fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://bit.ly/PAoCI5 izlemenizi tavsiye etmiyorum ama izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sonuna katılmıyorum. vejeteryan değilim, ama hayvan haklarını sonuna kadar savunan biriyim. elimden geldiğince de sokak hayvanlarına, en azından yakın çevremde, yardımcı olmaya çalışırım. et, süt, yumurta yememek saçma bir fikir. öyle bir dünya yok yani. yanlış olan kurban bayramı ve bu video'daki horzbu çocuklarının hayvanları telef edişi. adam akıllı şartlarda, hayvanlara en az acı çektirilen yöntemlerle yapıldığı sürece buna karşı çıkmayı biraz mantıksız buluyorum. sebze, meyve ile hayat geçer mi geçer, fakat yaşam kalitesi düzgün beslenme ve sağlık açısından belli bir yerden sonra düşer. bunun dışında, yunusların avlanması, fillerin dişlerinin sökülmesi, kürk ticareti gibi konuların tamamen önüne geçilmeli, çünkü yalnız ve yalnız insanların zevkleri uğruna yapılan işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 vejeteryan değilim hayvan haklarını da zerre desteklemiyorum ama hayvanı öldürülürken bile adabıyla, usturupla öldürülmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hayvanların endüstriyel şartlarına göre kurban bayramı baya naif kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bazı fabrikalarda hayvanlara işkence ediliyor öyleyse et-süt-yumurtayı bırakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 senko said: vejeteryan değilim hayvan haklarını da zerre desteklemiyorum ama hayvanı öldürülürken bile adabıyla, usturupla öldürülmesi lazım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kurban bayramı çok reröre diyen arkadaşların senede 1 kere et yiyen bi aileye bi fikirlerini açıklamasını istiyorum edebiyle kesildikten sonra kurbanın mantığı zaten eti dağıtmak ki türkiyede bu çok güzel uygulanıyor saçma araplar gibi kesip yere gömmüyoruz ha türkiyedeki her şey gibi denetlemesi yok herkes kendini kasap sanıyo felan videoyuıda izlemedim ama ilgilenmiyorumda hayvanlara böle işkence ediliyo şöle işkence ediliyo et yemeyin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 endustriyel ciftlik hayvanlarinin yasadigindan haberi yok, öldüğünü ne bilsin.belki zevk bile aliyorlar o sirada. etkilenmeyin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu arada fabrika hayvanları olmasın butun urunler organik tarım olsun diyen arkadaslar taş toprak yemeye alışsın onnar olmadan 6 milyarlık dünya nüfusunun %20sini anca besleyebiliyosun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Sakin Bonep. Adamlar et yiyelim ama adam akıllı kessinler demiş. Fasülye, dere otuyla yaşayabilceğini savunan çıkmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://images.dailydawdle.com/facepalm-fail-funny-photos-wtf2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 vejeteryan ım diyenlere bitki sebze meyve lerinde canlı varlıklar olduğunu hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fistan said: endustriyel ciftlik hayvanlarinin yasadigindan haberi yok, öldüğünü ne bilsin.belki zevk bile aliyorlar o sirada. etkilenmeyin hemen bence sorun endüstriyel çiftliklerde hayvanların yaşama koşulları. hayvanlar belirli bir olgunluğa gelmeden kesilmemeli. yaşama ortamlarında doğal ortamlarına yakınsayacak rahatlıkta, belirli bir standart olmalı. ve kesim işlemi en acısız biçimde yapılmalı. ne bileyim, hala insan dışındaki canlıların da mümkün olduğunca iyi bir yaşamı hakettiklerini düşünüyorum. illa bir şeyleri sıraya koymaya gerek yok. hem insan haklarının savunucusu, hem de hayvan haklarının savunucusu olabilirsiniz. eğer ki hayvanların da hakkı olduğunu düşünüyorsanız. videoyu izleyemiyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bu vidyo cok yanlis yonlendirici. Babasinin sut ciftligi olan bir kiz arkadasim olmustu, baba tarafindan kendi akrabalarim sut satiyorlar firmalara. Babamin tavuk ciftligi olan muvekkilleri var. Biliyorum hepsini, sartlarin duzgun oldugunu soyleyemem, buyuk fabrikalarda hayvanlari kucuk yerlere sikistiriyorlar; ama bu kadar korkunc degil. Hayvanlara iskence etmiyorlar. Buna yakin bile degil kucuk bir azinlik disindaki yerler Turkiye'de. Onlari da ucuncu agizdan duydum sadece, gormedim hic. Ozellikle hayvan fabrikalarinin bizde azinlik oldugunu dusunursek, genelde kucuk isletmeler yapiyor bu isi (dedigim kiz arkadasinki gibi) ve onlar duzgun tutuyorlar hayvanlari, bu vidyodakilere kiyasla elysium hatta Turkiye'nin durumu. Yurt disindaki agir kapitalist, koy yasamini terk etmis yerleri bilmiyorum ama bizde boyle degil. Eger yine de etik davranacagim diyorsaniz kasaptan alin, sutcuden alin; paket almayin. Otesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 BonePART said: bu arada fabrika hayvanları olmasın butun urunler organik tarım olsun diyen arkadaslar taş toprak yemeye alışsın onnar olmadan 6 milyarlık dünya nüfusunun %20sini anca besleyebiliyosun cunku bu baska bir konuda, dünyada asırı fazla kırmızı et tüketimi var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aşırı kırmızı et tüketimi ne demek lan kırmızı etin aşırısı olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 fede said: http://images.dailydawdle.com/facepalm-fail-funny-photos-wtf2.jpg ahkjasdkfas bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 peta videosu olduğunu baştan söylesenize. bildiğin manipülatif video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 BonePART said: aşırı kırmızı et tüketimi ne demek lan kırmızı etin aşırısı olmaz ki ahhaha DAS! bir tatar için etin fazlası olmaz sadece azı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tartışma henüz kıvama gelmedi ya nerde o hayvanseverseniz et yemeyinciler. hala gelmemişler sdfs geçen cemil ipekçi çıkmış ben kürk giyerim çünkü et yiyorum diyordu biri de çıkıp E BE KODUMUNUN diyemedi. sopayla dövüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi patide pek vejeteryan yok ismi homoseksüel sitenin ama kullanıcılar genelde adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sorun değil her türlü yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 vejeteryanların mantıkları çok saçma. et yemiyolar canlı diye, bitkide canlı. yediği ıspanakların kanı akmıyo yada bağırıp çağıramıyolar diye öldürüp yemek normal mi oluyo onlara göre? milyon defa söylenmiştir bu benim dediğim ama daha bi kere cevap göremedim bunla ilgili. o yüzden yazdım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bütün canlılar birbirini yiyecek. Biz ot yiyecez. Yok yea. Kuzucevirme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar