigim o. by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce origindeki orjinal dragon age inq. de denedim bu arada dis alanda. ic alanda bilemiyorum ama sanirim onuda cozmus gibi duruyor ya da cok fazla zoom out yapmayin diyordu. birde olay cok basit. ctrl ye basip zoomu ayarliyorsun cikinca orada kaliyorsun. [...] by Kanuni - Bilgisayar Oyunları Re: Dragon Age: Inquisition - 5 hafta Önce yazildimi bilmiyorum ama bunun isometric olarak oynatan hacki mevcut dun denedim cok iyi. istediginiz kadar geri cekebiliyorsunuz kamerayi ve enfes oluyor tabii. burada anlatiyor yapan arkadas. by Kanuni - Bilgisayar Oyunları. pardon yav, benim hatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Oynamadim abicim delimisin oyun hakkinda info gectim max level 1 charim oldu delimisin ne. Camera hacki denedim o kadar. Aldim pismanim o net ama. Alintiladiklarini oku bari pethealer!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 meanwhile back in Russia: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 postlarımızı oyunla ilgili tutalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 birader hepsiburada dan bişeyler almış oyun beleşe geldi gog.com üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 axedice said: df said: map buymuş. Novigradla oxenfurt dip dibe resmen, benim beklediğimden küçük görünüyor harita. Cintra falan biraz zor olurdu da vizima da olmayacak galiba. Referans için büyük boy witcher 2 haritası. http://vignette3.wikia.nocookie.net/witcher/images/1/17/Northernkingdoms_full.jpg big enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar