PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hero forge öyle değildi ya maç başına enerji gitme olayı falan baya sonradan çıktı zaten. başlarda güzeldi işte daha çok para kazancaz diye ırzına geçtiler. bakayım voxel rusha da bu arada böle ağır büyük sağlam oyun tavsiyesi versenize kazara sağlam tablet almışlar bizimkiler yardırayım sdfsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Humble Mobile Bundle 5 https://www.humblebundle.com/ Bu kaçıncı bundle paylaşımım bilmiyorum ama kendimi yavaştan Humble çalışanı gibi hissetmeye başladım. The Room 2 indirimini bekliyordum, böylece almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Çok kısa yazıyorum Baldurs gate ee çıktı Walkng dead s1 çıktı steins gate jap olarak var ama eng patch çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bg ee 20 lira lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Clumsy Ninja gelmiş bize de. Yeni gördüm. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.clumsyninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Xcomda çıkmış bu aralar sağlam oynlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 çok güzel oyun la. oynayın la. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semisecretsoftware.Hundreds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Half-Life 2 Portal Medieval Wars: Strategy&Tactics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 xcom gibi bir oyun arıyorum kaldığım yerden devam edebilmeli böyle turn based tavsiye edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 nvidia şeysi olmadan oynanmıyomu şimdi halflife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Su medievalde nasil yenecegiz eyyubileri. Kilikyadaki birlikler baya ustunluk sagliyor ama onlar gelene kadar da gec oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Oha haylayf. Gerci 10 yillik oyun tegra4de 500 fps bile oynatmasi normal. Ama insan ilk gorunce bi vay be diyo koskoca haylayf handheld olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dynun said: nvidia şeysi olmadan oynanmıyomu şimdi halflife daha önceden nvidia'ya özel çıkan bi oyunu oynamıştım nvidia olmadan, bi şekilde port etmişlerdi oyunu. ama performansı düşük çalışıyordu bunun için de vardır belki bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 This app is incompatible with all of your devices. lg g2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Önce şu M&B i port etseler diğercihazlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Benim tablet envidya tegra3 onda bile olmuyo adamlar shield exclusive yapmis nnapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Piyasada shield olsa da alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yahu saracak çıtır çerez bir oyun önerin bana iş'te iş yok bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 M&b guzel derseniz alayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 fun run,saçmalıktan ölüyor ama biz iş yerinde resmen turnuvasını yapıyoruz,o zaman zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Dynun said: yahu saracak çıtır çerez bir oyun önerin bana iş'te iş yok bugün :( pixel dungeon flow free falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Fun Run saçmalıktan ölmüyor. Tasarımı gayet güzel yapılmış, P2W olmayan, multiplatform işini (Android-iOS arası) sıkıntısız yürütebilen başarılı bir oyun. Smash Hit Ski Safari Boson X Paperama Bunlar da benim önerilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 candy crush, frozen tarzı başka ne oyun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Ready Steady Bang Fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 new star soccer dışında bişey oynadığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar