ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bingildak said: baya bir vaktim yolda geçecek bayramda, böyle saracak uzun uzadıya sıkılmadan oynayabileceğim bir şeyler gerekiyor.Cogs, Crayon Physics, Superbrothers, Swords&Soldiers, Zen Bound 2, Eufloria, Anomaly, Edge, Osmos, Waking Mars, Canabalt. Humble Bundle'dan aldıydım bunları hiç sıkılmadan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Su bloon td baya guzelmis valla tavsiye ediyorum siddetle. Humble bundle dan aldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 into the dead diye beleş bi oyun var markette, güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Into the dead güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ObuzHapsever said: bingildak said: baya bir vaktim yolda geçecek bayramda, böyle saracak uzun uzadıya sıkılmadan oynayabileceğim bir şeyler gerekiyor.Cogs, Crayon Physics, Superbrothers, Swords&Soldiers, Zen Bound 2, Eufloria, Anomaly, Edge, Osmos, Waking Mars, Canabalt. Humble Bundle'dan aldıydım bunları hiç sıkılmadan oynuyorum. bu bundle hala var mı bir yerde? 5 tane oyun beğendim ama her biri 3 dolar üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 o tek bundle değil birkaç tane humble androidi almış, eski bundleları da satın alamazsın zaten anca trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben işsiz gibi pokemon oynuyorum ya. nasıl lan diyen noob olursa anlatayım seve seve. emerald olanı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pokemon X-Y başlığını gördükçe ağzımın suyu akıyor, o yüzden ben de bi dalabilirim galiba Emerald'a. Ama trade yok bişey yok çok da zevkli olmaz galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ren said: ben işsiz gibi pokemon oynuyorum ya. nasıl lan diyen noob olursa anlatayım seve seve. emerald olanı iyiymiş. anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 link up var 5$ a ama ne şekilde linkliyor bilmiyorum. Wireless ile olabilir. ben anlatayım madem, önce emulator lazım. markette var birsürü ben üç beş tane denedim en iyisi myboy gibi geldi. myboy gba keywordleri ile bulabilirsiniz aynı para verip oyunu alanlar gibi save yapabiliyorsunuz, öyle ooo 350 save load yapıp abra yakalarım diyorsanız başka emulator bulun(ki onlar reklamlı falan). bunda reklam yok tuşlarını büyütme küçültme transparan yapma vs var. bence fazla kurcalamayın orjinal almışsınız gibi hava olsun ( fakir nintendosu ) ( edit 2: save için oyun içi start tuşu > save ) sonra googlea emerald rom yazın, zaten indirirsiniz büyük ihtimal en üstteki linkten. ben rar içinden çıkarıp sd karta attım bu .gba uzantılı dosyayı. dedim şimdi save ederim telefon bozulur bişey olur emekler gitmesin. ondan sonra emulatore giriyorsunuz, nerde abi rom diyor. o gba dosyasını nereye attıysanız onu gösteriyorsunuz. bir de dexter diye pokedex app var. onu da tavsiye ederim. edit: fakir nintendosu dediysek de hiç kurcalamamazlık etmeyin. emulator ayarlarında görüntüyü fullscreen falan ayarlarsınız. http://i.imgur.com/YJ1Jrsg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben john nes fln indirmiştim. pokemon'u fln atmıştım ama inanılmaz ağır çalışıyordu. performans nasıl senin emulator'un? nitendo da oynuyormuş şekilde akıcı olur mu yoksa sadece katlanılabilir mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 akıcı. ben hatta helal yapmışlar diyerek almayı düşündüm. symbian varken de oynuyordum ben. tek hoşuma gitmeyen ok ile dönüşler. o dönüşlerde fps düşüyor gibi geldi. tabi bu telefonumdan olabilir, eski keypad rahatlığından dokunmatiğe alışamamamdan olabilir, ben deneyin derim. dönüşler dediğim belirgin bir hata değil, gireceğim yeri geçiyorum istemeden mesela o tarz birşey. takılma ya da donma olmuyor. telefon xperia sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 s4 te deli dehşet çalışıyor. yanılmıyorsam evo 3dde de baya oynamıştım. emeraldı denedim burda da şu an çok iyi ama oyun başlarken text speedi fullemeyi unutmayın optionsdan bayılmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bu bende de iyi çalıştı oynarım bi ara pokemonu merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Snake https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byq.nokia_snake_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ahaha efsane panel yapmislar yuklemedim ama resimleri bile içimi cız ettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 keyifli de çok fazla reklam fırlıyor bi de dokunmatikte tuşlara bakmadan oynamak zor oluyor hissetmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Transport Tycoon çıkmış dün, bekliyodum bayadır, güzeldir umarım. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thirtyonex.TransportTycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Deer hunter 2014 Acaip sardı tavsiye edilir deer hunter 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Deer Hunter güzel de para muhabbeti ve beklemeler çok kötü, oyundan soğutuyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 xaty said: Transport Tycoon çıkmış dün, bekliyodum bayadır, güzeldir umarım. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thirtyonex.TransportTycoon dun degil bayadır var ben bi ara yukledim oynadimda bi sure fakat pc version gibi degildi ekran hareketleri bozuyordu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 senin denediğin ttd olmasın? o farklı, bu başka. bu daha yeni çıktı, bi kaç sayfa önce başka bi mesajımda çıkcak yakında falan diye yazmıştım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 benim hatam pardone hemen bakiyore edik;evet değilmiş şimdi görünce pardone tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar