Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

GERGE

Öne çıkan mesajlar

cihant said:

sabonis said:

cihant said:

Abi ne söylenebilir bu finale bilmiyorum. Bir bakıyorum ilk sezondaki efsane Ice Truck Killer var, ikinci sezondaki Bay Harbor Butcher var bir de bi boka benzemeyen bu final sezonu var. Yazıklar olsun senaristine de yönetmenine de Michael C. Hall'a da. Kanserden öleydin de bugünleri görmeyeydik

son cümle harbi ne öyle? onun dışında tüm TV tarihinin belki de en bomba finali 4. sezonu atlamak?!?!??!

Sarkazm, tabii ki adam bi dizi yüzünden ölsün diye dua etmiyorum.

4. Sezonda yanlış hatırlamıyorsam Trinity Killer vardı. O sezon da iyiydi ama ilk iki sezon seviyesinde kesinlikle değil. Ki tv tarihinin en bomba finali? Breaking bad? The wire? Hatta Spartacus?

trinity'nin finali ilk 2 sezon finali seviyesinde değildi? WTF?!? ağlayanlar, uyuyamayanlar, ertesi gün hala "vay anasını" diyenler gırlaydı valla trinity finali sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

IMDb puanlarına baktım da 4. sezon finali ilk iki sezondan daha yüksek puan almış,daha fazla beğenilmiş anlaşılan.

Ama bence yine de 1 > 2 > 4. İlk sezondaki Brian karakterinin iyi kurgulanması izlettirdi bana 7 sezonu. 2. sezon da Dexter'ın yakalanmaya en yakın olduğu sezondu, Motherfucker da fena değildi. 4.sezon finali klişe geldi bana ondan çok sevemedim. Zevkler renkler meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

trinity'den sonra düşüş eğrisi ve böyle patato bir son. neydin ne oldun dexter...

trinity peak yaptı ama Miguel Prado ve travis marshall da fena değillerdi bence. Bu sezon fena patladı baya.

4'te harrison'ı öyle kanlar içinde bulduğunda bitirselerdi mesela bence İNANILMAZ olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

final lost'un finali kadar kötü değil sizin beklentileriniz çok yüksek. Düşünce olarak sonu olması gerektiği gibi bitti. Ya ölecekti ya da bu yolu seçecekti. Kendiyle olan hesaplaşmasını tamamlayamamıştı üstelik üzerine Debra (evet debranın aniden felç geçirmesi ne yazık ki saçma) olayı eklenince doğru dürüst bir son mantıklı olmuyor yazdıklarım dışında..

Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

final lost'un finali kadar kötü değil sizin beklentileriniz çok yüksek. Düşünce olarak sonu olması gerektiği gibi bitti. Ya ölecekti ya da bu yolu seçecekti. Kendiyle olan hesaplaşmasını tamamlayamamıştı üstelik üzerine Debra (evet debranın aniden felç geçirmesi ne yazık ki saçma) olayı eklenince doğru dürüst bir son mantıklı olmuyor yazdıklarım dışında..

olm tamam herkes aynı fikirde ya ölücek yada başka bi yola sapıcak eywallahta veledi veriyo zehirci karıya bir. kardeşi durup dururken "komplikasyon" a uğrayıp ggwpnormk. ee? abi yazıcaksınız da böylemi yazıcaksınız. bari öldürün herifi. birileri fark etsin quinn falan çözsn bişey olsun matthews gaza gelsin karıyı debranın vurdugunu ogrensınler bi karışsın ortalık gaza gelsinler dexteri elektrikli sandalyeye koysunlar. bi bekledigimiz e artık olması gerekden buydu aga denilebilicek bi son lazımdı. bu ne lan.

Sosyal ağlarda paylaş

işte benim bahsettiğim de bu herkes bu tür bir son bekliyordu ortalık karışsın, dexter ölsün, yakalansın vs vs.. debra konusunda ben de aynı fikirdeyim laf olsun torba dolsun diye öldürdü senarist. Final debra ile quinn'in evlenmesi, dexter ın vogelı adam gibi öldürüp oğlu ve hannah ile birlikte arjantine kaçmasıyla da bitebilirdi. sanıyorm ki diziyi ilerde tekrar vizyona sokabilmek için böyle bir sonla bitirdiler. daha fazla saçmalamamak adına ise böyle olağandışı bir dexter performansı sergilediler.

Bu arada dexter early cut ile dizisi arasında ekşi sözlükte biri çelişki bulduğunu iddia ediyor ben daha early cut'ı izlemedim. bu yazı ne derece doğrudur bilen var mı?

senaryosunda diziye göre bir çelişki var. early cuts 2. bölümde dexter'ın slice of life isimli tekneyi cesetleri yok etmek için adamın birinden satın aldığı anlatılmakta ancak normal dizi senaryosuna göre tekne harry'nin ve o öldükten sonra dexter'a kalmış. aynı tekneyi harry'nin olduğu flashbacklerde bolca gördüğümüz gibi teknenin harry'e ait olduğu 2. sezonda debra tarafından da belirtilmişti.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...