Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi hızlıresim'e yüklemeyle falan kasmasana asdf. direk signature'daki kodu yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çaktırma onu bulamadığımdan böyle yapıyorum. asdf ayrıca böyle daha havalı oluyor ya.. nerde o sign dalgası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 imgur kullanın abi o zaman mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dworgian said: Silphatos said: az kontribüt koyunda mezarcılar kazanamasın vaay nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS - 3steamgift ilk denemem. ben kazanim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://www.steamgifts.com/giveaway/N2KaL/war-of-the-roses-kingmaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 gögsümde yumusatip gol yaparim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kazanana keyini gönderdik hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Teşekkürler nordlydian. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bu da mı gol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS - 4STEAMGifts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 link çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bu da benden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sonunda becerebildim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kazanana keyi gönderdik. tebrik ederiz. ulan iki teşekkuru çok gormeyın çekiliş sayfasında üzülüyorum pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS - 5 13:00 - 17:00 arası kaçırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 daha önce seçtiğim yeto bi nick yüzünden teşekkür edemiyorum etmiş kabul et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kusura bakmayın topluca, bişeyler kazanmışım durduk yere. teşekkür ediyorum hepsi için. aldım diye işaretledim, :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 post mortemi kazanan arkadaş aldım diye işaretlesin lutfen siteden gift hakkım yok açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 43 tane açabiliyorum ben aynı anda dsf. teşekkürler nordlydian her gün veriyosun bir şeyler, harir de aradan bi vurkaç yapmış o da sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam url'ye ulaşamadı ama oyunları kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ben niye hiçbirşey kazanamadım mk ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ZS2'yi kazanana keyini gönderdik hayırlısı olsun. siteden hediyeyi aldım diyin de gift verebileyim. kazanan arkadasın mailine gitmedi yalnız hotmail vermiş.. harir isimli kullanıcı mail adresine gönderilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 achieve'leri düzelttiler mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kim kazandı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar