PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sovereign said: Doğal, çünkü armorın PVP'deki etkisi sıfır. Yakında gelecek olan update ile beraber PVE (monsterlara karşı) da etkisi olmayacak. niye var abi o zaman armor, kaldırsınlar ahaha mevzuya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Aynen abi cok gerzekce, oyunda hic bi amac yok aslinda, karsindakini yenip sirani yukseltiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 paladin çok zayıf kalıyo oyunda bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 humblebundle.com a bakın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Android için çıkan eski bundleları almak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 berserker baya iyiymis ya rank 900 lere kadar ciktim. Armorlari yukseltince monsterlar cerez gibiymis gercekten 3 combo da yatiyor hepsi. nick dorza bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 mage oynuyorum ben eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 middle manager of justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lel hero forge update'ini kim hazırladıysa tebrik ediyorum. craftingi komple kaldırıp chest açmaca koymuşlar ve çıkan tüm itemlar sadece kozmetik artık. oyundaki rpgsel ve ilerleme hissi veren tek şeyi yok etmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 fifa14 güzel olmuş, oynatıyor baya. oynanışı da iyi baya yazmış olmam lazım aslında da göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hero forge gg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 nesi gg yahu super olmus su an bence. Herkes esit. ister single ister multiplayer oynuyorsun. item a da chest olayi gelmis baya hosuma gitti degisik degisik seyler cikiyor. ama gem baya zor dusecek heralde artik. 20 oyun falan attim hiç dusmedi. Az once bir founder cikti onu yendim 320 gem verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 good game demiş işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Nekro said: nesi gg yahu super olmus su an bence. Herkes esit. ister single ister multiplayer oynuyorsun. item a da chest olayi gelmis baya hosuma gitti degisik degisik seyler cikiyor. ama gem baya zor dusecek heralde artik. 20 oyun falan attim hiç dusmedi. Az once bir founder cikti onu yendim 320 gem verdi. nesi süper ya, oyundaki bütün ilerleme hissiyatını (zaten bi gram bi şeydi) söküp atmış adamlar ahaha. zaten O KADAR fark ettirmiyordu yani ama insana bi amaç veriyordu, şimdi yok. chestten gem düşürsen ne olacak çıkan şey anca renk yapacak üstünde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bence baya dandik olmuş sildim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Tron said: middle manager of justice bu cok iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 double fine oyunu. indirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aquila said: Tron said: middle manager of justice bu cok iyimis. başlarda iyi de.. sonra oyunun bitmemişliği ve boktanlığı göze batmaya başlıyor. Ability'ler, fight mekaniği falan çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 beleş oyun olsun artık o akadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ben 2000 ranklardayken 30. sıradaki founderı yenince bıraktıydım zaten sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Rank 1 adam geldi lan Sdfs. Yendi tabi. Wizard op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mage oynarken de şu orc tipler op geliyor bana fdsfg tamamen hamlelerine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Humblebundle'daki Punch Quest efsane iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 şu double fine oyunu 2 saat falan nonstop gidiyomuş deneyip test ettim, sonra sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 dark avenger oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar