Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ya bizim arkadş bundan almış da bana daha zararlı geliyor yahu yok sağlıklı diyorda cidden nasıl içiyorsunuz ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Nasıl daha zararlı geliyor, ampülle aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ya misal bir sigarayı 5 dk içiyorken belki sonraki sigarayo yarım saat sonra yakan arkadaşım şimdi durmadan bunu çekiyor nargile gibi ve daha çok duman çıkartıyor misal gözlemlerime göre durmadan elinde emzik gibi tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Kimyasal reaksiyon farklı bir kere, yanma yok. Arkadaşın muhtemelen bütün gün vapelediğinde dahi sigara kullandığından daha sağlıklı hissediyordur tiryakiyse, ondan o şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 iStick 100W TC çıkmış lan efsane :D @Deathblade uzun süre yan yatırıyordur, likit aşırı akışkandır, coil hatalıdır oturmamıştır vb. @pulkas Türkiyede minimum 2 kat fiyat bindiriyorlar bi kaç tanesine denk gelsem sokakda döverim o derece yani sülükmüsün lan milletin kanını emiyorsun diye. 15-20 gün bekle genede çinliden al :D Yanlız siparişleri cabuk tutun 4ünden sorna 10 gün tatil yapcak çinliler paskalya gibin bişileri varmış. @Llama Sigaraya göre yüzde 98.8% ila 2392% daha az zararlı Dumanın çok çıkması gliserinin suya göre kat be kat fazla yoğun olması dolayısı ile çok duman çıkarması buharlaşınca. tekrar yazmıyayım içindeki kimyasallar kısmen zararsız emzik gibi emsen bile daha kimyasına dönmek istiyorsan önceki sayfalarda var tartışması Gliserin ve glikol astım cihazından ekmek pasta şekerleme meyve suyuna kadar gündelik olarak tükettiğimiz şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 iStick güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 zarar konusunda.. su zimbirtiyi nikotinsiz icebilirsen sigara birakmasi garanti gibi birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 daha ocak ayında yılın en bomba mesajı seçilecek mesajı attığının farkındasın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Regalya said: o mini tank çabuk biter en az 3.5-4ml olcak tank Alternatif mod Cuboid 200w TC < Bu alette iyi ama extrası 2 yada 4 pil alcan 3,5 oluyor onun tank. Extension var. Sunu fark ettim ama, iStick TC100W ve Tesla Nano 100W TC bypass ozelligi iceriyor, iStick'i zaten harici pilli oldugu icin istemiyorum. R80, Nano'dan daha iyi performans veriyormus ama sirf bypass icin Tesla almaya deger mi acaba? Yoksa sonra o ozelligi istersem ayri mod mu alayim? Cuboid'i dusunmuyorum su anda, dahili pilli bir cihaz almaya kesin karar verdim. Evde duzenli sarj bana gore degil, dahili olani okulda, arkadasta, arabada, her yerde sarj ederim ek cihaz gerekmeden. Dahili pil öldüğünda yeni cihaz almak gerekecek ama kabul edilir bu benim icin, zaten pil ölmeden çok önce yeni bir cihaza geçerim buyuk ihtimalle sirf yeni ozellikler icin filan. Bu Micro One'i soyleyecegim sanirim, en iyi set gibi. Ondan sonra bakarim baska tanklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Extension dediğin ne la, ben görmüyorum öyle birşey. Üstten dolduruluyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 http://www.smoktech.com/images/product/20/2015-12-08-16_50_090996.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Tankla mod'u ayrı söylesene, düz TFV4 muhtemelen daha iyidir, bu mini'yi tavsiye eden pek görmedim ki zaten aynı fiyata geliyor diyecektim de o tankın da 8 gün wait-time'ı varmış sdsfsd GERGE buldum sana tank: Uwell Swagomizer Gerçi buna da kendi coilhead'leriyle akıtıyor diyorlar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Micro One'un tanki ayri satilmiyormus cunku, ondan tavsiye eden yoktur. Ama izledigim elestirilerde hep tankin epey iyi oldugunu soylediler. Tanksiz hali ile tankli hali arasinda fiyat farki cok degil zaten, sirf mod yerine Micro One daha mantikli gibi. Biriksin tanklar, baska da alacagim sonra zaten. R80 alirsam boyle alacagim yani, ekstra tank alirim sonra, cok pahali seyler degil zaten. Okulda denedim gecen elektronik sigara tekrar, begendim epey. Tek aklimda kalan bypass ozelliginin ne kadar gerekli oldugu su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 @GERGE olm var zaten üstünde USB port şarj için ayrı alet almana gerek yok sistem aynı yani build in ile ayrı takılan ya yeni R80,istick 100w tc yada cuboid al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 TFV4 Mini satıyorlarmış ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Neden bypass ? Sarja takip mi icicen butun gun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 2 RTA sipariş ettim, tatil öncesi kargolanır inş.. Serpent RTA Bachelor RTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 puflikitten deneme paketi söyleyecem indirim kuponu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ne iciyosunuz abi likit onerin pls. çilek muz mango falan nargiledeki gibi cok mu bayıyo bi süre sonra karışım vs soylemeye de korkuyorum bilmeden etmeden elma falan soylemek heralde en garantisi ama boyle muhtesem karısımlar biliyosanız paylasın 1 haftadır karpuz iciyorum baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hah iste ayni ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Tam R80, TFV4 ve coil soyluyordum, site 18 Subat'a kadar tatiliz dedi. VaporDNA iyi mi? $30 yol parasi vermeye raziyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 gerge abi..once bi yoldaki siparislerin gelsin de 3 5 onlarla oyna et..daha 1. posta gelmeden voltani siparis ediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Biraz oyle oluyor ama heveslendim iste. Zaten bekleyecegim sanirim, tatil tam vaktinde geldi, durdurdu beni. VaporDNA gumruge takilir simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ne tatili la, 10'unda diil mi Şubat'ın bunların tatilleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 TFV4 icin en az 2 pilli cihaz lazim en normal coil icin bile 70 watt gerekiyor r80 ile hic bir anlami yok onu almanin 1 saate kalmaz pil biter :) zaten tek esprisi buhar cikarmak onun tad almak istiyorsan baska tanklara yönel eger rba kullanacaksan direk rta al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar