razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Esh said: Ev arkası seks kanlı bitti... lanet olsun 5 kişi indirdim elektroda, kimse gelmiyo şimdi. o hotbar ne la öyle. "survival hiçbir şeydir, susuzluk her şey" tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Update 0.30.113953: New: Design: Balancing of player spawns (ongoing) Server: Dead player cleanup (time based) Design: M9130 Bayonet can now open cans Server: BattlEye Anti-Cheat (Client as well) Server: Initial implementation for Sub-Private Hives (ongoing) Server: Initial implementation for regular & hardcore Public Hive Fixed: Server: Dedicated Server crash related to player skeleton Server: Player location rubberbanding Server: Large delay in item manipulation and "inventory tetris" iyi gidiolar iyi anti cheat inceden girmeye basladı bile hehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 SKS 'nin yerini bilen var mı acaba çok merak ediyorum. Elektrozavodsk ve Berezino da değil çok net eminim. Bir de en kuzeye gittik geçen Gubaya kadar hiçbirşey yok oralarda gitmeyin boşuna. Bir de derlerse castle dolu, lootlayın. Onlara da inanmayın. Haritayı santim santim dolaştım nerdeyse ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ne sks'si lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sks başka bir Rus tüfengi, Mosin ama oyundaki ww2 tüfengi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Oyunda SKS yok, olacağına dair confirmed bir bilgi de görmedim ben zaten. Ondan önce gelecek başka tüfekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 survey var su anda official hangi silahları daha önce görmek istersiniz gibi ordan oy verin olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tek başıma çok bunaldım ya :D Götümü kollamaktan oyun oynayamıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=s2N8kMbqsbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi şu pistol neden içinde dolu şarjör olmasına rağmen ateşlemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sarjor ruineddir yada silah bozuktur iki ihtimalin var. bi son patchten sonra oynanamaz duruma geldi oyun ya varmı aynı sorunu yasayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 neyse önemi kalmadı zaten evin içinde pencereye yaklaşınca durup dururken öldü karakter. yeminle ne merdiven çıkıcam bidaha ne iki katlı eve giricem pff gitti 2 günlük loot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Grimnax said: sarjor ruineddir yada silah bozuktur iki ihtimalin var. bi son patchten sonra oynanamaz duruma geldi oyun ya varmı aynı sorunu yasayan ? Aynen , evde dururken biranda dışarı atıyor. Koşarken geriye atıyor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=s2N8kMbqsbI Terör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tarihteki yerini alsın bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 altıma sıçardım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ulan destur daha oyuna girdim adamın biri geldi arkamda duruyo PLEASE KILL ME PLEASE PLEASE PLEASE diyip duruyo dedim bilader sapık mısın, gidiyorum ben dedim peşimden koşuyo PLEASE DIBRAJVİYESIBAJU falan diye AWKWAAAARD diyip kaçtım sonra durdum baktım hala arkamda herif açtım kontrollerden nasıl dövüyoruz diye buldum dövdüm adamı YES KILL ME YES OH falan diyo don atlet soyunmuş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Saeros said: ulan destur daha oyuna girdim adamın biri geldi arkamda duruyo PLEASE KILL ME PLEASE PLEASE PLEASE diyip duruyo dedim bilader sapık mısın, gidiyorum ben dedim peşimden koşuyo PLEASE DIBRAJVİYESIBAJU falan diye AWKWAAAARD diyip kaçtım sonra durdum baktım hala arkamda herif açtım kontrollerden nasıl dövüyoruz diye buldum dövdüm adamı YES KILL ME YES OH falan diyo don atlet soyunmuş bi de Beni de oyle duvardan duvara vur hasin davran bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Saeros said: ulan destur daha oyuna girdim adamın biri geldi arkamda duruyo PLEASE KILL ME PLEASE PLEASE PLEASE diyip duruyo dedim bilader sapık mısın, gidiyorum ben dedim peşimden koşuyo PLEASE DIBRAJVİYESIBAJU falan diye AWKWAAAARD diyip kaçtım sonra durdum baktım hala arkamda herif açtım kontrollerden nasıl dövüyoruz diye buldum dövdüm adamı YES KILL ME YES OH falan diyo don atlet soyunmuş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 merdiven çıkmıcam dedim buseferde serverdan cevap alamıyınca relog yaptım girdim havada ölmüşüm.meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Şu an durdugum yerde öldüm. 3. kez oluyor ve ne zaman full gear olsam oluyor delirmek üzereyim. Bam diye You are dead mesajı. Allahın dagındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 5 dk öncesinde control towerdan düştüm ölmedim http://i.imgur.com/lmKGPoX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 -Aaaaaaaahh... Abi düştüm. -Abi nasıl düştün? -Bilmiyorum abi laga girdi düştüm. -Eyvah ya, öldün mü? -Yoo, yok birşeyim. Yeni herif balı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yok abi sürttüre sürttüre düşünce ölmüyosun.Ben öyle cherno meydandaki en yüksek binanın tepesinden düştüm,bişey olmadı.Ama bazen laga girip zombilerin yaptığı gibi 2.katta duvarın içinden geçip bahçeye çakılınca direk gg oluyosun. Hatta bikerede chernoda yerdeki molozların arasında pusuya yatmaya çalışırken öldüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=G6FBrgM0cnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar