Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ŞAHAN KİM YA dünkü bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 KuddusiMavra said: ben bu kadar kolay gaza gelmesini anlamıyorum insanların. umarım aramızdan bir sinemacı çıkar da çetintaş abimizin profilini anlatan bir film çeker ya birgün heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çetin abi gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz dediğinde beni kaybettin şimdi şahan cem yılmazı falan katlar dediğinde artık akpnin saflarına geçiyorum abi gözlerim açıldı birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 neticede şahan ulusal değerlerimizi iyi ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şahanı da sevmiyorum cem yılmazı da sevmiyorum şahanın recep ivedik skeçleri komik, recep ivedik filmi berbat. celal ile ceren'i izlemedim ama insanların filme 1 puan spamı yapması aptalca. gerçi inci sözlükten bu beklenir. eyyorlamam budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yilmaz Erdogan'in filmleri guzel, Organiza Isler filan iyiydi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bone said: şahanı da sevmiyorum cem yılmazı da sevmiyorum şahanın recep ivedik skeçleri komik, recep ivedik filmi berbat. celal ile ceren'i izlemedim ama insanların filme 1 puan spamı yapması aptalca. gerçi inci sözlükten bu beklenir. eyyorlamam budur. niye saçma olsun adam milyonları götürdü.. Bazı şeylerede eyvallah diyeceksin demelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aynen organize işler filmi bencede çok güzeldi.hatta çoğu kişi beğenmesede hokkabaz filmi cem yılmaz ın en iyi filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 organize işler çok vasat bir filmdi de hokkabaz hakkaten güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Türk halkı Kemal Sunal ve zamanı filmleri seyrederek espri anlayışını kaybetti veya değişti. Maskeli birşeyler, ivedik serisinin tutulma sebepleri de bu. tabi bir filme imdbde spamlayıp 1 vermek de doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 organize işlere vasat haksızlık olur.yer yer güldüren.dram dozu iyi.istanbul iyi kullanılmış samimi filmdi. bi de cem yılmazın her şey çok güzel olacak,hokkabaz gibi filmleri asla değerini bulamaz bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 cem yılmaz'ın bütün filmlerini izledim. (standupları dahil) en kötüsü arog. şahan'ın recep ivedik serisinden en kötüsü 3. olanı.. he bu diğer ikisini sevdiğim anlamına gelmiyor. recep ivedik 3 puanlama bazında 1,1 ise diğer 2 seri 1,5 falan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 goldbären said: çetin abi gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz dediğinde beni kaybettin şimdi şahan cem yılmazı falan katlar dediğinde artık akpnin saflarına geçiyorum abi gözlerim açıldı birden yav ben gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz mı dedim? sinema ayrı mevzu, zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya o hesap :) ama bu bal mevzu enteresan ya, alkollü müydüm acaba? dur ben kontrol edeyim o başlığa ne yazmışım. Allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Trias said: Türk halkı Kemal Sunal ve zamanı filmleri seyrederek espri anlayışını kaybetti veya değişti. Maskeli birşeyler, ivedik serisinin tutulma sebepleri de bu. tabi bir filme imdbde spamlayıp 1 vermek de doğru değil. Kemal Sunal filmlerinin her biri kısa aralıklarla 30 kez verilsin, 31incisi de izlenir. Ama ver bakalım Recep İvedik'i 5 kez, 6ıncısını kim izleyecek. Ya da ver bakalım Organize İşler'i 3 kez, 4üncüsünü kim izleyecek. Son derecede güzel filmlerdi üstelik Kemal Sunal filmleri. Vıcık vıcık belden aşağı espiriler yaparak güldürmüyordu. Toplumsal mesajları da veriyordu. Tabi bu alıcı kitle ile de alakalı. Tabi ki 30 sene önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye her bakımdan birbiri ile alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 torrenti düşmedi mi daha bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 KuddusiMavra said: Trias said: Türk halkı Kemal Sunal ve zamanı filmleri seyrederek espri anlayışını kaybetti veya değişti. Maskeli birşeyler, ivedik serisinin tutulma sebepleri de bu. tabi bir filme imdbde spamlayıp 1 vermek de doğru değil. Kemal Sunal filmlerinin her biri kısa aralıklarla 30 kez verilsin, 31incisi de izlenir. Ama ver bakalım Recep İvedik'i 5 kez, 6ıncısını kim izleyecek. Ya da ver bakalım Organize İşler'i 3 kez, 4üncüsünü kim izleyecek. Son derecede güzel filmlerdi üstelik Kemal Sunal filmleri. Vıcık vıcık belden aşağı espiriler yaparak güldürmüyordu. Toplumsal mesajları da veriyordu. Tabi bu alıcı kitle ile de alakalı. Tabi ki 30 sene önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye her bakımdan birbiri ile alakasız. abi kemal sunal ın deli gibi toplumsal mesaj iceren, siyasi filmleri de var, tv lerde bin kere gösterilmesinin nedeni ülkede komedyen, komedi filmi olmaması adam gibi. kemal sunalla şahan ı karşılaştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aynen kemal sunal filmleri başka... benim ipod'da %90'ı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şahanın tüm filmleri toplayıp 10 la carpsan yine şöyle bi film cıkaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 (tu) aynen...kendi adıma ben yılmaz erdoğan, cem yılmaz,vs. ile şahan'ı karşılaştırdığımda şahan'ı tercih ediyorum. Ama Kemal Sunal hepsine her türlü 5te basar,10da basar. Bu arada bu Şahan'da babamın oğlu değil. Belki de bilinç altımın oyunudur,güçsüz görünenin yanında olmak var ya serde; bu Kürtçü Yulmaz Erdoğan ve "osursam millet gülüyorcu" Cem Yılmaz karşısında Şahan'ı tercih etmemin nedeni bu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Belki de kültür işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu arada maglum yerlere dustu mu bu film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 KuddusiMavra said: goldbären said: çetin abi gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz dediğinde beni kaybettin şimdi şahan cem yılmazı falan katlar dediğinde artık akpnin saflarına geçiyorum abi gözlerim açıldı birden yav ben gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz mı dedim? sinema ayrı mevzu, zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya o hesap :) ama bu bal mevzu enteresan ya, alkollü müydüm acaba? dur ben kontrol edeyim o başlığa ne yazmışım. Allah allah ya. aşkoslun goldy. baktım bal mevzusuna, gerçek balda glikoz ve fruktoz bulunmaz yazmamışım. sen başkası ile karıştırdın herhalde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 cem yilmazla kapisabilcek bi tane adam vardi dunyada oldu zaten. sahan falan kalibresi yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Filmin diyalogları %90 doğaçlama sanırım, şahanın skeçlerine benziyor baya, komikti o yüzden. Lakin adamın masrafları kısma politikası efsane. Oyunculuk rezalet ötesi, conmech vidyoları gibi. Sırf o yüzden 1 olmasa bile 2-3 verilirdi. Sokaktan toplamışlar gene milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar