Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

origins'te private serverlar vardı. sürekli içinde admin olan falan. tak diye global ban atıyolardı o steam hesabıyla bir daha giremiyodun armaya falan.

her private serverda tek bir karakterin vardı böylece sörvır hoppingde bitmiş oluyodu. çok nadir denk geliyoduk hakkaten hekıra falan. mis gibiydi.

ben yazmıştım teee kaç sayfa önce private hub gelmeden ciddi oynanacak değil diye.
Sosyal ağlarda paylaş

olm paralel evrenden geliyor sanki deli oluyorum. karakter başka server a giderse o serverda en baştan başlasın bilader öyle birşey bulsunlar olmaz böyle. önümdeki adam birden fringe hesabı kayboluyor sonra tepede snipe a yatmış oluyor. sonra dansettiriyor beni "dance mate dance or i will shoot ya" oldu bilader biz insan değiliz zaten...

hadi dansettirdin bari vurma di mi... vurdu beni ölmedim magnumla saydırdım vuruldu heralde çıktı gitti sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ne kadardır bekliyordum. Şu an Warz kadar felaket durumda değil ama Warz'de sıkıntısını yaşadığımız server hopping, hack gibi mevzular yüzünden biraz daha zaman geçmesini bekleyeceğim sanırım. Biz muhtemelen 3 arkadaş başlarız Warz'deki gibi. Eğer imkan var ise özel server alıp orada donanırız, daha sonra normal serverlara geçiş yaparız. Warz'de de özel serverlar geldiğinde bu şekilde ilerlemiştik. Bir süre sonra normal serverda donanımlı olmadan koşuşturma ihtimali olmayacaktır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

olm paralel evrenden geliyor sanki deli oluyorum. karakter başka server a giderse o serverda en baştan başlasın bilader öyle birşey bulsunlar olmaz böyle. önümdeki adam birden fringe hesabı kayboluyor sonra tepede snipe a yatmış oluyor. sonra dansettiriyor beni "dance mate dance or i will shoot ya" oldu bilader biz insan değiliz zaten...

hadi dansettirdin bari vurma di mi... vurdu beni ölmedim magnumla saydırdım vuruldu heralde çıktı gitti sonra...

Abi nelere denk gelmissiniz ya.

Ben sualsiz can aliyorum. Ya da sikiyolar bana da ayni sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorgu sual yok abi dediğin gibi, kos direk. Hayır RP sunucusuna giriyorum bir kelepçeleyip az konuşup bırakacaz adama direk logout çakıyor. Eh yani ben de uğraşmam vururum o zaman.

Yalnız terminatör olduk 2 kişi üstümüzde 1000 civarı kurşun var, güneye geliyoruz ölüm gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sualsiz yapmıyorum ya hatta genelde bana saldırmazsa vurmuyorum. konuşuyorum kelepçeleyip üzerini arıyorum mermisini falan alıyorum sonra açıp gönderiyorum saldırırsa vuruyorum. ya da küfür falan ederse bıçakla kesik atıyorum kelepçeyi açmıyorum ya da kelepçeyi açmadan kesik atıyorum. kendi kendine gitsin bayılsın gebersin diye.ama tak tak vurmuyorum yani kimseyi.
Sosyal ağlarda paylaş

airstrip yaptık bi baya eğlenceliydi donattık kendimizi bir iki bambi çıktı onları da gönderdik. daha sonra karlotskov mu ne bi şehir var oraya gittik. hasta olan bir arkadaşı zombi yedi. mecburen o sahilden koşa koşa gelirken ceset bekledik. cesedin etrafında pusu kurduk. ama hiç gelen olmadı anca zombi avladık. mermi bakımından komando gibi olduğumuzdan zombilere atış talimi yaptık. arkadaş gelince hastaneyi falan boşaltıp bir daha airstripe gittik. m4 ümü donattım yedik içtik. tam çıkacaktık arkadaş kuleden aşağı uçtu. yarım saat daha ceset nöbeti tuttuk. bir iki bambi geldi ceseedi görüp sevinerek. onları kovaladık ellerini kaldırıp dansettirdik yemek verip gönderdik. arkadaş da gelince çıktım. bugünkü day z maceram bu kadar.

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/504700993953897632/714F4639985490F49E6661F98571C61875831606/
Sosyal ağlarda paylaş

Day-z türk fan sitesi türk oyunculara day z için yardım hattı kurmuş. olm ahhaha bu ne lan http://www.merlininkazani.com/Oyun_sektorunde_gorulmemis_bir_servis_DayZye_Turkiyeden_geliyor-oyun_haber-69526p1.html

"DayZ fan sitesinden benzeri görülmemiş bir uygulama oyunun severleri ile buluşmak üzere. Dolayısı ile ona uygun bir giriş yapalım:

"DayZ dünyasında kayıp mı oldunuz!? Ne, nerede bilmiyor musunuz? Bu çalı ne işe yarar hiç bir fikriniz yok mu? "Survivor olayı bana göre değilmiş" mi diyorsunuz? Nasıl yemek yapacaksınız? Nerede uyuyacaksınız, ne içmelisiniz?

İşte bütün bu sorularınıza artık bir cevap geliyor! DayZ yardım hattı. Artık DayZ oynarken karşılaştığınız sorunların çözümü sizlere bir telefon kadar yakın. Umutsuzluğa düştüğünüzde açın telefonu DayZ yardım hattından yardım isteryin. Harita, yol, sağlık, takım arkadaşı ve daha binlerce konunun cevabı sizleri DayZ yardım hattının sesli mesaj kısmında bekliyor! Haydi Türkiye, 0852 302 88 12'yi ara sen de bu koca, kötü dünyada yanlız olmadığını anla!"

sdfşlskdjflsdjldskjfsdkf...
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Abi ben lootlarken giren hopperların arkalarından "Say good night dickskin" diye fısıldıyorum yalvaışları çok komik.

"DUDE NO PLS I'VE BEEN HOPPING FOR AN HOUR"

Looting değil bak, hopping.

ahahahhaah itiraf ediyor bide ahaahahah

bu arda gaz maskesinin içinde güneş gözlüğü taktım öyle bir kroyum...
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Day-z türk fan sitesi türk oyunculara day z için yardım hattı kurmuş. olm ahhaha bu ne lan http://www.merlininkazani.com/Oyun_sektorunde_gorulmemis_bir_servis_DayZye_Turkiyeden_geliyor-oyun_haber-69526p1.html

"DayZ fan sitesinden benzeri görülmemiş bir uygulama oyunun severleri ile buluşmak üzere. Dolayısı ile ona uygun bir giriş yapalım:

"DayZ dünyasında kayıp mı oldunuz!? Ne, nerede bilmiyor musunuz? Bu çalı ne işe yarar hiç bir fikriniz yok mu? "Survivor olayı bana göre değilmiş" mi diyorsunuz? Nasıl yemek yapacaksınız? Nerede uyuyacaksınız, ne içmelisiniz?

İşte bütün bu sorularınıza artık bir cevap geliyor! DayZ yardım hattı. Artık DayZ oynarken karşılaştığınız sorunların çözümü sizlere bir telefon kadar yakın. Umutsuzluğa düştüğünüzde açın telefonu DayZ yardım hattından yardım isteryin. Harita, yol, sağlık, takım arkadaşı ve daha binlerce konunun cevabı sizleri DayZ yardım hattının sesli mesaj kısmında bekliyor! Haydi Türkiye, 0852 302 88 12'yi ara sen de bu koca, kötü dünyada yanlız olmadığını anla!"

sdfşlskdjflsdjldskjfsdkf...

http://www.reddit.com/r/RedditRescueForce
Sosyal ağlarda paylaş

0 dan başlayan birisi için detaylı bi rehber yokmu bu oyun için? denemek için aldım oyuna girdim fakat
ne bişiyler toplayabildim ( mesela yiyecek buluyorum çantama nasıl atcam ? )
Elimde kaza kürek vs varken yiyecegi yemeye çalışıyorum kazam kürek yere gidiyo. )
Zombie dövüyorum sonrasında bandage vs yok kanamadan ölüyorum

kısacası daha önce hiç arma dayz mod vs oynamamış biri nasıl başlayacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...