Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

baya bir vaktim yolda geçecek bayramda, böyle saracak uzun uzadıya sıkılmadan oynayabileceğim bir şeyler gerekiyor.
Cogs, Crayon Physics, Superbrothers, Swords&Soldiers, Zen Bound 2, Eufloria, Anomaly, Edge, Osmos, Waking Mars, Canabalt. Humble Bundle'dan aldıydım bunları hiç sıkılmadan oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ObuzHapsever said:

bingildak said:

baya bir vaktim yolda geçecek bayramda, böyle saracak uzun uzadıya sıkılmadan oynayabileceğim bir şeyler gerekiyor.
Cogs, Crayon Physics, Superbrothers, Swords&Soldiers, Zen Bound 2, Eufloria, Anomaly, Edge, Osmos, Waking Mars, Canabalt. Humble Bundle'dan aldıydım bunları hiç sıkılmadan oynuyorum.

bu bundle hala var mı bir yerde? 5 tane oyun beğendim ama her biri 3 dolar üstünde.
Sosyal ağlarda paylaş

link up var 5$ a ama ne şekilde linkliyor bilmiyorum. Wireless ile olabilir.

ben anlatayım madem, önce emulator lazım. markette var birsürü ben üç beş tane denedim en iyisi myboy gibi geldi.

myboy gba keywordleri ile bulabilirsiniz

aynı para verip oyunu alanlar gibi save yapabiliyorsunuz, öyle ooo 350 save load yapıp abra yakalarım diyorsanız başka emulator bulun(ki onlar reklamlı falan). bunda reklam yok tuşlarını büyütme küçültme transparan yapma vs var. bence fazla kurcalamayın orjinal almışsınız gibi hava olsun ( fakir nintendosu )

( edit 2: save için oyun içi start tuşu > save )

sonra googlea emerald rom yazın, zaten indirirsiniz büyük ihtimal en üstteki linkten. ben rar içinden çıkarıp sd karta attım bu .gba uzantılı dosyayı. dedim şimdi save ederim telefon bozulur bişey olur emekler gitmesin.

ondan sonra emulatore giriyorsunuz, nerde abi rom diyor. o gba dosyasını nereye attıysanız onu gösteriyorsunuz.

bir de dexter diye pokedex app var. onu da tavsiye ederim.

edit: fakir nintendosu dediysek de hiç kurcalamamazlık etmeyin. emulator ayarlarında görüntüyü fullscreen falan ayarlarsınız.

http://i.imgur.com/YJ1Jrsg.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

akıcı. ben hatta helal yapmışlar diyerek almayı düşündüm.

symbian varken de oynuyordum ben. tek hoşuma gitmeyen ok ile dönüşler. o dönüşlerde fps düşüyor gibi geldi. tabi bu telefonumdan olabilir, eski keypad rahatlığından dokunmatiğe alışamamamdan olabilir, ben deneyin derim.

dönüşler dediğim belirgin bir hata değil, gireceğim yeri geçiyorum istemeden mesela o tarz birşey. takılma ya da donma olmuyor.

telefon xperia sp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...