kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben bu oyunda gayet sakinim tek başıma oynarken ya sakindim yani. grup takılırken sinirleniyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 BENDE SİZİ DİNLEYİM BARİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 alıcamda oyunda akşam olunca oynamıcam yukarıdaki video gibi tepkiler vericem diye tırsıyorum.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Arma serisini oynamamış olan hemen atlamasın sonra vay param gitti olmasın. En eski ilk flashpointten beri fanıyım, ama Arma2 üzerine yaptıkları önceki mod bi halta benzemiyordu. Arma zaten simülasyon olduğundan çok çok çok buglı bir seri, gaza gelip hemen atlamayın biraz bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dünyanın en buglu oyunu olabilirmi acaba? beta yalanı . 2 zombiyi düzeltemediler hala sacma sapan buglar. yinede aldım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 5 dolara düşünce alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 15-20'ye düştüğünde alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Red said: 5 dolara düşünce alırız görüyorum ve arttırıyorum; 1$'lık bundle düşerse alacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Neden düşsün abi 15-20'ye? Early access diye ucuz, zaten milyor tane satacak, niye düşsün yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 satacaklarini zaten sattilar abi bence. yani dayz oynayacak olanlar aldi zaten. Bence bu 1 ay icinde life time satislarinin %60-70 yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kaptırmışım kuzeye doğru. harita bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 öyle noel ayağına 2-3 günlük bir indirim yaparlar 20 dolara falan düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Kuzey ışıklarını gördün mü peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 SenariouS said: satacaklarini zaten sattilar abi bence. yani dayz oynayacak olanlar aldi zaten. Bence bu 1 ay icinde life time satislarinin %60-70 yaparlar. yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Modda yaptıkları gibi biz başka projeye akacaz, bu böyle kalsın derlerse oyun bug doluyken ve server sorunları sürerken şaşırmam. Arma3 çıktı 60 dolar fiyatı var ve campaign yok oyunda!? eh BF4 gibi bir multisi de yok ama fiyatı na böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 farklı 2 takım yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Solo Bandit olarak dayz origins modda esip gürledim...Ama 30 usd...cıksss..tonla param var ama cıkss,keriz değiliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yahu benim oyun acayip karanlık kendimi bile göremiyorum ayarları açmama rağmen. stream yapanlarınkiyle falan arada baya fark. niye böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyunun gece modunumu aldın yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 son 2 yorumu yapan arkadaşlar siz 2 adım öne çıkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 server offline mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 pvplere başladık ya 3 kişi vurdum falan. bitanesi arkadaş tam dedi işte kuzey yıldınızı bul bak abi yukarı falan abi dedim şimdi yukarı bakarken biri parçalamasın kafayı bi çevirdim biri koşuyor üzerime maskeli baltalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 o arkadan yaklaşan sinsi baltalılar dün cok canımı yaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 peç geldi bu arada Fixed: Drinking directly from wells now works headwear descriptions updated pants descriptions updated increased battery drain by flashlight bandaging cannot fix broken leg now server browser shows internet tab as selected out of the box fixed modifier messages, one message type per stage Workshop: lowered moto helmets spawn probability. removed old proxies, replaced with memory points Reduced level at which player becomes permanently unconscious Increased rate players recover from shock damage Internet set to default tab for multiplayer server browsing improved responsiveness when side-stepping from left to right/right to left disabled head movement for unconscious states adjusted head bob for select animations Various security related measures Tweaked the tenement buildings (small and big) for spawns on the roof improved transitions for restrained player Removed old proxies and replaced them with memory points and new loot spawn in sheds enabled step blending with raised rifle for better responsiveness Roadway LOD issue fixed that caused floating loot for some buildings New: Temporary status indicators for state of player in the inventory screen (thirsty, sickness, hunger, etc...) force feed other players Rain updated - it should better correspond with the rest of scene by adding the refraction effect New variations for main menu (Unarmed) added Greeting animations for all stances to be replaced (Now with left hand to avoid issues when holding items) Magnum hand IK Opening cans with sharp tools Dot crosshair Damaging knife, screwdriver and bayonet used for opening cans Loot array (with respective type of meat) added to animals configs and new types of meat added to food configs (ANIMALS DISABLED) Central Server: fixed performance issues on character creation and saving fixed character creation record override increased server response time and performance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar