dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ehose de tr de 400 yabancida 140 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Pipomsu zibik şeyler Buda wood yada MAN UP AND JOIN GLORIOUS HAMMER CULT!! Dipnot: Nikotinsiz şey yapmayı gösteririm ben sana :D //edit: eklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 SMOK Guardian Pipe III 75W TC VW APV Mod Bu var güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nbase pg vg falan var bu rainbase'de, aromayı nerden alıcaz ya da nasıl halledicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Pipo bi nebze socially awkward sendormundan kurtarabilir. Ofistekiler alisti da hala disarda ictigim zaman insanlarin bi tinerci bakisi attigini gorebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Evyap likit : PG VG Asıl Aroma Rainvape,Buharistan Var ama ben Gül + Nane ^Bu markanın Şeftali ve Çileğide güzel diğerleri süx. Köpek gibi içiyorum bu gül naneden günde 10 ml felan Boş numune şişesi yada plastik damlatma şişesi bir çok yerde var gittigidiyor,tipkimsan felan Tarif : 100 ML şişe için ; 30 ML PG 60 ML VG 4 ML Nane 6 ML Gül (Aroma fazla gelirse azaltılabilir isteğe göre ben 4%-8% arası seviyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Nikotinsiz mi içiyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Uçakta çıkarıp fosur fosur içme devri bitti eski albenisi kalmadı esigaraların. Herkes saldırıyor görünce hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 uçakta yasak, neden bilmiyorum ama hızlı trende paf küf takıldım kimse napıyorsun bilader demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 uçakta hani kriz geldi, wc de takılsan sensör falan tetiklemez içebilirsin herhalde su buharı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Regalya said: Evyap likit : PG VG buralardan alacağım herhangi bir kimyevi madde nasıl geliyor ya bana, legal mi? 5lt aseton alsam mesela, patlamaz mı kargo arabası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 axedice said: Bak e-hose iyiymiş hiç aklıma gelmemişti. Peki bunların içine ne konuyor? Nikotin alışkanlığı olmayanlar için bi modeli falan var mı içindeki nanelerin? Daha az zararlı olan falan. arkadaşına E-HOSE hediye edersen lütfen verme anını videoya çektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 goldbären said: Regalya said: Evyap likit : PG VG buralardan alacağım herhangi bir kimyevi madde nasıl geliyor ya bana, legal mi? 5lt aseton alsam mesela, patlamaz mı kargo arabası? Plastik şişede geliyor(baya kalın oluyor plastiği), birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi belge falan istedi. istemese hemen alacaktım aseton. bir iş için lazım da : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aluriel'in evi yakacak pis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 yaksam asetonla mı yakarım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu fasttech'den verilen siparişler kaç günde geliyor ortalama? bir de kargoya para verelim desek, gümrüğe takılma ihtimali artıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 goldbären said: yaksam asetonla mı yakarım abi. ben kimya bilmiyorum abi, ondan öyle dedim yoksa asetonun etken kullanımı nedir bilmiyorum ya cidden hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aseton uçucu ya kundakçılık işleri için uygun değil. mavi mavi yanar biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 PGyi sahibinden.com dan rahat rahat alıyorsunuz VGyi denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Regalya said: Tarif : 100 ML şişe için ; 30 ML PG 60 ML VG 4 ML Nane 6 ML Gül (Aroma fazla gelirse azaltılabilir isteğe göre ben 4%-8% arası seviyorum) nikotin ne oranda koyuyoruz. daha doğrusu koymuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Vape : e-liquid free indirin (android) Karışım oranlarını, nikotini hesaplayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 fasttech'ten gelen kargom ptt tarafından hiç edilmiş sanırım, adamlar yollarken paketin fotoğrafını falan çekip eklemişlerdi. ptt sorgu da alıcı/gönderen bilgisi falan boş. Üstüne bi de şemsi kaya diye birine teslim edilmiş diyor. var mı böyle şeyler yaşayan? fasttech devreye giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 3 saattir bakınıyorum ve çıkan sonuç bu zamazingo sigaradan daha az zararlı. e-sigara karşıtlığı ile bilinen 2*3 araştırmacı da aynı şeyleri söylemiş. en büyük endişe kaynakları likitlerin içinde ne olduğunun tam olarak denetlenmemesi, cihazların üretim kaliteleri ve belirlenmiş standartlar olmadan herkesin üretebilmesi. sigara bağımlısı değilseniz bu zamazingoya başlamak saçma; ama yoğun tütün tüketen birisiyseniz denenebilir. olumlu denebilecek bir konu fda bu duruma el atmaya karar vermiş ve amerika'da bu konu üzerine araştırma yapanları koordine etme kararı vermiş. böylece ben de ijust 2 siparişi vermiş oldum, vatana millete hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 goldbären said: Regalya said: Evyap likit : PG VG buralardan alacağım herhangi bir kimyevi madde nasıl geliyor ya bana, legal mi? 5lt aseton alsam mesela, patlamaz mı kargo arabası? Orası kimya labrotuarı ve tedarikçisi gayet profesyonel kalın sealli plastik şişede geliyor litrelik sütaş ayran şişesi gibi bazen sürat kargonun bokluğuna seali yırttırıp 2-3 damlama felan olan var ama bize problem teslimat pek olmadı daha. @Seru bu ara pek kullanmıyorum nikotin sen nikotinli yapacaksan Google seach "E-Juice Calculator" yada telefon applikasyonu olarak indirebilirsin. Nikotinli yaparkende seyreltip 3 yada 6 mg nikotine düşürüyorum Bu ara burgulu paralel coil kasıyorum onlar düşük oluyor 0.1-2 ohm felan dolayısı ile nikotinle içilmiyor sert geliyor tabii kesinlikle önermem pil güvenliği ohm kanunu vb pek bilgisi olmayan birisinin o kadar düşük ohm içmesinde (viewer discretion is advised !) @Genwa hiç rasgelmedim telefon edip konuştunmu pttdekilerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar