Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye'deki en iyi kadin mizahci

reyou

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

tatli hayat da oynayan temizlikci.. ugrasamadim simdi google lamakla..

cok iyi diziydi o ya.

asuman dabak. kendisi komedyen değil, tiyatrocu. kendi sahnesi de var asuman dabak tiyatrosu diye. oynadığı rol komik, ama komedyen değil.

roller üzerinden komedyen yapacaksak insanları, kapı gibi sıdıka'mız var.
hasibe eren ve füsun demirel direkt döver asuman dabağı.
Sosyal ağlarda paylaş

kadın mızahcı yok cunkı turk mızah kulturu tamamen tabular ustunden ıslıyor, cem yılmaz bıle araya ıkı kufur 3-4 sex esprısı sokmayınca mıllet begenmıyor gosterıyı

eh kadın mızahcı tabı cıkmaz, cam yılmaz cıkıp cuk muhabbetı yapınca cool olur, bı kadın cıkıp yapsa yollu derler
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha düşündüm de, var mı diye bikaç aday daha var ama aha budur diyemiyorum. deniz alnıtemiz var. bi ara standup trio falan yaptılar 2 erkek bi de deniz , kısmet şov diye. her çarşamba sezyum'un arkaplanında takılıyor sevginin gücü'nde ama öyle, arka planda . arada bi sesini falan duyuyoruz o kadar.

bi de böyle bişey varmış, dincilerin mizah yoksunluğunu bi defa daha kanıtlıyor lol.

çarşaf stayla
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Feyhan Güver var Leman'dan, Bayır Gülü'nün çizeri. Cinsel espirileri bayağı güzel ama esprileri komik olduğu için mi yoksa bel altı esprileri bir bayan yaptığı için mi orasına daha karar veremedim.

komik değil o. cinsellik koktuğu için karikatürleri okunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

komik kadın itici direk.hani bir kadın komikli şakalı davrandı mı şu ifade kaçınılmaz oluyor

ama hayatınızda illa böyle komik olmaya yakın kadınlar girmiştir.onlarda muhtemelen şişko oluyor gözlemlerime göre sdfds

onun da sebebi şişko özgüveni diye düşünüyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...