Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Days of Future Past (2014)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla.

Daha ne olsun?

First Class zamanı Kitty olmadığı için onun geri gitmesi mantıksız olurdu film zamanlarına göre.

Ha birde Hugh Jackman filmi Ellen Page'den çok daha iyi taşır sonuçta o da var.
Sosyal ağlarda paylaş

işte önceki X Men filmlerinde çocuksa First Class'ın geçtiği 60'larda daha doğmamış oluyor.

Ya Hugh Jackman çok başarılı bence Wolverine olarak ama yine Wolverine odaklı film olması hoş değil bence de ama işte film continuitysine göre Kitty'nin genç Xavier ile takılması mantıksız. Zaten yeterince tecavüz ettiler filmlerde ki devamlılığa, burda dur demişler demek sdf
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Kitty en sevdigim X-Men karakteri eski takimdan, gelecekten gelen de o. Burada Logan'i gecmise yolluyorlar fragmandan anladigim kadariyla.

Daha ne olsun?

evet öyle oluyor =.
bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

GERGE said:

Daha ne olsun?

evet öyle oluyor =.
bir ororo kitty convs nightcrawler koymadan angut gibi film çektiler gene helal

ororo storm değil mi? o var işte, görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O daha da garip zaten. Lucas Bishop Earth-1191, Days of Future Past'in alternatif gelecegi Earth-811. Bishop orada ne ariyor bilmiyorum ben.

Yine Chris Claremont'un filmde danisman olarak bulundugunu hatirlayip asil oykuden epey farkli olmasina ragmen guzel birsey gelmesini umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...