demode Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Rerore said: https://pbs.twimg.com/media/BBt1KBVCAAIFw7V.jpg şu arka planın 1024X768 şöyle pixelleşmeyen görüntüsü varsa Allah rızası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Pankarti yeni gordum efsaneymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bourbon said: Xenus said: eboue ile araları baya iyi şu videodan anladığım kadarıyla. kesin etkisi olmuştur gelmesine. http://www.youtube.com/watch?v=OF02e9e9pS4 en yetenekli nasıl zokora oluyor lan? Dalga geçiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Zegna said: fenn said: Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde kilit bir rol oynayan menajer Ceylan Çalışkan, transfer sürecinin perde arkasını anlatttı. Drogba'nın transferini Mourinho'ya sorduğunu ifade eden Çalışkan, "Drogba, Mourinho'nun mesajını gösterdi. Mourinho'ya üç tane takım yazıyor ve Mourinho Galatasaray'a git kesinlikle çok büyük kulüp diyor. Yazan takımlar Milan, Schalke ve Galatasaray... Galatasaray'ın daha çok istemesi Drogba'nın Galatasaray'ı tercihinde büyük etken oldu. Teklf edilen rakamları görseniz inanamazdınız. Ünal Aysal ve Fatih Terim'le görüştürdük ve çok etkilendi." dedi. sporx boyle senaryo hollywood'da yok lan, hadi schalke neyse de.. :D bu arada sneijder transferini degil ama drogbanın transferini kıskandım, sneijderden cok daha buyuk transfer bence. sevgili Zegna, forma tüm Galatasaray Store ve benzeri bilumum mağazada satışa sunuldu, ismini yazdırdım ben Ünal abiye, sana özel indirim yapacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zegna da bu günleri gördü ya.. bir beşiktaşlı olarak ben bile üzüldüm lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam bişey dememiş ki formasını alabilirsiniz demiş işte gidin alın gs storelardan =P :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 35 yaşında değil mi bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ama zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Evet, 35 yaşında. http://www.stayfitbug.com/wp-content/uploads/2010/06/didier-drogba-muscles-200x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu adam hep yaşlıydı ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Zegna'yı gaza getirmeyin. Adam admin. Mazallah Galatasaray başlığını kökten kapatcak. Yalnız cidden çok değil geçen ay Sneijder ve Drogba Türkiye'de oynucak diyen biri olsa burda 1 kişi inanmazdı. Çok piste dalga geçerdik. Terim'in sorumluluğu cidden çok arttı. Kazara sezon sonu şampiyon olamazsak yer yerinden oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 çok pis yargılayacak ya 4-5-1 için biçilmiş kaftan drogba. sadece sneijder olsa bu kadar korkmazdım ama yok yani harbiden oldu gs artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Şimdi biz güzel pas veremeyince SNEIJDER'e gol atamayınca DROGBA ya mı küfür edicez şu lükse bak arkadaş diye twitt atılmış asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bir transfer daha gelirse defansa tam olacak. Ünal Aysal olabilir gibi konuşmuş. http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/aysaldan-bir-transfer-sinyali-dahaSXHBQ312818SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Liebe said: çok pis yargılayacak ya 4-5-1 için biçilmiş kaftan drogba. sadece sneijder olsa bu kadar korkmazdım ama yok yani harbiden oldu gs artık. drogba liebeyi bile imana getirmiş sdfadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bursaspor karışmışken Serdar Aziz'i Trabzonspor karışmışken de Onur'u alsak çok temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi ben hakkıya her zaman hakkını veririm =) gs şimdiye kadar hiç iyi gitmiyordu ama kötü oynadığı maçları bile kazanmasını bildi çoğunlukla. bundan sonra ben gs nin her maç iyi bir futbol ortaya koyarak her maçını kazanacağını, kolay kolay 1 puan bile kaybetmeyeceğini düşünüyorum ligte, bu lafımı da kenara yazın =) beni tek üzen şey bir fenerli olarak tabiki, gs nin o kötü durumunda bile elimizdeki avantajı değerlendiremeyerek iyi gidişattan çok çok iyiye geçemeyerek, tam tersine kötü duruma düşmemiz. sizin o durumdan şimdiki durumlara gelmeniz dünya çapında parmakla gösterilebilecek bir yönetim başarısıdır. biz bunu beceremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gs nin şu 3-4 senelik sürecinden bahsediyorum bu arada özellikle bu ligi kastetmedim. ama kötü oyun- galibiyet olayı bu sene için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/102506/drogba-gelmeden-drogbaya-gol-attirmak-gs-tv drogba transferi muhteşem falanda kafayıda yememek lazım. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 afrika aslani bi de. irkciya bak ahahahahahahah. sonra gstv fbtv'den daha surreel, daha oldboyz diyince laf etmis oluyoruz. bu neyin kafasi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Pasıda şıno ya verdirtiyo arada onu da boş geçmemiş asist var sneijder ahahasdfuahsdfusdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adamlar şu videoyu izleseler ilk uçakla kaçarlar afrikanın balta girmemiş ormanlarına biz nereye gelmişiz lan diyerek uahuahuuaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 mokoko said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/102506/drogba-gelmeden-drogbaya-gol-attirmak-gs-tv drogba transferi muhteşem falanda kafayıda yememek lazım. bu ne lan? asfafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar