BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BlackRose said: BonePART said: KuddusiMavra said: BonePART said: adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh ülen çaktırma ;) benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Katılıyorum buna, yahu hani adam Diego Armando Maradona olur da söylersin yani Hasan de gitsin :) İsim işi çok fena, hele ki bazıları var her seferinde gülesim geliyo, misal Biseswar, yahu bi ses var diyo spiker ne diyo bu diyorum ama her ilk duyduğumda aynı ürperme geliyo :D abi entresan yane anamıyorum ben butun oyuncuların ilk ismi yabancılara soy adı bi tek hasan ali kaldırım hasan ali kaldırım adamın adı güzel ondan mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şimdi , Bloomberg'de EkoSpor programında duydum (Drogba ile ilgisi yok tabi ama başlı başına konu açmay değmez diye burada şaşkınlığımı paylaşim dedim :P ) Beckham'ın , şimdiye kadar 1.6 milyar USD lik forması , ayakkabısı satılmış. YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BonePART said: BlackRose said: BonePART said: KuddusiMavra said: BonePART said: adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh ülen çaktırma ;) benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Katılıyorum buna, yahu hani adam Diego Armando Maradona olur da söylersin yani Hasan de gitsin :) İsim işi çok fena, hele ki bazıları var her seferinde gülesim geliyo, misal Biseswar, yahu bi ses var diyo spiker ne diyo bu diyorum ama her ilk duyduğumda aynı ürperme geliyo :D abi entresan yane anamıyorum ben butun oyuncuların ilk ismi yabancılara soy adı bi tek hasan ali kaldırım hasan ali kaldırım adamın adı güzel ondan mı acep Bazılarına yapışıyo öyle. "Alman Ernst" var mesela. "Genç Semih" "Gökhan Gönül" bir isim soyad kombosu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 He yaw alman ernst nedir abi ırkçı mısınız lol Hani alman olmayanı varmış gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 spiker öyle demişti abi öyle kaldı adamın adı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BlackRose said: He yaw alman ernst nedir abi ırkçı mısınız lol Hani alman olmayanı varmış gibi sanki... belki danimarkalı ernstte vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yoruma gel said: Evet Drogma muthış bir karıyere sahıp çok iyi bir futbolcu ama artık futbolunun son günleri bunlar eğer hala eski gücünde olsa çine gitmez avrupada oynardı yada çin dönşü istediği parayı bir avrupa kulubu verseydi orada oynardı ayrıca bizim yalaka basın birden drogmacı oldu ilk maçında bir gol bir asisit tamam 1 gol de asist nerede hangı mantıkla kaleye çekilen bir şut kaleciden dönerse asisit olarak yazılır lütfen biri açıklasın drobanın amacı 2.golu atmak bunu için kaleye vurdu ama şut kalecıye çarparak yön değiştirdi burak gol yaptı asist bence kaleciye yazılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Herifler Drogba Çin'e çok zor durumda kaldı da gitti falan sanıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Birde ismi doğru yazsalar drogma nedir la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Kaleciye asist yazılması olayında beynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Kesinlikle doctore rolünde oynar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abi bu ne. http://s1.directupload.net/images/130216/olso64jv.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Hahahaha yukarıdaki yorum efsaneymiş "" said: lütfen biri açıklasın drobanın amacı 2.golu atmak bunu için kaleye vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 fenn said: yoruma gel said: Evet Drogma muthış bir karıyere sahıp çok iyi bir futbolcu ama artık futbolunun son günleri bunlar eğer hala eski gücünde olsa çine gitmez avrupada oynardı yada çin dönşü istediği parayı bir avrupa kulubu verseydi orada oynardı ayrıca bizim yalaka basın birden drogmacı oldu ilk maçında bir gol bir asisit tamam 1 gol de asist nerede hangı mantıkla kaleye çekilen bir şut kaleciden dönerse asisit olarak yazılır lütfen biri açıklasın drobanın amacı 2.golu atmak bunu için kaleye vurdu ama şut kalecıye çarparak yön değiştirdi burak gol yaptı asist bence kaleciye yazılmalı 15 yaşında, kız arkadaşı olmadığından emin olduğunuz ancak yan komşunun kızı sezenle uzun süredir on & off bir ilişkisi olduğunu öne süren, [email protected] formatındaki mail adresini vakur tavırlarla her fırsatta dile getiren, kıvanç tatlıtuğ saçlarını kestirince kendisi de kazıtan, haftada en az 6 halı saha maçı olan türk teenagerının tactical inputu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Eternal said: Ulan cahil cahil konuşmayın.. Ya şımarıklıgına yapıyosunuz ya da hakikaten cahilsiniz siz. Drogba zaten ekol bir adamdı ömrü billah.. Ne şüphesi ne bilmemnesi.. tek problemi yaş maş tripleriydi.. Bu ligde kalitesi belli zaten 45 yasında olsan yine hertürlü oynarsın. Drogba'nın neyini tartışıyonuz veya şüphe duyuyonuz.. sizin balonunuz Sneijder. drogba'da sorun yok her türlü domine eder. Bu nasıl bir üslup ya? İster şüphe duyarım ister itin arka tarafına sokarım. Tipe bak. Bir maç süper oynadı diye müthiş zeki adam oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 öpüyorum kırıcı olmak istemedik tabi canım tarzımız samimiyetimizden.. cahilligime ver benim =P bide bana niye zeki diyosun sen şimdi onu da anlamadım. drogba 1 maç oynadı diye kral yapmadık adamı. Adam zaten kendini dünyaya ıspatlamış bir oyuncuydu. Burda oynamasa da balon da olsa.. drogba drogbadır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ew_MTjAiWUE drogba iyi oyucu "idi". ahaha rıdvan nasıl şapşala dönmüş burda. hazımsızlık çeken bir fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Rıdvanı ne kaale alıyorsunuz ya, adam Azizin askeri ezelden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Kravat sarı lacivert olursa rıdvanın daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 said: 'Drogba, orantısız güç Galatasaray'ı henüz ilk sınavında galibiyete taşıyan Fildişili yıldız hakkında tek bir görüş var: Kalitesi, fiziği ve zekası ile herkesten farklı. Kaleci ve savunmacıların işi artık çok daha zor olacak. http://spor.mynet.com/haber/drogba-orantisiz-guc/59865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ligde ki 17 takımın tek umudu Drogba'nın Çin'de güç kaybetmiş olabilme ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 mokoko said: nba'de ki lebron muhabbeti gibi işte. drogba ile fiziksel olarak boy ölçüşebilecek savunma oyuncusu yok tr'de. ah lugano ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bol bol kırmızı gorurdu lugano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 biri var... http://www.futbolingo.com/img/2011/10/23/servet_drogba.jpg said: Fildişi Sahili Milli Takımı’nın en değerli yıldızı olan 30 yaşındaki futbolcu, başarılı savunma oyuncumuz için "İngiltere’deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş biri" dedi. http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/02/13/fft17_mf180262.Jpeg asasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 servet bi ara acaip formdaydı o zamanlar harbiden iyi defanstı. ama herifte beyin olmadıgı icin hic bir zaman iyi futbolcu olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar