Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

iStick 100W TC çıkmış lan efsane :D

@Deathblade uzun süre yan yatırıyordur, likit aşırı akışkandır, coil hatalıdır oturmamıştır vb.

@pulkas Türkiyede minimum 2 kat fiyat bindiriyorlar bi kaç tanesine denk gelsem sokakda döverim o derece yani sülükmüsün lan milletin kanını emiyorsun diye.
15-20 gün bekle genede çinliden al :D

Yanlız siparişleri cabuk tutun 4ünden sorna 10 gün tatil yapcak çinliler paskalya gibin bişileri varmış.

@Llama Sigaraya göre yüzde 98.8% ila 2392% daha az zararlı
Dumanın çok çıkması gliserinin suya göre kat be kat fazla yoğun olması dolayısı ile çok duman çıkarması buharlaşınca.

tekrar yazmıyayım içindeki kimyasallar kısmen zararsız emzik gibi emsen bile daha kimyasına dönmek istiyorsan önceki sayfalarda var tartışması
Gliserin ve glikol astım cihazından ekmek pasta şekerleme meyve suyuna kadar gündelik olarak tükettiğimiz şeyler zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Regalya said:

o mini tank çabuk biter en az 3.5-4ml olcak tank

Alternatif mod Cuboid 200w TC < Bu alette iyi ama extrası 2 yada 4 pil alcan

3,5 oluyor onun tank. Extension var.

Sunu fark ettim ama, iStick TC100W ve Tesla Nano 100W TC bypass ozelligi iceriyor, iStick'i zaten harici pilli oldugu icin istemiyorum. R80, Nano'dan daha iyi performans veriyormus ama sirf bypass icin Tesla almaya deger mi acaba? Yoksa sonra o ozelligi istersem ayri mod mu alayim?

Cuboid'i dusunmuyorum su anda, dahili pilli bir cihaz almaya kesin karar verdim. Evde duzenli sarj bana gore degil, dahili olani okulda, arkadasta, arabada, her yerde sarj ederim ek cihaz gerekmeden. Dahili pil öldüğünda yeni cihaz almak gerekecek ama kabul edilir bu benim icin, zaten pil ölmeden çok önce yeni bir cihaza geçerim buyuk ihtimalle sirf yeni ozellikler icin filan.

Bu Micro One'i soyleyecegim sanirim, en iyi set gibi. Ondan sonra bakarim baska tanklara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Micro One'un tanki ayri satilmiyormus cunku, ondan tavsiye eden yoktur. Ama izledigim elestirilerde hep tankin epey iyi oldugunu soylediler. Tanksiz hali ile tankli hali arasinda fiyat farki cok degil zaten, sirf mod yerine Micro One daha mantikli gibi. Biriksin tanklar, baska da alacagim sonra zaten. R80 alirsam boyle alacagim yani, ekstra tank alirim sonra, cok pahali seyler degil zaten.

Okulda denedim gecen elektronik sigara tekrar, begendim epey.

Tek aklimda kalan bypass ozelliginin ne kadar gerekli oldugu su an.
Sosyal ağlarda paylaş

ne iciyosunuz abi likit onerin pls. çilek muz mango falan nargiledeki gibi cok mu bayıyo bi süre sonra

karışım vs soylemeye de korkuyorum bilmeden etmeden

elma falan soylemek heralde en garantisi ama boyle muhtesem karısımlar biliyosanız paylasın 1 haftadır karpuz iciyorum baydı
Sosyal ağlarda paylaş

TFV4 icin en az 2 pilli cihaz lazim en normal coil icin bile 70 watt gerekiyor
r80 ile hic bir anlami yok onu almanin 1 saate kalmaz pil biter :)
zaten tek esprisi buhar cikarmak onun tad almak istiyorsan baska tanklara yönel
eger rba kullanacaksan direk rta al bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...