Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Aket-Atum said: Levent Kırca'ya troll diyenler bir süre internetten uzaklaşsın. Anlayamadıkları jargonları günlük hayatlarında kullanmaya çalışıp kavram bulantısı yaratıyorlar. Bu trollük değil, komedyen olduğu için sanatını konuşturmuş. Bariz evire çevire dövmekle eş değer birşey :D Adam da çok doğru ve güzel bir iş yapmış helal olsun. this Myshkin said: sen hem kelimelerin anlamlarını bilmiyorsun hem de başkalarının bilmediğini iddaa ediyorsun o çok iyiymiş this hamsilipilav said: cipetpet'i ignorelayın direk amip tarzı bi adam. levent kırca fena yardırmış this and fatih please die. levent ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 fatih altaylı çok çaresiz kalmış ve en önemlisi konuğuna çok ayıp ediyor kendini kontrol edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 GreenPeace77 said: link nerde ben izliyemedim tube de hep kısa ekler var http://www.youtube.com/watch?v=uw-XvQ3gMB0 http://www.youtube.com/watch?v=gdloxxrghpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Aha fatih laf ebeligi yapma ben de yaparsam ezirsin gibi birsey diyor. Kirca guluyo. sonra crit.'ler Agzina agzina iniyor... Adam felaket ezilmis ya. Herseyde eziliyor her laf sokmaya calistiginda eziliyor. Istinasiz hepsinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben televizyona çıkmazdım lan bidaha ben utandım resmen. ağzına aldı her lafı geri. levent kırcayı rezil etmeye çıkardı kendi rezil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dün gece izledim programı forumda başlığı açıldıktan sonra. Çok uzun tutmadılar zaten. Fatih Altaylı'nın elleri titriyordu bir ara. Çok sinirlendi. Fatih Altaylı ayıp etmiş. Programına çağırdığın adama daha programın beşinci dakikasında (belki beşinci dakikası bile değildir, daha erkendir) "Bilmem kaç senelik kariyerin içine etmek de mümkün" gibisinden bir laf etti. Ayıptır. Levent Kırca hiç bozmadı. Daha sonra Fatih Altaylı aynı minvalde laflar etmeye devam edince "Karagöz-Hacivat oynamayalım" diyerek alttan almaya çalıştı, "Sakinleş" dedi vesaire. O kadar alttan almaya çalıştıktan sonra da ettiği her laf yerinde oluyor bir şekilde. Orada belki Levent Kırca'nın Ulusal Kanal'a katılmasının üzerine bir iki yerinde yorum yapılabilecek durumdayken bir anda laf yarışına döndü mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 levent abicim döktürmüş. fatih altaylı da bok yesin. öyle her lafını geri yutarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dün bu konu açılınca biraz bakmıştım da, dur en baştan izliyim yutubtan part part baktım tekrar efsane direkt hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Eger sırf ağız kalabalığı yapıp Fatih Altaylıyı deli etmek başarıysa, Levent Kırca sahiden çok başarılıydı. Ama aslında dişe dokunur tek bir laf bile etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kısmen katılıyorum da şöyle de bi durum var, tam dişe dokunur bişey söyleyecekken altaylı yetoluğunu yapıp hemen başka bişey soruyor konuyla alakalı-alakasız. bi dur adam bi dediği lafı bitirsin ya. reyting alacam diye, seyirci aman sıkılmasın diye 10 saniyeden fazla konuşturmuyor karşıdakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 mason locası gm'i katılmıştı bu yetonun programına. karşısında allah oturuyormuş gibi bi saygı moduna girmişti. seviyesiz troll falan denmiş de, az bile yapmış kırca. bunun gibi satılmış karaktersiz adamları ciddiye alacak kadar salak mı, üstelik konuşturmuyor bile adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Komutan said: Eger sırf ağız kalabalığı yapıp Fatih Altaylıyı deli etmek başarıysa, Levent Kırca sahiden çok başarılıydı. Ama aslında dişe dokunur tek bir laf bile etmedi. of eğlenmene baksana, yok burnu kıllıydı yok dili bokluydu bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Off ne biçim deli etmiş adamı xD -Salak mıyım ben? -Evet -Salağım ben. dialoğuna çok güldüm. Birde altaylı'nın "ABİBENİDELİETMİYOSUNBANAYALAKADİYOLARDELİMİSİNSEN" diye rage'e girmesine bayıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 GreenPeace77 said: link nerde ben izliyemedim tube de hep kısa ekler var direk 53 dakkalık da varmış: http://www.youtube.com/watch?v=CvdnN9WFyGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://i.imgur.com/x45jY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hamsilipilav said: cipetpet'i ignorelayın direk amip tarzı bi adam. levent kırca fena yardırmış Fatih altaylımısın olm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Raze said: Aket e katılıyorum. kırca yargılamış ama rakip alt ligden, altaylı denince aklıma zaten fail geliyor, bi alex yazısı yüzünden. Yapmaaa Altaylı kimlere kimlere ağzının payını verdi teketeklerde. Yabana atma manupilative bitch klasmanında yarışıyor F Altaylı. Leveny Kırcaya aptal demek de çok ayıp olur. Adam kaç tane skeç yazmış, kaç oyun yönetmiş yıllarca bu ülkenin en üst düzey muhelif komedi sanatçısı olmuş. Aptal demek gerçekten ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar