Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşe Girişte İstenen Evraklar.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

hükümet tabipliği nedir ya. tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık raporu istenir en üst seviyede. seninki de odur muhtemelen. bulunduğun bölgede tam teşekküllü hastaneleri araştır. her hastane veremiyor bunu( x kısmına bakan doktorları olmadığından). bir de her hastanenin verme süresi farklı. en kısa sürede vereni araştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

aile hekiminin verdiği rapor hiç bi yerde asyılmıyor havuza bile giremiyorsun..
direk üniversite hastaneleri yada devlet hastanesinden alıcan işte
özel hastane bile sayılmıyor hükümet tabibi dediğine göre

Şube, İstanbul İlinin sağlık hizmetlerinin sosyalleştirildiği iller kapsamına alındığı 01.09.1977 tarih ve 224 sayılı Sosyalizasyon Yasası uyarınca, Sağlık Bakanlığı Araştırma Başkanlığının 25.12.1984 tarih ve 3200-588(850) sayılı genelgesi gereğince Sağlık Müdürlüğü bünyesinde teşkilat değişikliğine gidilerek, uzun yıllar Mali Şube bünyesinde hizmet verdikten sonra 01 Ocak 1984 tarihi itibariyle 19 ilçe hükümet tabipliğinin merkez sağlık ocağına dönüştürülmesi sonucu "Sosyalizasyon ve Sağlık Ocakları Şube Müdürlüğü" olarak faaliyete başlamıştır
Sosyal ağlarda paylaş

adam gült vors 2 döneminden beri iş arıyordu, sonunda bulmuş.

sağlık raporu aile hekimi dışında bir yerden alınması olayını ilk defa duydum ben. ne bileyim TEİ falan gibi military ayağı olan bir yer ise anlaşılabilir belki öyle bir sağlık raporu da, seninkinin olayını anlamadım.

girme sen o işe en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

sağlık raporu aile hekimi dışında bir yerden alınması olayını ilk defa duydum ben. ne bileyim TEİ falan gibi military ayağı olan bir yer ise anlaşılabilir belki öyle bir sağlık raporu da, seninkinin olayını anlamadım.

Kiskanmasana ya. Sizin sirketteki insanlara haber saldim seni tuvalette dovcekler.

En iyisi arayip sorayim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

-Deno- said:

Kiskanmasana ya. Sizin sirketteki insanlara haber saldim seni tuvalette dovcekler.

En iyisi arayip sorayim ben.

abi beni dövebilirler mi hiç aklın alıyor mu bunu ?
Sosyal ağlarda paylaş

belgeyi isteyen kuruma sor önce, aile hekiminden alınan yeterli mi diye.

yeterli derlerse gider aile hekiminden alırsın. Yok tam teşekküllü sağlık kurumundan olacak derlerse çevrendeki hastaneleri arayıp kurul günlerini öğreniyorsun, ona göre gidip raporunu alıyorsun.

özele gitmedim mal gibi ben, 1 günümü aldı devlet hastanesinden rapor almak. mini çakallık edeyim, devlet ucuzdur diye devlete gittim bi de, değilmiş. 155 lira aldılar . özelde de aynı paraya denk geliyor yaklaşık olarak, en fazla 20-30 lira daha oynar. gitmeden önce sorarsın fiyatını , 1-2 saatte çıkartırlar .
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Gangren said:

Sağlık ocağına git, oradan seni verem savaş dispanserine yönlendirecekler, film çektireceksin, aldığın sonucu da tekrar sağlık ocağına onaylatacaksın

Doğrusunu yazmış adam.

Yok değil, artık çoğu yer böyle kabul etmiyormuş. Anlatayım da başkalarının da işine yarar. Ben de önce sağlık ocağına gittim çünkü, vermiyoruz artık dediler.

Belediye Sağlık Şubesi gibi ismi olan yerler var, oralara gideceksiniz. Gişe memuruna diyorsunuz işte rapor alacağım diye, 10tl veriyorsunuz eğer masa başı işiyse zaten öyle abidik gubidik işlerle uğraştırmıyorlar. Makbuzu alıp raporcu ablaya götürüyorsunuz, adamın yanında oturuyordu zaten ben yaptığımda. Raporcu abla bir şeyler yapıyor, üst kata çıkıyorsunuz şipşak bir x-ray çekiliyor, o x-rayi alıp onun üst katındaki doktora onaylatıyosunuz, tekrar başladığınız noktaya dönüp rapor onayı alıyorsunuz. Toplamda 10tl'ye ve 15-20 dakikaya mal olan çok hızlı ve pratik bir sistem geliştirmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...