Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didier Yves Drogba Tébily

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BlackRose said:

BonePART said:

KuddusiMavra said:

BonePART said:

adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh

ülen çaktırma ;)

benim favorim bu konuda şey abi
hasan ali kaldırım mı ne bi adam var

maç izlemem pek denk geldim
abi bütün adamların ismi belli
recep
mustafa
özkan
emrah
arda

bi tek bu adamın adı
hasan ali kaldırım
neden abi
yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede
2 tane ali de yok
hasan ali de yok
neden böle 3 isimli bu adam

Katılıyorum buna, yahu hani adam Diego Armando Maradona olur da söylersin yani Hasan de gitsin :)

İsim işi çok fena, hele ki bazıları var her seferinde gülesim geliyo, misal Biseswar, yahu bi ses var diyo spiker ne diyo bu diyorum ama her ilk duyduğumda aynı ürperme geliyo :D

abi entresan yane anamıyorum ben
butun oyuncuların ilk ismi
yabancılara soy adı
bi tek hasan ali kaldırım
hasan ali kaldırım
adamın adı güzel ondan mı acep
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

BlackRose said:

BonePART said:

KuddusiMavra said:

BonePART said:

adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh

ülen çaktırma ;)

benim favorim bu konuda şey abi
hasan ali kaldırım mı ne bi adam var

maç izlemem pek denk geldim
abi bütün adamların ismi belli
recep
mustafa
özkan
emrah
arda

bi tek bu adamın adı
hasan ali kaldırım
neden abi
yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede
2 tane ali de yok
hasan ali de yok
neden böle 3 isimli bu adam

Katılıyorum buna, yahu hani adam Diego Armando Maradona olur da söylersin yani Hasan de gitsin :)

İsim işi çok fena, hele ki bazıları var her seferinde gülesim geliyo, misal Biseswar, yahu bi ses var diyo spiker ne diyo bu diyorum ama her ilk duyduğumda aynı ürperme geliyo :D

abi entresan yane anamıyorum ben
butun oyuncuların ilk ismi
yabancılara soy adı
bi tek hasan ali kaldırım
hasan ali kaldırım
adamın adı güzel ondan mı acep

Bazılarına yapışıyo öyle.

"Alman Ernst" var mesela.
"Genç Semih"
"Gökhan Gönül" bir isim soyad kombosu olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

yoruma gel

said:
Evet Drogma muthış bir karıyere sahıp çok iyi bir futbolcu ama artık futbolunun son günleri bunlar eğer hala eski gücünde olsa çine gitmez avrupada oynardı yada çin dönşü istediği parayı bir avrupa kulubu verseydi orada oynardı ayrıca bizim yalaka basın birden drogmacı oldu ilk maçında bir gol bir asisit tamam 1 gol de asist nerede hangı mantıkla kaleye çekilen bir şut kaleciden dönerse asisit olarak yazılır lütfen biri açıklasın drobanın amacı 2.golu atmak bunu için kaleye vurdu ama şut kalecıye çarparak yön değiştirdi burak gol yaptı asist bence kaleciye yazılmalı
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

yoruma gel

said:
Evet Drogma muthış bir karıyere sahıp çok iyi bir futbolcu ama artık futbolunun son günleri bunlar eğer hala eski gücünde olsa çine gitmez avrupada oynardı yada çin dönşü istediği parayı bir avrupa kulubu verseydi orada oynardı ayrıca bizim yalaka basın birden drogmacı oldu ilk maçında bir gol bir asisit tamam 1 gol de asist nerede hangı mantıkla kaleye çekilen bir şut kaleciden dönerse asisit olarak yazılır lütfen biri açıklasın drobanın amacı 2.golu atmak bunu için kaleye vurdu ama şut kalecıye çarparak yön değiştirdi burak gol yaptı asist bence kaleciye yazılmalı

15 yaşında, kız arkadaşı olmadığından emin olduğunuz ancak yan komşunun kızı sezenle uzun süredir on & off bir ilişkisi olduğunu öne süren, [email protected] formatındaki mail adresini vakur tavırlarla her fırsatta dile getiren, kıvanç tatlıtuğ saçlarını kestirince kendisi de kazıtan, haftada en az 6 halı saha maçı olan türk teenagerının tactical inputu.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Ulan cahil cahil konuşmayın.. Ya şımarıklıgına yapıyosunuz ya da hakikaten cahilsiniz siz.
Drogba zaten ekol bir adamdı ömrü billah..
Ne şüphesi ne bilmemnesi.. tek problemi yaş maş tripleriydi.. Bu ligde kalitesi belli zaten 45 yasında olsan yine hertürlü oynarsın.
Drogba'nın neyini tartışıyonuz veya şüphe duyuyonuz..
sizin balonunuz Sneijder.
drogba'da sorun yok her türlü domine eder.

Bu nasıl bir üslup ya? İster şüphe duyarım ister itin arka tarafına sokarım. Tipe bak. Bir maç süper oynadı diye müthiş zeki adam oldun
Sosyal ağlarda paylaş

öpüyorum kırıcı olmak istemedik tabi canım tarzımız samimiyetimizden.. cahilligime ver benim =P

bide bana niye zeki diyosun sen şimdi onu da anlamadım.
drogba 1 maç oynadı diye kral yapmadık adamı. Adam zaten kendini dünyaya ıspatlamış bir oyuncuydu. Burda oynamasa da balon da olsa.. drogba drogbadır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
'Drogba, orantısız güç
Galatasaray'ı henüz ilk sınavında galibiyete taşıyan Fildişili yıldız hakkında tek bir görüş var: Kalitesi, fiziği ve zekası ile herkesten farklı. Kaleci ve savunmacıların işi artık çok daha zor olacak.

http://spor.mynet.com/haber/drogba-orantisiz-guc/59865
Sosyal ağlarda paylaş

biri var...
http://www.futbolingo.com/img/2011/10/23/servet_drogba.jpg
said:
Fildişi Sahili Milli Takımı’nın en değerli yıldızı olan 30 yaşındaki futbolcu, başarılı savunma oyuncumuz için "İngiltere’deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş biri" dedi.

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/02/13/fft17_mf180262.Jpeg
asasdasda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...