xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Prof.Dr. Toktamış Ateş bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 69 yaşındaki Ateş'in dün gece saat 02:00 sıralarında yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kimdir? TOKTAMIŞ ATEŞ KİMDİR? Toktamış Ateş, 1944 yılında İstanbul'da doğdu. Orta ve lise eğitimini Avusturya Ortaokulu ile Vefa Lisesi'nde tamamladı. Eğitimine İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde devam etti. Fakülteyi 1967 yılında bitirdi. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset İlmi Kürsüsü'ne asistan olarak atandı. 'Kuruluş Dönemi Osmanlı Toplumunun Siyasal Yapısı' başlıklı çalışmasıyla 1969'da doktor, 'Demokrasi Teorisi' başlıklı çalışmasıyla da 1974'te doçent oldu. 1982'de profesörlüğe yükseldi. İktisat Fakültesi'nin yanı sıra değişik eğitim kurumlarında, çeşitli dönemlerde dersler verdi. Yine ders vermek amacıyla, Amerika Birleşik Devletleri (Iowa) ve Almanya 'da (Berlin - Münih) bulundu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Aynı zamanda, Bilgi Üniversitesi'nin kurucuları arasındaydı. Cumhuriyet ve Bugün gazetesi olmak üzere, çeşitli yayın organlarında yazılar yazdı. Yayınlanan 30'u aşkın kitabı vardı. kaynak: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1117625&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 :( üzüldüm severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 haydiiiii allah rahmet eylesin gerçekten büyük bir kayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Tanımıyorum ama ailesine sabır diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Abdurrahman Dilipak neler hissediyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 BabacumMostors said: allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: BabacumMostors said: allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 huzur içinde yatsın. severdim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Allah rahmet eylesin, dilipak ile programlarını izlediğim olmuştu bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hocanın dilipak'la tartışma programları tartışma kültürünü öğretme açısından faydalıydı. ama pek ders alan olmadı. sonradan tartışma denen şey konusuz bok atmaya dönüşü. huzur bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ocak ayi nasil bi yaprak dokumu oldu ya. Allah rahmet eylesin = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 a.r.e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Huzur icinde yatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Nefret kusan olmamis baslikta. Pati kendine gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ne kadar düzgün bir adam olduğunun kanıtı zaten. Kusacak birinin çıkacağını zannetmiyorum. Tartışma kültürü, parmakla gösterilecek birini kaybetti mslf.. Karşısındaki insanın ideolojisi ne olursa olsun, kızdıracak ve alay edecek bi jargon kullanmazdı. iyi adamdı iyi. Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sözlükte falan var aslında kusan. Cumhuriyet'te yazarken Fethullah Gülen'in toplantılarına falan katılmıştı baya. En son da bugün gazetesinde yazıyordu. Bu yüzden sayanlar var da azınlıkta. Değerli adamdı Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bundan sonra arkadaşlar liste versin gazetecilere, kimlerle bir araya gelip kimlerle bir araya gelemeyeceklerinin listesini. Ona uysun gazeteciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Türkiyede bilim adamının değeri yok. Toktamış Ateş , Mehmet Ali Birand tan daha az saygı görmemesi lazım. Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Dersine girmek nasip olmamıştı. İktisat fakültesinin son efsane hocalarından falandır heralde, belki de sonuncusu. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kariyer çokta saglam degil ama kayıptır sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar