Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Yaralananı sırtta taşımada koysunlarda tam olsun bari lol Arma eskiden beri özgürlük sunuyor ama buglardan da temizlenemiyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bir zahmet bug olmasın ya eski motoru kullanıyorlar arma 3 en azından yeni motora geçti. arma 2 yi sırf adamları desteklemek için aldım 2 saay oynamışlığım yoktur standalone'u bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 En az 1 ayı var sanırım. 1 ay önce Rocket Reddit'te 2 ay en az demişti, onu da ittirirler muhtemelen. was an attempt to propose that I believe that gamers, as consumers, would be better served by being the ones insisting on quality. Instead of a "I want to play it now! Don't care how buggy it is!" and then "OMG what is this buggy SHIT?" I make mistakes, plenty of them. But that has nothing to do with consumer pressure that I now see in some ways overtaking publisher pressure to get games out early. That is a fucking worrying trend. When the consumers are sabotaging their own games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Hatta bi süre önce bir release etsek mi alpha malpha demişler de sonra yok olmaz demişler, onun yerine 17 dakika falan bir gameplay fırlattılar işte yukarıdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ahahah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kizla oyun mu oynanir ya, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LdcVPKD803E yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Çok çok akıllıcaymış itemların degradation'a ugraması. Özellikle vurulunca. Adamlar shoot on sight kültürüne çok güzel alternatif getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 fena değil gibi progressleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alfred Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Arkadaşlar alakasız oalcak ama DAYZ origins konusunda bana kapsamlı bilgi verecek bir var mı :). Giriyorum 30 dk taklıyorum kafama sıkıyorlar oluyorum. Ayrıca diyelim ki bir serverda kazandığınız silah edevat obur serverda kalıyor mu? Aynı serverda reset geldiğinde bilgi geliyor mu?. Oyunu devamlı olmeden aynamaya çalışmak ne gibi bir şey sağlıyor bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 alın size server o zaman, ip: paticik.nitrado.net oyun mevcut ve oynarım diyosanız açık tutarım server ı serverin özellikleri. Yeni Mod "DayZ Admin & Anti Hack" tüm DayZ Serverlara eklenmiştir. Çok detaylı ve kendi yapımız olan Admin Plugin anti-hack özellikle birleşilmiştir. Script'i Chernarus, Epoch ve Overwatch Serverlarda kullanılır. Hileye karşı ve daha da fazla özelliklere sahip olmaya sunduğumuz hizmetten bazı ayrıntılar bunlardır: Admin yetkilere üç çeşittir Serveri reset atmadan silahlar ve başka şeyleri Spawn (yaratama) yapabilirsiniz Server saatini ve oyundaki hava durumunu Serveri reset etmeden değiştirebilirsiniz Oyuncun skilini değiştirebilirsiniz Teleport (ışılınmayı) kart üzerinde yapabilirsiniz Oyuncuları Teleporting, yani ışınlandırabilirsiniz Kart yapma ve ESP hakkı verildi ve daha çok fazla şeyler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gül gibi server actık koça gün kimse girmemiş kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Kullandığın dil çok resmi. Samimi değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 lol hangi konuda samimi diilim, nitradonun sayfasından copy paste yaptigim yaziyi diyosan komik bi durum, her hali belli ediyor çünkü benim yazmadımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://pazarlamakulubu.com/pazarlama/satis-teknikleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 of tamam cözdün olayı hemen, nitradonun sahibiyim ben. burdaki herkez simdi görüp kosup server kıralıycak. gidip nitradonun serverlara tonla para verecekler salaklar işte. senin gibi akıllı insanlar olmasa yandı bu insanlar zaten. kurtardın herkezi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 @preatorian şu başlıktan örnek al neadar samimi nekadar yetenekli, zaten terraria serverınıda sevmemiştik bazı allahsızlar yere lav aıtmışlar koşarken ölüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bileydim öyle yapardım, serverin 1 hafta süresi kaldi bu arada reklam yapıp milyon dolarları cebe indirmem lazım, girenlerden binlerce $ kazandım sonuçda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Alfred said: Arkadaşlar alakasız oalcak ama DAYZ origins konusunda bana kapsamlı bilgi verecek bir var mı :). Giriyorum 30 dk taklıyorum kafama sıkıyorlar oluyorum. Ayrıca diyelim ki bir serverda kazandığınız silah edevat obur serverda kalıyor mu? Aynı serverda reset geldiğinde bilgi geliyor mu?. Oyunu devamlı olmeden aynamaya çalışmak ne gibi bir şey sağlıyor bize? tek servera bağlısın. reset gelmeden 15 dakika önce söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bu oyun çıkmayacak sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bende kestim unidi ki bu oyundan eskisi gibi progress guncellemesi de yapmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 nasıl yapmıyolar? dün vidyo çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Canavar gibi update geliyor, neden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Beklerken Origins'de canlar yakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben dev blog takip ediyordum en son 2.5ay önce filan update ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2aRJhG2TwR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 61 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel DayZ "Standalone" × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Hatta bi süre önce bir release etsek mi alpha malpha demişler de sonra yok olmaz demişler, onun yerine 17 dakika falan bir gameplay fırlattılar işte yukarıdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ahahah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kizla oyun mu oynanir ya, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LdcVPKD803E yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Çok çok akıllıcaymış itemların degradation'a ugraması. Özellikle vurulunca. Adamlar shoot on sight kültürüne çok güzel alternatif getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 fena değil gibi progressleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Arkadaşlar alakasız oalcak ama DAYZ origins konusunda bana kapsamlı bilgi verecek bir var mı :). Giriyorum 30 dk taklıyorum kafama sıkıyorlar oluyorum. Ayrıca diyelim ki bir serverda kazandığınız silah edevat obur serverda kalıyor mu? Aynı serverda reset geldiğinde bilgi geliyor mu?. Oyunu devamlı olmeden aynamaya çalışmak ne gibi bir şey sağlıyor bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 alın size server o zaman, ip: paticik.nitrado.net oyun mevcut ve oynarım diyosanız açık tutarım server ı serverin özellikleri. Yeni Mod "DayZ Admin & Anti Hack" tüm DayZ Serverlara eklenmiştir. Çok detaylı ve kendi yapımız olan Admin Plugin anti-hack özellikle birleşilmiştir. Script'i Chernarus, Epoch ve Overwatch Serverlarda kullanılır. Hileye karşı ve daha da fazla özelliklere sahip olmaya sunduğumuz hizmetten bazı ayrıntılar bunlardır: Admin yetkilere üç çeşittir Serveri reset atmadan silahlar ve başka şeyleri Spawn (yaratama) yapabilirsiniz Server saatini ve oyundaki hava durumunu Serveri reset etmeden değiştirebilirsiniz Oyuncun skilini değiştirebilirsiniz Teleport (ışılınmayı) kart üzerinde yapabilirsiniz Oyuncuları Teleporting, yani ışınlandırabilirsiniz Kart yapma ve ESP hakkı verildi ve daha çok fazla şeyler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gül gibi server actık koça gün kimse girmemiş kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Kullandığın dil çok resmi. Samimi değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 lol hangi konuda samimi diilim, nitradonun sayfasından copy paste yaptigim yaziyi diyosan komik bi durum, her hali belli ediyor çünkü benim yazmadımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://pazarlamakulubu.com/pazarlama/satis-teknikleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 of tamam cözdün olayı hemen, nitradonun sahibiyim ben. burdaki herkez simdi görüp kosup server kıralıycak. gidip nitradonun serverlara tonla para verecekler salaklar işte. senin gibi akıllı insanlar olmasa yandı bu insanlar zaten. kurtardın herkezi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 @preatorian şu başlıktan örnek al neadar samimi nekadar yetenekli, zaten terraria serverınıda sevmemiştik bazı allahsızlar yere lav aıtmışlar koşarken ölüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bileydim öyle yapardım, serverin 1 hafta süresi kaldi bu arada reklam yapıp milyon dolarları cebe indirmem lazım, girenlerden binlerce $ kazandım sonuçda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Alfred said: Arkadaşlar alakasız oalcak ama DAYZ origins konusunda bana kapsamlı bilgi verecek bir var mı :). Giriyorum 30 dk taklıyorum kafama sıkıyorlar oluyorum. Ayrıca diyelim ki bir serverda kazandığınız silah edevat obur serverda kalıyor mu? Aynı serverda reset geldiğinde bilgi geliyor mu?. Oyunu devamlı olmeden aynamaya çalışmak ne gibi bir şey sağlıyor bize? tek servera bağlısın. reset gelmeden 15 dakika önce söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bu oyun çıkmayacak sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bende kestim unidi ki bu oyundan eskisi gibi progress guncellemesi de yapmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 nasıl yapmıyolar? dün vidyo çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Canavar gibi update geliyor, neden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Beklerken Origins'de canlar yakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben dev blog takip ediyordum en son 2.5ay önce filan update ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2aRJhG2TwR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar