Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Metrosunun Sırrı


Theridone

Öne çıkan mesajlar

kalan zaman kısmı bizde doğru işliyor gibi ya ama kalanı için aynı şeyi söyleyemicem.

ha bi de şöyle bi anımı anlatayım, öküzlük sadece yolcu kısmında yok makinistler de bazen hayvan olabiliyor. mecidiyeköyden taksime giden istasyondayım, metro geldi, insan gibi inenleri bekledim benim gibi 2 kişi daha aynı şekilde inmelerini bekledi, hepsi iner inmez kapıyı kapattı eleman, binemedik bomboş metroya. üçümüz de kaldık öyle göt gibi.

sırf bu yüzden ben de mi artık öküz olsam, böyle dalsam kapıya diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

ahahahah

o naldöken çiğli tarafındaki metro dakikaları rezalet ya. 15 yazıyor, 8 yazıyor, sonra 3 dakika 10da bekliyor falan. allahtan bornova konak arası öyle değil.


İzban zaten metro değil. Banliyö. TCDD ile aynı rayları kullandıklarından o tarz gecikmeler çok sık yaşanıyor. Açıkçası banliyö hattı olarak kullanılması için neden onca yıl beklendiğini kafam almıyor.

Asıl hala metronun Fahrettin Altay'a ulaşamaması rezalet. 2008'de bitecek dediler 2013 oldu lan. 5 yıl gecikme nedir allasen. Üçyol'dan sonraki 2 durağı açmışlar ama ııh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dun beyazittan tramvaya binmeye calisiyorum tiklim tiklim, amca vardi bitane arkamda yasli yol verdim binsin diye, arkasi bombosken biner binmez yurumek yerine yuzunu dondu DOLU DOLU DAHA NEREYE SIGACAK BU INSANLAR dedi, itti bizi o ara kapilar kapandi, bizim durdugumuz kapidan bi tek amca bindi

kimseye aciyip yer vermiycen arkadas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

15 yıldır bitmeyen Metromuz var güzide ankaramızda. Hem de iki hat birden. 5 yıl olmuş daha söyleniyo gavur İzmirlilere bak hele.
Kırarım kemiklerinizi. 10 yılınız daha var.


güzide Ankara metrosunda yürüyen merdivenlerde geviş getiriyor ankara halkı. adamlar solda duruyor arkadaş, yürümek istesende yürüyemiyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...