Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Days of Future Past (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
progamer said:

X Men 1 de hep kötü gelmiştir bana. X2 çok iyiydi birde First Class başarılıydı gerisi hep meeh

Birde X Men 1 bir kere tv de denk gelmiştim, dublajda Wolverine değilde Sansar diyorlardı asdfs

sansar salvo aksofaso aman abi bize denk gelmez inş kusarım oracıkta
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wolverine'den sonra bu da kötü olacak diye korkmaya başladım ama burada Madame Hydra gibi sadece X-Men okuyucusunun bileceği mutantlar yok, karakterlere bağlı kalırlar diye umuyorum. Ama Kitty'nin rolünü başkasına verme günahını işlemezler umarım.

Nimrod geliyor ama Rachel hakkında bir şey var mı? Cast arasında yok.
Mesaj tarihi:
Bishopın geri döndügü öyküde gambitin önemli bir rolü yokmuydu. Ben öyle hatırlıyorum sanki. Hatta suikastı gambit kılıgına girmiş mystik yapıyordu diye aklımda kalmış.
Mesaj tarihi:
Keşke Marvel şu filmin haklarını alsa da bir reboot çekse. O kadar film çekildei, Colossus, Psylocke, Gambit, Bishop, Cable gibi karakterleri göremedik. Önemli karakterlerin çoğu cameo olarak gözüküp kayboluyor.
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Ian McKallen ölmeden şöyle 3-5 x-man filmi daha çeksinler hızlıca, , ileriki senelerde buzluktan çıkartır çıkartır izleriz.

Agzindan yel alsin olm dogru konus. Öyle bir ihtimali düsünmek bile istemiyorum.
  • Yeni Oluştur...