souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 boşverin bunları siz tarlaları sulayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bide abi gs-fb macinda besiktas niye acıklama yapsınki, sizin gibi gereksiz tartısmalara girmeye merakli degilsek demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ben açıklama yapılmasına kızmıyorum ki, en doğal hakkın senin baş rakibini bu şekilde eleştirip zor duruma düşürmeye çalışmak. Benim kızdığım şey biz yapmıyoruz, siz de yapmayın,yakışmıyor bilmemne diye ağlayıp arkasından aynı işi yapmaları, yanlış anlamışsın yine ya da anlamak istediğin gibi anlamışsın... Bu arada federasyon yapıştırmıştı cezaları Meireles açıklamalarına bekliyoruz aynı fix tarifeler uygulanıcak mı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kavurma said: Fenerbahçe Spor Kulübü said: Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’ Bununla birlikte; - Sayın Adnan Öztürk’ün önceki açıklamalarından yola çıkarak ilgili oyuncunun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, benzer şekilde süreç boyunca ilgili kulübün tesislerine girip giremeyeceğini, - "Ben başkan olsam, benim oyuncum bunu yapsa o akşam kendini uçakta bulur" diyen Sayın Öztürk’ün, rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Brezilyalı oyuncu için uçak bileti alıp almadığını, - ’Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ sözünü doğrularcasına tükürük konusunda masumiyeti Tahkim Kurulu tarafından onanan oyuncumuz Raul Meireles ile ilgili malum dönemde, taraf olmamalarına karşın, yoğun hassasiyetle, çocukların bundan sonra nasıl maç izleyeceğini düşünen Sayın Öztürk’ün şuan da aynı hassasiyette olup olmadığını, - Meireles konusunda kendi televizyon kanallarında teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın İkinci Başkan/ Başkan Yardımcısı sıfatlarıyla, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını, - Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin matematiğinin nasıl hesaplanacağını, - Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in ilk fırsatta, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili açıklama / röportaj yapıp yapmayacağını, İlgi ve merakla bekliyor olacağız. FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. bukadar kezban bi açıklama görmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abooo. sneijder ve drogba'nın sindirilemediginin acıklaması gelmis adamlardan. tribündeki fanatiklerden farkı yok fb yonetiminin. taraftar kafasıyla kulup ancak bu kadar yonetilir zaten. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ağlayacaksanız oynamayalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 3 farklı kameradan da cok net tükürdügü gözüküyor, bakalım ne ceza verecekler. adam bi de kar yagıyor bak kar geldi yüzüne diye isaret ediyor. vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Aynı lafları keşke meireles olayında gs yönetimi açıklama yaptığında kullansaydiniz biraz yürek ister tuttuğu takımı eleştirebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben tükürük göremiyorum abi. 2.40ta dün izlediğim görüntülerde gayet ağız hareketi yapıyordu meireles gibi. var mı örnek görebileceğim tükürdüğüne dair? yok bak kafası sallanıyo ağzı oynamış kesin tükürmüş falan demeyin meireles olayındaki gibi pişman oluyosunuz sonra. tükürük var mı görünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: 3 farklı kameradan da cok net tükürdügü gözüküyor, bakalım ne ceza verecekler. adam bi de kar yagıyor bak kar geldi yüzüne diye isaret ediyor. vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. öyle deme,agızdan cıkan sıvı tükrük kotasini aşmadigndan kamerada partekülleri göremeyenler var forumda alınıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. applev0dka said: öyle deme,agızdan cıkan sıvı tükrük kotasini aşmadigndan kamerada partekülleri göremeyenler var forumda alınıyorlar sonra http://i608.photobucket.com/albums/tt166/rocky13al13oa/Best-Cry-Ever.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Beyler pzero nerde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bir yanda melonun ağzıyla, üstüne yürüyen, arkadan laf atıp, ağzının içine giren bir bjkli oyuncuya yapmış olduğu haraket var. diğer yanda, çeşitli el kol haraketleri yapıp, hakemin üzerine yürüyen, bağırarak salyalarına püskürten, hakemi baskılamaya çalışan meireles var. aradaki fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: 3 farklı kameradan da cok net tükürdügü gözüküyor, bakalım ne ceza verecekler. adam bi de kar yagıyor bak kar geldi yüzüne diye isaret ediyor. vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. http://sillyseason.com/sites/default/files/styles/article_top/public/article_images/didier-drogba.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bizim totemimizde tükürük oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BlueDreams said: Robert_Poche said: 3 farklı kameradan da cok net tükürdügü gözüküyor, bakalım ne ceza verecekler. adam bi de kar yagıyor bak kar geldi yüzüne diye isaret ediyor. vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. http://sillyseason.com/sites/default/files/styles/article_top/public/article_images/didier-drogba.gif güzel tanıttın kendini kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi surada nasıl yalan söylüyorsunuz ya tükürdü tükürdü diye hani gsliyim ama tükürse derim ama bildigin yalan söylüyosunuz ya bide kendinizi inandirmissiniz bu ülkede tükürmeyi hakkıyla beceren tek oyuncu filipescu dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: BlueDreams said: Robert_Poche said: 3 farklı kameradan da cok net tükürdügü gözüküyor, bakalım ne ceza verecekler. adam bi de kar yagıyor bak kar geldi yüzüne diye isaret ediyor. vallahi su galatasaray engine baytar ve su kopeğe nasıl tahammül eder, nasıl mideleri böyle herifleri desteklemeyi kaldırır anlamıyorum. http://belhandageldimi.com/belhanda.jpg güzel tanıttın kendini kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 al bak cok uzaklara gitmedim, zaytung haberi resmine bak, dudaklara bak. zaytung tükürmüyor mu, üflüyordur belki asfdhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 koşarken rüzgara doğru tükürüp tükürüğü formaya yapıştıran vardı ya o kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yalan söylüyorsun evet izledik maçi lig tv de şansal o kadar reklam olsun diye söyle mikropartikül gösteren kameramiz var diye ondan da izledik tükürmüyor yalan söyleme ihtiyacını çözemedim ben bide zaytung linki koymus akp kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: al bak cok uzaklara gitmedim, zaytung haberi resmine bak, dudaklara bak. zaytung tükürmüyor mu, üflüyordur belki asfdhsdf http://www.youtube.com/watch?v=LOGlWHixiWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Pewpew said: yalan söylüyorsun evet izledik maçi lig tv de şansal o kadar reklam olsun diye söyle mikropartikül gösteren kameramiz var diye ondan da izledik tükürmüyor yalan söyleme ihtiyacını çözemedim ben bide zaytung linki koymus akp kafası ok, peki napıyor kardeş bu resimde onu acıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 toggie said: Tükürdüyse daha fazla yemesi gerekiyor. Meireles'in tükürmediği görüntülerden anlaşılıp sadece kırmızı kart + itiraz, el hareketi falan cezası yemişti. Melo'da da aynısı olması gerekiyor. hakeme tükürmekle oyuncuya tükürmek farklıymış rıdvan dedi. futbolcuya tükürünce max 6 maçmış. 2 de başka bişeyden verirler 8e tamamlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar