Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sarah silverman karaköyde ki en leş kadından daha leş biri bu aarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 türkiye'de şartlar bu konu için pek elverişli değil. annem bir kere babamın yanında espri yapmaya kalkıştı, babam elinin tersiyle mutfağı gösterdi ve o gün bugündür annem espri kelimesini beyninden silmek zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Flassh said: sarah silverman karaköyde ki en leş kadından daha leş biri bu aaradasarah silverman'ın adı bile geçmemiş ki konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bi arka sayfada biri bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Silverman komik olabiliyor, tatli hatun vücut leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Seden Kızıltunç http://www.youtube.com/watch?v=THcTjFTdxU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 0ne said: tatli hayat da oynayan temizlikci.. ugrasamadim simdi google lamakla.. cok iyi diziydi o ya. asuman dabak. kendisi komedyen değil, tiyatrocu. kendi sahnesi de var asuman dabak tiyatrosu diye. oynadığı rol komik, ama komedyen değil. roller üzerinden komedyen yapacaksak insanları, kapı gibi sıdıka'mız var. hasibe eren ve füsun demirel direkt döver asuman dabağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kadın mızahcı yok cunkı turk mızah kulturu tamamen tabular ustunden ıslıyor, cem yılmaz bıle araya ıkı kufur 3-4 sex esprısı sokmayınca mıllet begenmıyor gosterıyı eh kadın mızahcı tabı cıkmaz, cam yılmaz cıkıp cuk muhabbetı yapınca cool olur, bı kadın cıkıp yapsa yollu derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 biraz daha düşündüm de, var mı diye bikaç aday daha var ama aha budur diyemiyorum. deniz alnıtemiz var. bi ara standup trio falan yaptılar 2 erkek bi de deniz , kısmet şov diye. her çarşamba sezyum'un arkaplanında takılıyor sevginin gücü'nde ama öyle, arka planda . arada bi sesini falan duyuyoruz o kadar. bi de böyle bişey varmış, dincilerin mizah yoksunluğunu bi defa daha kanıtlıyor lol. çarşaf stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Deniz Alnıtemiz erkek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oeh mallaşmışım, deniz alnıtemiz'le beraber stand up yapan diyeceğdim. adını bilmiyorum, öyle bi çalışmaları oldu kısmet şov diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Benim bir ilkokul arkadaşım var, çok şükür hala da görüşüyoruz. O güldürüyor baya, ama bir standupçı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Masakari said: Feyhan Güver var Leman'dan, Bayır Gülü'nün çizeri. Cinsel espirileri bayağı güzel ama esprileri komik olduğu için mi yoksa bel altı esprileri bir bayan yaptığı için mi orasına daha karar veremedim. komik değil o. cinsellik koktuğu için karikatürleri okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sir.Enis said: tansu çiller iyiydi eskiden :) Ahahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komik kadın diye bişi yok. herhalde 20milyonda 1 falan çıkar-çıkmaz. kadınların komik olabileceğine inanmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komik kadın itici direk.hani bir kadın komikli şakalı davrandı mı şu ifade kaçınılmaz oluyor ama hayatınızda illa böyle komik olmaya yakın kadınlar girmiştir.onlarda muhtemelen şişko oluyor gözlemlerime göre sdfds onun da sebebi şişko özgüveni diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Tina Fey var direk daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi komiklik karşı cinsi etkilemek için evrilen bişey, kadınların memesi var işte onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 öyle olsaydı kız arkadaşın olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 haklıymışsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komikligin sinirini ayarlamak lazim, fazla olunca bozuluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ekmek said: Abi komiklik karşı cinsi etkilemek için evrilen bişey, kadınların memesi var işte onun yerine. ciddiyetimle tavladığım kızlar var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 reampage said: Yasemin yalcin. Bide janset komik kadin oyunculugu yani janset çok güzel kadın ya, gülümsemesi çok hoşuma gidiyor. günlük hayatta da öyle midir bilmem ama röportajlarında felan çok sevimli, çok canayakın bir imajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar