Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Days of Future Past (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla.

Daha ne olsun?

First Class zamanı Kitty olmadığı için onun geri gitmesi mantıksız olurdu film zamanlarına göre.

Ha birde Hugh Jackman filmi Ellen Page'den çok daha iyi taşır sonuçta o da var.
Mesaj tarihi:
işte önceki X Men filmlerinde çocuksa First Class'ın geçtiği 60'larda daha doğmamış oluyor.

Ya Hugh Jackman çok başarılı bence Wolverine olarak ama yine Wolverine odaklı film olması hoş değil bence de ama işte film continuitysine göre Kitty'nin genç Xavier ile takılması mantıksız. Zaten yeterince tecavüz ettiler filmlerde ki devamlılığa, burda dur demişler demek sdf
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla.

Daha ne olsun?

evet öyle oluyor =.
bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

GERGE said:

Gecmise gitme yok zaten, Kitty gelecekten geliyor.

wut?

Gunumuzden gecmise gitmiyorlar, gelecekten Kitty geliyor ama. Anlasilir oldu mu simdi?
Mesaj tarihi:
Fin said:

GERGE said:

Daha ne olsun?

evet öyle oluyor =.
bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal

ororo storm değil mi? o var işte, görünüyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O daha da garip zaten. Lucas Bishop Earth-1191, Days of Future Past'in alternatif gelecegi Earth-811. Bishop orada ne ariyor bilmiyorum ben.

Yine Chris Claremont'un filmde danisman olarak bulundugunu hatirlayip asil oykuden epey farkli olmasina ragmen guzel birsey gelmesini umuyorum.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

Warhero said:

Ne güzel bölümlerdi

http://i.imgur.com/Z6tLUTb.jpg

fox kids akıyodu ya

geçen youtube da bulup seyrettim. o dönem tr de yayınlanan çizgi romanları da çok iyiydi.
Mesaj tarihi:
Ya o değil de, ben küçükken Fantastic Four, Spiderman vs. hep gelirdi bakkallarda bile bulunurdu şimdi daha yaygın olması gerekmiyor mu, valla deli çıkıcam.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi o cüce ne alaka onu hatırlıyamadım ben

Peter Dinklage'i diyorsun. Bolivar Trask o, Sentineller vs. Çizgi filminde şöyleydi:

http://i.imgur.com/yvaVlbT.jpg
  • Yeni Oluştur...