Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Evyap likit :
PG
VG
Asıl Aroma Rainvape,Buharistan
Var ama ben Gül + Nane
^Bu markanın Şeftali ve Çileğide güzel diğerleri süx.
Köpek gibi içiyorum bu gül naneden günde 10 ml felan

Boş numune şişesi yada plastik damlatma şişesi bir çok yerde var gittigidiyor,tipkimsan felan

Tarif :
100 ML şişe için ;
30 ML PG
60 ML VG
4 ML Nane
6 ML Gül
(Aroma fazla gelirse azaltılabilir isteğe göre ben 4%-8% arası seviyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

fasttech'ten gelen kargom ptt tarafından hiç edilmiş sanırım, adamlar yollarken paketin fotoğrafını falan çekip eklemişlerdi. ptt sorgu da alıcı/gönderen bilgisi falan boş. Üstüne bi de şemsi kaya diye birine teslim edilmiş diyor.

var mı böyle şeyler yaşayan? fasttech devreye giriyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

3 saattir bakınıyorum ve çıkan sonuç bu zamazingo sigaradan daha az zararlı. e-sigara karşıtlığı ile bilinen 2*3 araştırmacı da aynı şeyleri söylemiş.

en büyük endişe kaynakları likitlerin içinde ne olduğunun tam olarak denetlenmemesi, cihazların üretim kaliteleri ve belirlenmiş standartlar olmadan herkesin üretebilmesi.

sigara bağımlısı değilseniz bu zamazingoya başlamak saçma; ama yoğun tütün tüketen birisiyseniz denenebilir. olumlu denebilecek bir konu fda bu duruma el atmaya karar vermiş ve amerika'da bu konu üzerine araştırma yapanları koordine etme kararı vermiş.

böylece ben de ijust 2 siparişi vermiş oldum, vatana millete hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Regalya said:

Evyap likit :
PG
VG

buralardan alacağım herhangi bir kimyevi madde nasıl geliyor ya bana, legal mi? 5lt aseton alsam mesela, patlamaz mı kargo arabası?

Orası kimya labrotuarı ve tedarikçisi gayet profesyonel kalın sealli plastik şişede geliyor litrelik sütaş ayran şişesi gibi bazen sürat kargonun bokluğuna seali yırttırıp 2-3 damlama felan olan var ama bize problem teslimat pek olmadı daha.

@Seru bu ara pek kullanmıyorum nikotin sen nikotinli yapacaksan Google seach "E-Juice Calculator" yada telefon applikasyonu olarak indirebilirsin.
Nikotinli yaparkende seyreltip 3 yada 6 mg nikotine düşürüyorum
Bu ara burgulu paralel coil kasıyorum onlar düşük oluyor 0.1-2 ohm felan dolayısı ile nikotinle içilmiyor sert geliyor tabii kesinlikle önermem pil güvenliği ohm kanunu vb pek bilgisi olmayan birisinin o kadar düşük ohm içmesinde (viewer discretion is advised !)

@Genwa hiç rasgelmedim telefon edip konuştunmu pttdekilerle ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...