progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 GERGE said: Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla. Daha ne olsun? First Class zamanı Kitty olmadığı için onun geri gitmesi mantıksız olurdu film zamanlarına göre. Ha birde Hugh Jackman filmi Ellen Page'den çok daha iyi taşır sonuçta o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 X-Men 1'de Kitty vardi bir kere. Bu onun da devami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 işte önceki X Men filmlerinde çocuksa First Class'ın geçtiği 60'larda daha doğmamış oluyor. Ya Hugh Jackman çok başarılı bence Wolverine olarak ama yine Wolverine odaklı film olması hoş değil bence de ama işte film continuitysine göre Kitty'nin genç Xavier ile takılması mantıksız. Zaten yeterince tecavüz ettiler filmlerde ki devamlılığa, burda dur demişler demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Gecmise gitme yok zaten, Kitty gelecekten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Gelecekten gelme de bir nevi geçmişe gitmek değil mi? Gelecekten gitmesi için geçmişe gitmesi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Benim kafam karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ne zaman vizyona giricekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Trailerı beğendim ben, güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GERGE said: Gecmise gitme yok zaten, Kitty gelecekten geliyor. wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GERGE said: Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla. Daha ne olsun? evet öyle oluyor =. bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GERGE said: Gecmise gitme yok zaten, Kitty gelecekten geliyor. umm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Aket-Atum said: GERGE said: Gecmise gitme yok zaten, Kitty gelecekten geliyor. wut? Gunumuzden gecmise gitmiyorlar, gelecekten Kitty geliyor ama. Anlasilir oldu mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Fin said: GERGE said: Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla. Daha ne olsun? evet öyle oluyor =. bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal ororo storm değil mi? o var işte, görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ne güzel bölümlerdi http://i.imgur.com/Z6tLUTb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 villian kim anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Warhero said: Ne güzel bölümlerdi http://i.imgur.com/Z6tLUTb.jpg fox kids akıyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Normalde bishop dönmüyormuydu geriye. şimdi wolverini niye kattılar. Artı onun dönmesi otomatikmen 1-2-3 zaman çizelgesinide bozuyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 normal dedigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 anormal olmayan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 O daha da garip zaten. Lucas Bishop Earth-1191, Days of Future Past'in alternatif gelecegi Earth-811. Bishop orada ne ariyor bilmiyorum ben. Yine Chris Claremont'un filmde danisman olarak bulundugunu hatirlayip asil oykuden epey farkli olmasina ragmen guzel birsey gelmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GONDARCENGIZ said: Warhero said: Ne güzel bölümlerdi http://i.imgur.com/Z6tLUTb.jpg fox kids akıyodu ya geçen youtube da bulup seyrettim. o dönem tr de yayınlanan çizgi romanları da çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi o cüce ne alaka onu hatırlıyamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya o değil de, ben küçükken Fantastic Four, Spiderman vs. hep gelirdi bakkallarda bile bulunurdu şimdi daha yaygın olması gerekmiyor mu, valla deli çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GONDARCENGIZ said: abi o cüce ne alaka onu hatırlıyamadım ben Peter Dinklage'i diyorsun. Bolivar Trask o, Sentineller vs. Çizgi filminde şöyleydi: http://i.imgur.com/yvaVlbT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar