Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22405389.asp http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/196/Bill%20Gates%20amcalar%c4%b1%20onlar%c4%b1%20hi%c3%a7%20unutmuyor/07.jpg said: Tüm servetini 20 yıl içinde fakirlere dağıtacak Yazılım dünyasının efsane ismi Bill Gates, servetinin ne zaman ve nasıl biteceğini açıkladı. ABD'nin en zengini ve dünyanın ikinci en zengin ismi Bill Gates, Microsoft'un başından ayrılmasıyla birlikte kendini hayır işlerine verdi. Eşiyle beraber kurduğu Bill & Melinda Gates Vakfı'yla birlikte dünya genelinde muhtaç insanlara yardıma koşan Gates'in bugün için 63.4 milyar dolarlık serveti bulunuyor. The Telegraph'a konuşan Gates, kendisine ait paranın kendisinde kalmadığını ve bundan sonra da kalmayacağına dikkat çekerek şu sözleri kaydetti: "Yemeğimi yiyorum, giyeceğimi giyiyorum. Paranın bir noktadan sonra beni daha ileri bir noktaya götürme imkanı yok. Bu da elbette paranın vakıf aracılığıyla muhtaçlara ulaşması anlamına geliyor." Servetinin yüzde 95'inin kendisi ve eşinin ölümüyle birlikte 20 yıl içinde vakıf aracılığıyla dağıtılacağının altını çizen Gates, herhangi bir dini inanış nedeniyle bunu yapmadığını, insanların eşit olduğu bir dünyada herkesin de eşit şartlardan faydalanması gerektiğini kaydetti. Helal olsun lan windowsuna verdiğim paralar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bundan önce de kanser araştırma vakfına mı ne bağışlamıştı bir kere tüm servetini, birkaç sene sonra tekrar dünyanın en zengini oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bi de bu adamı stiv copsla karşılaştırıyorlardı... Helal olsun Bill reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bill gates iyi adam. microsoft ürünleri de harika ürünler. yıllarca hep hakkın yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 siz daha gidip iShit lere para verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Korsan windows kullanmayın! Siz de destek olun gibi birşey bekliyorum ben kısa zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Abi birde abd degilde dunyada ki fakirlere dagiticaksa diyecek birsey yok... Abd bile karsi cikar buns cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bilsem 15 yıldır korsan kullanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.telegraph.co.uk/technology/bill-gates/9812672/Bill-Gates-interview-I-have-no-use-for-money.-This-is-Gods-work.html commentlerde shitstorm dönüyor baya. , darısı Amancio Ortega'nın başına, o da kim lan diyen sesinizi duyar gibi oluyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yorumlar super ya, okudum biraz ama cok fazlalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ateist olduğundan önüne gelen tecavüz falan etmesi gerekmez miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu adam servetini dağıtırsa dünyada fakir kalmaz herkes eşitlenir, hatta birilerine daha çok düşer onlar daha zengin olur, sınıf savaşları başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bill gates gibi gelikanlı kolay kolay gelmiyo dünyay. bu adam kadar hayrı olan pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 helal olsun adama, büyüksün bill abi. kesin %5'ini niye kendine saklıyor diye enrage olan tipler çıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Boşuna savunmamışım seni macos çulara karşı. Gözümsün. Ayrıca %5'ini saklasın tabii. Bak Batman saklamadı gördü gününü, gitti yönetim kurulundan hatunla yiyişti mecburen. Fakir Bill Gates bunu yapamayacağına göre, saklasın yastık altına biraz. Gj Bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 3 kuruşun hesabını yapan türkiye de ki embesil vizyonsuz iş adamları azıcık örnek alsın şu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 banada bi 10bin verse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bokun yiyem Gates ağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beni işe alarak parayı dağıtmaya başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çoluğu çocuğu yoksa dağıtacak tabi parasını, napıcak ki başka anlamadım ayrıca türkiye'de de var böyle okul yaptıran ona buna yardım eden işadamları, ama ülke satın alacak kadar paraları olmadığı için haber olmuyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çoluk çocuk %5 az ama diye yırtınıyordur ama helal gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 "Paranın bir noktadan sonra beni daha ileri bir noktaya götürme imkanı yok." leveli maxlamış artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sequo dan sonra bill reiyz de bi topic açsa, ekran kartı falan dağıtsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hürriyet 150 milyon$'lık evde oturduğu kısmını atlamış sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar