Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ultra up :) daggerfall freeware oldu. download adresi : http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_games.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aa negzel :) XP için patchi şurda: http://dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=dagnt5x.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 güzel olmuş valla, ilgilenelim. :) bethesda'ya da helal olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu oyunun bende kokusu var nedense. gunlerimi verdim, kagitlar dolusu yazdim, hesap ettim, quest baktim vs.. ne super bir deneyimdi bu oyun benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İndiriyorum şidmi, iş yok şirkette, oynarım heh. Bu arada, 148 mb, bu kadar eski bir oyun için baya büyük gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Daggerfall ile ilk olarak o zamanlara deli gibi okuduğum "Gameshow" dergisi sayesinde tanışmıştım. Oyun bana doğal olarak ilkten çok karışık gelmişti, çünkü türe çok uzaktım. Hatta beşiktaş'ta kamere kadar gidip oyun hakkında bilgi almaya bile yeltenmiştim. Ama pek yardım alamamıştım (alacağınız olsun :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oyunun 540534 kilometrekarelik dungeon'larından tırsmasam oynardım valla. Girince çıkamıyosun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 2 tane dungeon var zaten toplamda. Bir girersin iki girersin 3 te ezberlersin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok be ezberlencek gibi değil. haritayı açıyosun herşey birbirine girmiş, hiçbişey anlaşılmıyo. kaybolup gidiyosun zindanda :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Kaede said: 2 tane dungeon var zaten toplamda. Bir girersin iki girersin 3 te ezberlersin hepsini Daggerfall'da mı 2 tane dungeon var? Ana quest için girmen gereken dungeon'lardan mı bahsediyorsun? Otomatik üretilen (Diablo gibi) 1329891 tane dungeon var. O yüzden ezberlemek gibi bir şey söz konusu değil. Aradan zilyon yıl geçtiği için detayları hatırlamıyorum. Tek aklımda kalan girdiğim her dungeon'da kaybolduğum. Saatler harcıyordum sonra kabuslarıma giriyordu dungeon'lar. Bi de para kazanmak çok kolaydı. Gece dükkanın kapısını kırıp ne var ne yok alıyordun. Yakalanırsan reload. Bir kaç kez tekrarlayınca ne istersen alacak paran oluyordu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dungeon sayısı n tane ama dungeon dizaynı 2 tane. Bir kere öğrendikten sonra çok rahat yapıyorsun questleri. Haritadan hiçbirşey anlaşılmıyor ama. Kendin gezip öğrenmen lazım. Vakti zamanında 6 ay aralıksız oynadım, iyi bilirim o işkenceyi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 arenayı oynadım rahat geldi, bi de daggerfall kurup onu oynuyum dedim de 3 saattir daha ilk dungeonı geçemedim. karakter yaratma ekranıyla cebelleşip durdum ilk. bir iki kere bug oldu, canım eksilerde başladım. oyunun başındaki impi kılıçla öldüremedim bu sefer fighter/mage karakter kastım. bazen şansıma tek vuruşta öldürüyorum düşmanları, bazen ise vuramıyorum bir türlü, düşman beni iki vuruşta öldürüyor. save load yapa yapa ilerliyorum bir şekilde de, iskelete denk geldim ama bunu öldürmek mümkün değil. kılıç sallıyorum vurmuyor, shock büyüsü çekiyorum etkilemiyor. onu pas geçeyim dedim bu sefer de bi fare bi yarasa bi impin aynı anda saldırdığı oda var. o da ayrı bir işkence. bir yerde hata yapıyorum sanki ama bulamadım... 10-15 yılda bu kadar mı unutmuşum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 agility yüksek başla bide ebony dagger bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ebony dagger yok ki oyunun başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UHuiR5c6v0c adam fareye öldü hahaha (ben sanki ölüp durmuyorum) ama anlamadığım benim silah impe damage vermiyor bu adamın nasıl veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ironmı steelmi bişey gerekiyordu impler için galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 en cok sevdigim rpg bu benim. oyle not olsun istedim arada. sabah aksam durmadan oynadim bitiremedim bile :) cocuktum ondandir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi daggerfall başlığını uplamak günah lan. bırakın tarihin tozlu sayfalarında rahatça uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 karakter yaratırken sorularda var. hediye ne aldın diyo. ebony dagger,200 gold vs seçiyosun. ebony daggerı alırsan başlarda rahatsın. genelde silver ve üstü vuruyo imp gibi yaratıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet haklısın öyleymiş. yeni karakter yarattım ve daha önce karşılaşmadığım sorular gördüm (bug?), ebony daggerı aldım, impi one shot kestim. güzel oldu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 https://www.oncelostgames.com/the-wayward-realms https://store.steampowered.com/app/1685310/The_Wayward_Realms/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 enteresan olabilir, geçen yıl daggerfall’u güncel haliyle bir denedim ama olmadı. takibe alırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Vaporware değil miydi bu? Yapılıyor muymuş gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 (düzenlendi) Yeni bir kelime öğrendim sayende. : ) Mart 29, 2022 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 (düzenlendi) 14 saat önce, Sam dedi ki: enteresan olabilir, geçen yıl daggerfall’u güncel haliyle bir denedim ama olmadı. takibe alırım bunu. Unity motoru üzerine D.R.E.A.M. modunu ve D.R.E.A.M.'le birlikte pek çok modu ekleyerek kurdum. Smaller dungeons diye bir tweaki var, onu da yaptım. Grafikler, oyunu sevenlerin tüm gayretlerine rağmen eski duruyor. Gönül isterdi ki daha güzelleşebilsin. Oyunun özgürlüğü, rahatlığı, aynı eski günlerdeki gibi. Mart 29, 2022 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar