Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Update 0.30.113953:

New:

Design: Balancing of player spawns (ongoing)
Server: Dead player cleanup (time based)
Design: M9130 Bayonet can now open cans
Server: BattlEye Anti-Cheat (Client as well)
Server: Initial implementation for Sub-Private Hives (ongoing)
Server: Initial implementation for regular & hardcore Public Hive

Fixed:

Server: Dedicated Server crash related to player skeleton
Server: Player location rubberbanding
Server: Large delay in item manipulation and "inventory tetris"

iyi gidiolar iyi anti cheat inceden girmeye basladı bile hehi
Sosyal ağlarda paylaş

SKS 'nin yerini bilen var mı acaba çok merak ediyorum. Elektrozavodsk ve Berezino da değil çok net eminim.

Bir de en kuzeye gittik geçen Gubaya kadar hiçbirşey yok oralarda gitmeyin boşuna. Bir de derlerse castle dolu, lootlayın. Onlara da inanmayın. Haritayı santim santim dolaştım nerdeyse ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

ulan destur daha oyuna girdim
adamın biri geldi arkamda duruyo PLEASE KILL ME PLEASE PLEASE PLEASE diyip duruyo
dedim bilader sapık mısın, gidiyorum ben dedim peşimden koşuyo PLEASE DIBRAJVİYESIBAJU falan diye
AWKWAAAARD diyip kaçtım
sonra durdum baktım hala arkamda herif
açtım kontrollerden nasıl dövüyoruz diye buldum dövdüm adamı YES KILL ME YES OH falan diyo don atlet soyunmuş bi de
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

adamın biri geldi arkamda duruyo PLEASE KILL ME PLEASE PLEASE PLEASE diyip duruyo
dedim bilader sapık mısın, gidiyorum ben dedim peşimden koşuyo PLEASE DIBRAJVİYESIBAJU falan diye
AWKWAAAARD diyip kaçtım
açtım kontrollerden nasıl dövüyoruz diye buldum dövdüm adamı YES KILL ME YES OH falan diyo don atlet soyunmuş bi de

Beni de oyle duvardan duvara vur hasin davran bana
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

AWKWAAAARD diyip kaçtım

Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi sürttüre sürttüre düşünce ölmüyosun.Ben öyle cherno meydandaki en yüksek binanın tepesinden düştüm,bişey olmadı.Ama bazen laga girip zombilerin yaptığı gibi 2.katta duvarın içinden geçip bahçeye çakılınca direk gg oluyosun.

Hatta bikerede chernoda yerdeki molozların arasında pusuya yatmaya çalışırken öldüm falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...