Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bunların içinde hükümet tabipliğinden alınan sağlık raporu var, aile hekimliği falan değil direk böyle yazıyor. Nedir bunun olayı bir bilen var mı araştırdım bulamadım, şirketi aramadan kendim halletmeyi tercih ediyorum. Teşekkürler öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hükümet tabipliği nedir ya. tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık raporu istenir en üst seviyede. seninki de odur muhtemelen. bulunduğun bölgede tam teşekküllü hastaneleri araştır. her hastane veremiyor bunu( x kısmına bakan doktorları olmadığından). bir de her hastanenin verme süresi farklı. en kısa sürede vereni araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kurul raporu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi gidip sağlık ocağından al ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bir de 50 tl'cik olmuş. Ona göre hazırlıklı git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sigortan yürüosa bedavaya verir zaten 15 sn felan sürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aile hekiminin verdiği rapor hiç bi yerde asyılmıyor havuza bile giremiyorsun.. direk üniversite hastaneleri yada devlet hastanesinden alıcan işte özel hastane bile sayılmıyor hükümet tabibi dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Llama said: aile hekiminin verdiği rapor hiç bi yerde asyılmıyor havuza bile giremiyorsun.. direk üniversite hastaneleri yada devlet hastanesinden alıcan işte özel hastane bile sayılmıyor hükümet tabibi dediğine göre Şube, İstanbul İlinin sağlık hizmetlerinin sosyalleştirildiği iller kapsamına alındığı 01.09.1977 tarih ve 224 sayılı Sosyalizasyon Yasası uyarınca, Sağlık Bakanlığı Araştırma Başkanlığının 25.12.1984 tarih ve 3200-588(850) sayılı genelgesi gereğince Sağlık Müdürlüğü bünyesinde teşkilat değişikliğine gidilerek, uzun yıllar Mali Şube bünyesinde hizmet verdikten sonra 01 Ocak 1984 tarihi itibariyle 19 ilçe hükümet tabipliğinin merkez sağlık ocağına dönüştürülmesi sonucu "Sosyalizasyon ve Sağlık Ocakları Şube Müdürlüğü" olarak faaliyete başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hükümet tabibliği 1984'den beri sağlık ocağı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben son işime girerken verem savaş dispanserinden verem olmadığıma ilişkin rapor istemişlerdi. Kafalarına göre istediklerini de sanmam , niye istesinler? Garip ülkeyiz vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben işe girerken sağlık ocağından almıştım 2 dk da. işyeri problem yapmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben çayeli bakır işletmelerinde 1 hafta bir iş için gittiğimde (kanadalıların işletmesinde) adamlar madene giriş için kendi bünyesinde check-up yapıp ordan rize devlet hastenesine yollayıp ordadanda rapor aldırmışlardı. Kurumlardan kuruma çok değişir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam gült vors 2 döneminden beri iş arıyordu, sonunda bulmuş. sağlık raporu aile hekimi dışında bir yerden alınması olayını ilk defa duydum ben. ne bileyim TEİ falan gibi military ayağı olan bir yer ise anlaşılabilir belki öyle bir sağlık raporu da, seninkinin olayını anlamadım. girme sen o işe en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sağlık ocağından aldığınız raporu her yer kabul edebilir ama vaşşaklı bir şirkete girerken sıkıntı olabilir benden uyarması. bence arayıp sor başlayacağın yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 -Deno- said: adam gült vors 2 döneminden beri iş arıyordu, sonunda bulmuş. sağlık raporu aile hekimi dışında bir yerden alınması olayını ilk defa duydum ben. ne bileyim TEİ falan gibi military ayağı olan bir yer ise anlaşılabilir belki öyle bir sağlık raporu da, seninkinin olayını anlamadım. girme sen o işe en iyisi. Kiskanmasana ya. Sizin sirketteki insanlara haber saldim seni tuvalette dovcekler. En iyisi arayip sorayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sağlık ocağına git, oradan seni verem savaş dispanserine yönlendirecekler, film çektireceksin, aldığın sonucu da tekrar sağlık ocağına onaylatacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şu son ikisine üşendim diye işsizim ya bide askerlik şubesine gidip tecil ettirmedim daha tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Xaenin said: -Deno- said: adam gült vors 2 döneminden beri iş arıyordu, sonunda bulmuş. sağlık raporu aile hekimi dışında bir yerden alınması olayını ilk defa duydum ben. ne bileyim TEİ falan gibi military ayağı olan bir yer ise anlaşılabilir belki öyle bir sağlık raporu da, seninkinin olayını anlamadım. girme sen o işe en iyisi. Kiskanmasana ya. Sizin sirketteki insanlara haber saldim seni tuvalette dovcekler. En iyisi arayip sorayim ben. abi beni dövebilirler mi hiç aklın alıyor mu bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 belgeyi isteyen kuruma sor önce, aile hekiminden alınan yeterli mi diye. yeterli derlerse gider aile hekiminden alırsın. Yok tam teşekküllü sağlık kurumundan olacak derlerse çevrendeki hastaneleri arayıp kurul günlerini öğreniyorsun, ona göre gidip raporunu alıyorsun. özele gitmedim mal gibi ben, 1 günümü aldı devlet hastanesinden rapor almak. mini çakallık edeyim, devlet ucuzdur diye devlete gittim bi de, değilmiş. 155 lira aldılar . özelde de aynı paraya denk geliyor yaklaşık olarak, en fazla 20-30 lira daha oynar. gitmeden önce sorarsın fiyatını , 1-2 saatte çıkartırlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gangren said: Sağlık ocağına git, oradan seni verem savaş dispanserine yönlendirecekler, film çektireceksin, aldığın sonucu da tekrar sağlık ocağına onaylatacaksın Doğrusunu yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bugün gazetede gördüm eskiden aile hekimliğinden parasız alıyordunuz raporu ama artık devlet baba ondan da para alabilmek için o dediğin yeri açmış. İstediğin rapora göre fiyat 50 lira ile 100 lira arasında değişiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 buyumus de ise girmis, evraklarini toplarmis ay ay ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cute said: Gangren said: Sağlık ocağına git, oradan seni verem savaş dispanserine yönlendirecekler, film çektireceksin, aldığın sonucu da tekrar sağlık ocağına onaylatacaksın Doğrusunu yazmış adam. Yok değil, artık çoğu yer böyle kabul etmiyormuş. Anlatayım da başkalarının da işine yarar. Ben de önce sağlık ocağına gittim çünkü, vermiyoruz artık dediler. Belediye Sağlık Şubesi gibi ismi olan yerler var, oralara gideceksiniz. Gişe memuruna diyorsunuz işte rapor alacağım diye, 10tl veriyorsunuz eğer masa başı işiyse zaten öyle abidik gubidik işlerle uğraştırmıyorlar. Makbuzu alıp raporcu ablaya götürüyorsunuz, adamın yanında oturuyordu zaten ben yaptığımda. Raporcu abla bir şeyler yapıyor, üst kata çıkıyorsunuz şipşak bir x-ray çekiliyor, o x-rayi alıp onun üst katındaki doktora onaylatıyosunuz, tekrar başladığınız noktaya dönüp rapor onayı alıyorsunuz. Toplamda 10tl'ye ve 15-20 dakikaya mal olan çok hızlı ve pratik bir sistem geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Raporcunun abla olması gibi katı kriterler mevcut değil, erkek de olabilir şaşırmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar