Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

@sunthewhich
O lowepro çanta hoş benim kamry ona 1.1 benzer çanta ile gelmişti kullanışlı.

Nautilus mini,Kayfun/Taifun vb farklı kılan şey yapıları yüzünden aromayı çok iyi taşıyorlar subohm yerine genelde 1.2-2ohm civarı build yapılıyor o yüzden pil şarjın bitmiyor (1.8ohm nautilusu u 12w de içiyorum ben misal)
Çeşitte çok örnek
Kayfun Monster Mini V3 *
Kayfun Monster Thundercat set
Kayfun lite Pawns çekimi biraz dardır bunun

Taifuncu değilim 23mm olduğundan modda flush durmuyor :D
Benzer sitil olarak
KS Tank (7ml) *
Rüzgar *
Orchid V4 *
Fogger
Silverplay
Goblin
vs vs
Billow felan zaten bilyorsun

ps: * < çogii
Sosyal ağlarda paylaş

Single Coil RTA istiyorsan aslinda Subtank MIni, Uwell Crown veya Smok TFV4 alabilirsin. Sirasiyla bakabilirsin. Sonucta istedigin gibi bir sarim yapacagin icin düsük wattlarda calistirabilirsin hepsini, bunu Crown ve Smok icin söylüyorum cünkü genelde ikiside 60-70+ watt icin yapilmis tanklar (hazir coillerden söz ediyorum tabi).
Sosyal ağlarda paylaş

dualde çift coil takıyorsun. çalışma alanın dar olduğundan nispeten daha zor takılıyor. coillerin ikiside aynı ohm a sahip olması gerekecek. aynı çap aynı tur sarıyorsun. istediğin ohm u yakalamak örneğin 1 ohm sonuç istiyorsun, her coili 2 ohm olacak şekilde sarıyorsun. bundan dolayı daha fazla tur sarman gerekebiliyor. tur sayısını bu kadar arttırmamak için daha kalın tele geçmen gerekebiliyor. kalın tel + dual coil = pil gg. ama güzel buhar performansı veriyor. bunun dışında taktığın 2 coilinde aynı anda aynı miktarda kızardığını kontrol etmen gerekiyor. biri diğerinden önce kızarıyorsa, bacak boylarını veya coilleri sıkıştırman bidaha çıkarıp takman ayar yapman gerekebiliyor. kısaca single coile göre daha meşakatli.

single rta olarakta taifun gt, gs, v2, russian, kayfun v4, lemo2, subtank mini v1 ve v2 kullanmış biri olarak subtank v2 öneririm. v2 de delikler bu şekilde yandan beslemeli oluyor. 97vg %3 saf su yaptığım likitte yüksek watt düşük ohm chain vape bile yapılsa besleme problemi yaşatmıyor. hava ayarı lung hit içinde normal sigara gibi çekim içinde gayet uygun ayarlanabiliyor. coil takması ve wicking gayet basit sorunsuz tank.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle de bir likit karıştırıcı paylaşmışlar esigara da. Burda da dursun.

Dövme mürekkebi karıştırıcı esasen ama ev yapımı likit karıştırmak için İdeal gibi.

http://www.aliexpress.com/cp/tattoo-ink-mixer-online-shopping.html

3$ birşey, parası değil de beklemesi işkence, kargo 2 ayda geliyor. ..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız herhangi bir VG veya PG kullanmayacaksınız.

VG CAS Code : 56-81-5
PG CAS Code : 57-55-6

Bunlar olacak. USP onaylı olacak.

Marka olarak sıralama şu şekilde

Merck > BASF > Kimetsan > Balmumcu

Benim kullanıldığını duyduğum 4 marka bu, başka birşey almayın gerek de yok.

Merck Nbase satan buharevi var, bir de keyf.us var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...