Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Endişelerimde haklı çıktım bu arada Jamie'yi kara kuru birşey zannediyordum fena fizik varmış hatunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sezonun en iyi bölümüydü bence. gerek psikanalizleri gerek yaşananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Şu burda dursun said: chrome said: diaboliq said: dexter adam keserken dar giyiyo hacı. hep aynını giyiyo gerçi ama dar giyiyo. bu arada hazır dexterın konusu açılmışken bu adam hangi sezonda kanserliydi yada kanseri atlatıp devam etmişti. hangi sezona denk geliyo. abi dexter öldü, yerine benzeri adam geldi liam mıydı neydi adı onunla bir sezon daha çektikten sonra diziyi bitirdiler. hatta finalde bir sahnede dexter ın eski halini koydular görüntüye millet ağlamış falan o sahnede. downwhereiam said: olum yeter spoilerın içine ettiniz altıncı sezondan sonra bırakmıştım daha da devam etmem sizin yüzünüzden http://4.bp.blogspot.com/_vI6LGR352yE/TKdkHZwFB1I/AAAAAAAAAD4/WfSXVzw3Btw/s320/1283636575276.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Masuka iyiydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 masuka iyiydi de ofisine gelen kız (detay vermiyorum spoiler yapmaya üşendim ) daha iyiydi. adamın düşüncelerini tahmin edemiyorum o an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 elway de debraya saplayacak kemiğini heralde bekliyo 2-3 bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 masuka ile beraber masuka gülüşü yaptım. ama bu sezon kötü. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 neler oluyor lan ayrıca bence brain surgeon yates değil ama neyse. çünkü beyinle ilgili bişey görmedik sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hadi gidip yates i bulalım hohahaha Bence de değil, cerrahın kurbanlarında kırık kemik falan yoktu hatırladğım kadarıyla bir de yates'in kurbanları hep kadın ayrıca bahçesine gömüyor. Dexter adamı böcek gibi öldürdü, istemsizce güldüm yihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu diziyi bir kez bile izlememiş olan bana önerir misiniz? 8 sezon falan tam yaz aylarımı kurtarır ya şimdi başlasam eylüle doğru bitiririm komple diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ara vererek izle konsept aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gelecek bölüm özeti;( ben harrison biyerden sonra babasına benzeyecek diyodum, ama zach denilen velede code u öğretecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Zach'i masaya yatırır bence Önceki sezonları izlemediyseniz alttakini açmayın ^_^ Dexter üvey babasını intihara sürükledi, öz abisini öldürdü, manevi annesini de es geçmez diye düşünüyorum. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 harrisonsuz final olursa kavanozda pipi biriktirip senariste yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Güzel oldu bu sezon da, çok keyifle izledim bu bölümü. deb nolucak şimdi Deb takıma girip yardım mı edecek? Manevi anne de pek seviyo psikopatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 shiiiieeeeeeeeeettt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 DAFUQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 uyyy dexter icin multitasking zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ahah hiç tahmin etmiyordum bu durumu. Çok ilginç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bölüm başında yvonne gelse keşke diyordum ama böyle erken beklemiyordum. iyi oldu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Elleeeeeeeeeh ne güzel bölüm sonuydu o be öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dizi nasil birseye donustu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hannanı avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar