Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banyo plan değişikliği


forgiver

Öne çıkan mesajlar

oda iç değişikliklerde herhangi bir problem yaşanmaz lakin değişikliği yapmadan önce belediyeye tadilat projesi başvurusu yapman ve ruhsatını alman lazım.. senin yaptığın değişikliklerde tesisat projesi de tadil olacak onun için , ilk önce tesisat projesine onay alman , daha sonra mimari onayı alman lazım.. bunların hepsini bağlı olduğun belediyeden "yapı kontrol" biriminden gerçekleştiriyorsun. Binanın yapı denetim firmasına söyle dilekçeli başvuruları onlar yapsın daha iyi olur.

2 ye bölme fikri güzel , yukardaki banyoya kozet koymayıp sadece ebeveyn duşu olarak kulllanabilirsin. diğer banyo içinde hole giriş aç orası da ortak banyo olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o banyo kullanışlı olmaz gibi küçük olmuş. içine çamaşır makinası ve havlu/çamaşır/deterjan vs. için dolap konulsa adım atacak yer kalmaz. ayrıca aşağıdaki banyonun havalandırması sorunlu olur gibi.

yukarıdaki banyo ebeveyn banyosu olacaksa eğer klozet koyma. duvarı üstteki duşa daya, duvar boyunca dikdörtgen bi küvet/duşakabin ve lavabo koy gitsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

odalardan alsan desek balkona açılan kapılar var çok uzun ve maliyetli iş olur. Yapmak istediğin iki banyo da küçücük, benim şahsi fikrim bu kadar sıkışık olacağına bir banyoda kalmasından yana.

Birde oraya duvar çizip klozeti ve banyoyu beriye çekmişsin de oraya onları almak; o tabanın komple kldırılıp şap tadilatı + tesisat ve fayans ile tekrardan döşenmesi demek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha inşaat bu, sıfırdan yapılıyor
çamaşır makinası için başka yerde bölme var

normal planda, tuvaletin yerini değiştirip, 175lik yere dikdörtgen küvet konulabilir duvarlarda hiç değişikik yapmadan

ama odalardan 10 cm çalınca baya genişliyor
2ye bölüncede hava boşluğu meselesi var, normal planda yok çünkü öyle bir şey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...