Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ahmet Çakar yine bulmuş sallayacak birşey Sneijder hakkındawww.milliyet.com.tr bu arada tartışma konusu olan videoda burada +15 not:6.dakikadan sonra asıl sahneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oyş doggy style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oopa ünal style http://www.youtube.com/watch?v=n8XbRAmkB1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Pewpew said: reto zigler mi hah yaşa.Hem tr tecrübesi var hem iki yönlü adam.Olsa fena olmaz bence Stoper ihtiyacıda var tabi Dani de baya problemli ama adam 2 kişilik savunma yaptığı için bukadar sırıtıyo bana kalırsa.Onun için sol bekmi stopermi deseler sol bek derim. Bide bizim sneijder e verdiğimiz paranın da katkısıyla inter belhanda yı alırsa fblilerden çok iyi ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 riera varken zieglere gerek yok ya hakkaten iyi bi sol bek alsınlar ya da hiç almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mourinho reis bize Coentrao'yu peşkeş çekse iyi olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Sneijder'in gelişiyle oluşacak taktiksel senaryoları çok güzel özetlemiş: http://footchess.blogspot.nl/2013/01/wesley-sneijder-galatasarayn-yeni.html Bela arayıp çok farklı şeyler denemeye kalmazsak gayet randıman alabileceğimizi düşünüyorum adamdan. Yine de defansı toparlamak lazım. Özellikle 4-3-1-2 oynanacaksa da Eboue tarzı bi sol bek şart, ama yazılan çizilene göre stopere yönelmişiz. O da baya lazım. Mesela Dany'nin nerede duracağını bilen versiyonunu bulsak faydası olur da, günü kurtaralım derken bi tane daha Cris alacaz gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Dany'yi izlediğim birçok maçta beğenmiştim ben ya. Stada gittiğimde de en aklı başında savunmayı o yapıyordu(o maç yanında cris vardı). Bazı maçlarda birebir savunurken kolay çalım yediğini görmüştüm. Özellikle bi fenerbahça maçında aynı türden yakın savunmalarda tökezlemişti. Bence kötü değil, kalsa iş yapar. Toparlayacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 drogba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 dentinyo ? http://www.kartalbakisi.com/images/haberler/dentinho_kaliteli_bir_oyuncu_ama_h18097.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 adamın ismini acaba hakkaten dişlere göre mi koymuşlar.yoksa tesaduf mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 lakabı o lakabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Granqvist %100, Drogba %95 bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 drogba ne alaka ya sdfs.gelirse çok iyi de sanmıyorum muslera eboue-semih-granq-riera hamit-melo-selcuk -------sneijder----- ----drogba-burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 7 oldu. çıkar meloyu koy yektayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 serjuhan said: Granqvist %100, Drogba %95 bitmiş. anasının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 terim yektayı sevmiyor ya.yoksa daha çok oynatırdı sdfs anca riera-balta olursa oluyor kadro.o da olmasın balta çok kötü 4-2-3-1 iyi gibi işte fanteziye gerek yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Valla Drogba haberini ilk duyduğumda yaşlı filan diye düşündüm. Ama sonra aklıma geçen seneki Şamp. Ligi finali geldi. Bu adam 40'ına kadar oynar kendi istedikten sonra çok rahat. Ama şöyle yarım sezonluk veya 1,5 sezonluk kontrat yapmak lazım. Bir de ücret olarak Sneijder'den ucuza gelecek deniyor yıllığı ancak yine uzak ara ikinci olacakmış takımda alacağı ücret bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi baros gitmedi daha ya. kadroyu boşaltmak lazım yani almak için. gereken kremi söylemiyorum bile. bence gelmez drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 drogba haberi nerde var abi ztn.ben göremedim.hep geçen seneden falan haberler var yalan o iş.bi stoper alıp kapatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Red said: drogba ne alaka ya sdfs.gelirse çok iyi de sanmıyorum muslera eboue-semih-granq-riera hamit-melo-selcuk -------sneijder----- ----drogba-burak lan olm Drogba varken yanına Burak'ı yazmak nedir, Burak her topa salça olup adamı deli eder, döver valla Drogba lol Gelirse tek forvet oynanır zaten de, nasıl gelecek onca talibi varken bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi ne işi var drogbanın ya bi stoper bi de sol back alalım ona vereceğimiz paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 serjuhan said: Granqvist %100, Drogba %95 bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ahahah drogba, burak kendini yere atınca gider tekmeler hazard gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Abi bek bu dönem zor görünüyor. Stopere de çok içime sinmese de Granqvist geliyor. Şimdi ne gerek var forvete diyoruz da bizim esas sorunumuz ileride hiç top tutamıyoruz. Sneijder bu probleme ilaç ama tek başına yetersiz kalır o da. Drogba gibi bir adama kimse hayır diyemez yahu. Drogba bu boru değil. Daha doğrusu boru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar