Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 4

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

fenn said:

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde kilit bir rol oynayan menajer Ceylan Çalışkan, transfer sürecinin perde arkasını anlatttı.

Drogba'nın transferini Mourinho'ya sorduğunu ifade eden Çalışkan, "Drogba, Mourinho'nun mesajını gösterdi. Mourinho'ya üç tane takım yazıyor ve Mourinho Galatasaray'a git kesinlikle çok büyük kulüp diyor. Yazan takımlar Milan, Schalke ve Galatasaray... Galatasaray'ın daha çok istemesi Drogba'nın Galatasaray'ı tercihinde büyük etken oldu. Teklf edilen rakamları görseniz inanamazdınız. Ünal Aysal ve Fatih Terim'le görüştürdük ve çok etkilendi." dedi.

sporx

boyle senaryo hollywood'da yok lan, hadi schalke neyse de.. :D

bu arada sneijder transferini degil ama drogbanın transferini kıskandım, sneijderden cok daha buyuk transfer bence.

sevgili Zegna,

forma tüm Galatasaray Store ve benzeri bilumum mağazada satışa sunuldu, ismini yazdırdım ben Ünal abiye, sana özel indirim yapacaklar :)

Sosyal ağlarda paylaş

Zegna'yı gaza getirmeyin. Adam admin. Mazallah Galatasaray başlığını kökten kapatcak.

Yalnız cidden çok değil geçen ay Sneijder ve Drogba Türkiye'de oynucak diyen biri olsa burda 1 kişi inanmazdı. Çok piste dalga geçerdik.

Terim'in sorumluluğu cidden çok arttı. Kazara sezon sonu şampiyon olamazsak yer yerinden oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben hakkıya her zaman hakkını veririm =) gs şimdiye kadar hiç iyi gitmiyordu ama kötü oynadığı maçları bile kazanmasını bildi çoğunlukla. bundan sonra ben gs nin her maç iyi bir futbol ortaya koyarak her maçını kazanacağını, kolay kolay 1 puan bile kaybetmeyeceğini düşünüyorum ligte, bu lafımı da kenara yazın =) beni tek üzen şey bir fenerli olarak tabiki, gs nin o kötü durumunda bile elimizdeki avantajı değerlendiremeyerek iyi gidişattan çok çok iyiye geçemeyerek, tam tersine kötü duruma düşmemiz. sizin o durumdan şimdiki durumlara gelmeniz dünya çapında parmakla gösterilebilecek bir yönetim başarısıdır. biz bunu beceremedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...