Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Dry hit dedikleri naneden oluyor mu peki? Yani basip cekiyorsun ama gelmiyor. Arada bundan da oluyorsa, juice flow da dert olabilir. Ardi ardina cektigin zaman yeterli juice assagiya inmedigi icin ya dry hit oluyordur yada az juice oldugu icin yuksek watt da pamuk da hafif yanma meydana geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Auril said: likit için ayrı konu mu açsak ? bu arada yeni oyuncaklarım geldi B)- http://i.imgur.com/jS4kPkK.jpg http://i.imgur.com/W4yA9yp.jpg abi senin bu setup ne yazsana buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 üstü kanger altı joyetech vtc mini galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 neyse geldi simdi benimkiler..nikotinsiz yiginla likit tr mali ile beraber.. anlamli degil abi..herhangi bir zevk alamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 nikotinsiz juice son safhada tavsiye edilen birsey, muscle memory kisminda. Gunluk sigara tuketimine bagli olarak 8 ile 15 mg arasinda bir juice ile baslaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ben sigara icmiyorum ki zaten :OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ne isin var o zaman vaping ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 hype kurbaniyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 iJust2 ile yanık kokusu yaşayanlar umarım ilk kullanımda Regalya'nın söylediklerini atlamıyordur. Pamuğun biraz ıslanması, likiti çekmesi önemli. Coil in içindeki pamuğun olduğu bölüme 3-4 damla likit. Sonra tankı doldurduktan sonra 30dk-1 saat bekletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu arada Quel-Thul un bahsettigi sey biraz once bana da oldu..fazla yanma gibi birsey tabi direkt cigere cektigim icin bayagi oksurttu..arka arkaya olmuyor ama arada bir ole fazla isininca filan oluyordur tahminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 tanki doldurduktan sonra ne bekleyecegim 1 saat..eger ilk atesledigimde yanik kokusu gelmiyorsa pamuk coktan cekmistir likiti..-ki cekti de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ya ilk kullanımda işte dana. Yarım saat 1 saat arası bekletmek iyi oluyor. Ben hiç bu tarz bir durum yaşamadım, yanık vs kokusu ondan şeyettim. Ki ilk kullandığım likit ağırdı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Çekerken değil de, üflerken yanma oluyordu bende bazen, sıcaklığı az düşürünce geçti. Isıdan filan mı anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 PG fazla oldumu yanma yapabiliyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 dogrudur bazi likitlerde % 50 -50 diye geciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Yakma filan oluyorsa iJust'tan sıcaklık ve watt kontrollü cihazlara geç bence, dediğim gibi, ayarlarla oynayınca geçti bendeki yakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 gecti artik.. yeni makine alip almamaya bayagi zaman sonra karar veririm..once su elimdekinin hasadini cikartayim.. daha singapurdan gelecek var..sifir i just2 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bombilo said: abi senin bu setup ne yazsana buraya :) evic mini https://www.fasttech.com/products/3821102 kanger subtank https://www.fasttech.com/products/3670102 tank çok iyi çıktı, bu kadar beklemiyordum, gram sızdırma akma vs yok. ijust 2 ye 10 basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Onun aynısının topfill versiyonu çıktı : https://m.fasttech.com/product/4086101-authentic-kanger-toptank-mini-sub-ohm-tank Bellus geldiğinde de bunu söyleyeceğim. Epey sardım ben bu işe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 GERGE said: GERGE denediğin likitlerden beğendiklerini yazar mısın? http://www.puflikit.com/ şu siteden almıştın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bu evic miniye uygun pil ne almak lazim? Bide topfill vs digeri farki nedir bilale anlatir gibi anlatsaniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Cookie Star diye bir likit denedim sadece, otekiler yolda. Fena degil, bildigin kurabiye tadi iste. Ilk coillimi sardim, 0.12 ohm oldu ni200 ile. Guzel oldu. Cikan duman filan kat kat artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bombilo said: Bu evic miniye uygun pil ne almak lazim? Bide topfill vs digeri farki nedir bilale anlatir gibi anlatsaniz:) http://sigaramo.com/index.php?route=product/product&path=61_100&product_id=510 Bunlari aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bende ijust2 yi hediye edecem upgrade etmek istiyorum ne tavsiye edersiniz ijust 2 gibi kullanimi kolay bascek tarzi Coil moil sarmakla ugrasmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 gerge bide sarım yapmak için kullandığın sarf malzemeleri linkler misin? yani hangi coili aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar