Ytse Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 progamer said: daha iki bölüm seyrettim. Doug niye viski için enjektör kullanıyor? İlk yaptığında damara direk viski mi basıcak dedim sdf Adam alkolik. İşin ucunu kaçırdı mı hayatı tekrar mahvolacak. Dolayısı ile şırınga ile her gün atıyorum 50cc içerek kendini kontrol altına almaya çalışıyor. Bir de psikolojik bişi de olabilir, bardak veya şişeden içtiğinde daha bir kolaydır alkolikliğe tekrar dönmesi.. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Sonu sanki aceleye getirilmiş gibi ama onun dışında gayet iyi ya 3. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 4. sezonun epik olması lazım telafi edebilmeleri için. Diziyi dizi yapan özellikler yoktu. Kevin abimizin oyunculuğu da olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hangi sezonda kaldım acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ilk iki sezona göre direk kötüydü ya sezon. Diziyi sevdiren bir sürü şeyi yapamamışlar bu sezon. 2-3 bölümde anlatılacak storyline lar gereksiz bütün sezona uzatmışlar filan. sezon spoiler Bütün adaylığın tamamını gösterselerdi keşke ya. Sezon böle çok geniş başladı olaylar açısından da sonra Iowa'da kaldı. Daha republican adayı bile belli değil. Bide zaten Frank niye democrat ki. Adamlar istemiyodu bile bunu. Tarafsız aday olacak diye düşünmüştüm. Doug'un olayı da çok uzatmışlar. Kızı bulup öldürüp Frank'e düzgün yardım etmesini seyretseydik daha iyi olurdu. bi 6 bölümde halledebilirlerdi onun hikayeyi. Petrov iyiydi baya. Direk Frank'in Walker'a yaptığını yaptı Frank'e. Bu kadar hayal kırıklığı olmasının sebebi Underwoodları çok insancıl yapmaları olmuş ama. Hani başkanlık tabii daha zor, hatta dizinina dı House of Cards sonuçta, illa yaptıklarının yıkılışını izleyecez ama böyle olmamılıydı ya. Frank bütün sezon bi America Works diye yardırmamalıydı. Claire'da abv. Karı menepoza girdi diye başkanlığı yaktı. Hani her istediğini aldı işte, sonra kendi beceremedi daha Frank'e ne atalanıyo. Sonlara doğru Skyler seviyelerine ulaştı harbi sdf Geçen sezondaki Underwoodlar böyle mal kararlar vermezlerdi. ha birde 4th wall breaking çok azdı ya bu sezon. Frank nerdeyse hiç konuşmadı bizle. Hep çok kısaydılar. Olanlar çok iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 hahaha iyiymiş baya. sesler hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 karısıyla olan bölümler ahahah http://media.giphy.com/media/iu0GGbURcRviM/200.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ben ilk sezon 4. bölümü bitirdim daha da, neden 1 günde 13 bölüm birden çıkarıyolar onu anlamadım hala bu kadar sayfa da okudum. Ha bence hepsi öyle olsun, film gibi izleyelim 5 6 saatte, değişik geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 herhangi bir kanalın dizisi değil çünkü, netflix video satan bir site. ilk kez başka kanallara portal olmak yerine parasını bastırıp kendi dizilerini yaptılar, koymuşken de bir günde koyuyorlar prime time diye dertleri yok sanırım. şimdi taşlar yerine oturdu mu küçük sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Claire le Remy önceki sezonlarda namussuzluğun dibine vurmuşken birden vicdan yapıyorlar bu sezon, tutarsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 petrov gerçek uzun adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bu sezonu daha yeni bitirebildim. begenmedim pek, diger sezonlara gore cok cocuksu o raddede kisilerin yapmayacagi sacmaliklar baydi hafif. 4. sezona bakicaz mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yeni basladim 1. sezon 7. bolumde falanim, bildigin cok guzelmis bu nasil gozumden kacmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 3. sezonun başında murrica fak yeaa kafasına sarınca baydı biraz putine ayar vermeler bişeyler, yoksa çok güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 3. sezon cok dramaya donmus ya. donup seyirciyle konusmasini da kirpmislar ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ilk bölümü izledim geçen, baya hoşuma gitti. boka sarıp saçmalıyor mu, yoksa iyi mi? değer mi o vakti ayırmaya, birkaç yorum gelirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 1 ve 2 çok iyi. 3de saçmalıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hmm sağol abi yorum için. 13'lük değil 10'luk bölümler olsaymış daha iyi. netflix zaten 45 dakika değil 55 dakika bölüm yapıyor, biraz da uzun geliyor. en iyisi 2-3 bölüm daha izlemek. çok sararsa bırakamam zaten meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 kaldırmayın la topicleri 4. sezon geldi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Se44ed4KBMA http://www.fu2016.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 3. sezonu görmezlikten geldim ben. 4ü sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi bir bu adam bir de rome'daki sezar böyle bir ihtişam yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 saçlarını mı boyamışlar bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Xeph said: abi bir bu adam bir de rome'daki sezar böyle bir ihtişam yok lan forumda gördüğüm en doğru tespit. ama caesar yargılar. http://www.youtube.com/watch?v=5PeN1k9AAMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar