Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

@Regalya
Sağol baya detaylı açıklamışsın olayı.

ohmmeter 'in bu kadar kritik olduğunu bilmiyordum. O konuyu biraz daha araştırırım.

En takıldığım konu bu MOD oldu. Kalite denen birşey göremedim ben bu işte, hepsi full made in china gibi sanki. İlla TC olsun da demiyorum, VV/VW olması yeterli.

Pil işinde de eğer her seferinde pil'i çıkartıp ayrı yerden şarj etmem gerekmeyecek ise, aletin USB'den oluyorsa o da olur.

Bu hafta sipariş vereceğim ama karar veremedim bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

@sunthewhich uğraşmak zorunda kalmak istemiyorsan direk ijust 2 ve yedek coilini al pişman olan görmedim onda kendi tankı var,ayar yok sadece ateşleme tuşu var, usb şarjı, build in pil (çıkar tak derdi yok) üstüne taktığın tanka göre voltaj verir ilerde subtank mini,billow v2 vb de kullanabilirsin o pille hatta RDA alıp kendi coilinle damlatma yaparak içersin 80w kadar çıkıyor o pil 0.2-3 ohm a kadar inebilir yani ama tekrar söylüyorum coil sarma işinde kendini eğitip bilgilendirmek şart
sonuçda içinde pil var 10amper çekim kuvveti olan pile 0.01 ohm coili çakıp ateşlersen o pil kimyasal tepkimeye girer gaz salar hatta patlar kalitesiz ise o yüzden eğitim önemli.
WW/VV modlarda genelde kısadevre,ters takma,düşük/yüksek akım ve aşırı şarj koruması vardır 99% unda 8-10 sny devamlı ateşleme koruması vardır 8-10 sny basarsan ateşlemeyi keser (çantada cepte otomatik basmasın die)
Kaza oranı en düşük tüketim elektroniklerinden birisi esigara ama yinede dikkat ve eğitim şart.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

En takıldığım konu bu MOD oldu. Kalite denen birşey göremedim ben bu işte, hepsi full made in china gibi sanki.

98% u çinde yapılıyor seri üretim makinalar,parçalar
Çin kalitesiz demek değildir müşteri ne isterse ona göre kalitede yapılır.
Misal [video]https://www.youtube.com/watch?v=CP_45eOnaH4?feature=oembed" width="459">

kanger şirketinin fabrikası uzun ama bi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

iJust 2 ve yedek Coil
içinde tank ve usb şarj kablosu var likiti koyup direk yardırabilirsiniz yani.

Geldiğinde 0.3 ohm coille gelir o çok sıcak duman verir direk yedek 0.5 olanlardan bitane takın içindeki de yedek olarak kenarda durur.
Coili taktıkdan sonra içine bi iki damla likit koyun prime olsunki ateşlendiğinde içerisindeki pamuk yanmasın likiti tanka dolurunca bi 10 dakika bekleyin iyice bi emsin (sadece ilk defa koyarken yapılıcak bu)
ilk başlarken seri içiliyor diye biraz ısınıyor (3-4 sny de bir emzik gibi çekiyor insan :p)
Kendi build in heatsinki var ama bi tane daha ekliyebilirsiniz 1.71 dolar bişi zaten muhtemelen uyar.

Likit bunlar olabilir;

Camel
Ice Mint
Bubble Gum
Saf Tütün
[video]https://www.youtube.com/watch?v=YWMOPb2ErwU?feature=oembed" width="459">

Alışveirşi yaparken satıcıya not düşün ;
said:
Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs.
You can safely use Starter kit,Hangsen to define products.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sevdim lan yarın sipariş ediyorum kalın kalın negzl ^^
Sosyal ağlarda paylaş

regalya ya bak hele, gerge nin bu konu hakkındaki yetersizliğini regalya kapattı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ijust'i basiyorum. Yaninda da likiti siparis geciyorum. Thnks Regelya.

Birisi guzel guzel starterkit sunu al, bunu al, suna tikla, sikinti cikmasin su notu yaz demis sonunda.

Agliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya ben VV/VW box mod istiyorum. :) görünüşleri daha güzel.

Pil dahili veya kalem Pil olsun farketmez ama USB den şarj olsun.

Bana 1-2 model önerir misin ? Ben joyetech ve innokin baktım ama diğerleri ile ilgili pek bilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah Regalya en yakın zamanda alıyorum eve sipariş edemediğim için kendime bir nokta seçmem lazım ürünleri yollatabilmek için toplamda 41 $ güzel fiyat. Peki bir likit ne kadar süre gider ortalama ben 1-2 paket sigara içiyorum günde.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey değil arkadaşlar ben 20 sene günde bi paket sigara içtim lakin elektronik sigara azaltmama yardımcı oldu bu gidişle bırakıcam komple (eylül başından beri sadece 1 karton içmişim sigara)

Likit kullanımı değişiyor kişiden kişiye ben günde 6 ml felan içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ortalama 10 gün falan gider, likitler güzel duruyor, bunları trden temin edebiliyor muyuz kaliteli olanlardan? birde siteden isteyince kaç günde gelir likit hesabını ona göre yapıcam, ilk defa yurtdışından bir şey isteyeceğim için :P
Sosyal ağlarda paylaş

Öneli arakadaşlar mutlaka tracking numaralı shipment seçin
Registred airmail vb takip numarası verir ürün kaybolmaz postada :

sunthewhich said:

Regalya ben VV/VW box mod istiyorum. :) görünüşleri daha güzel.

Pil dahili veya kalem Pil olsun farketmez ama USB den şarj olsun.

Bana 1-2 model önerir misin ? Ben joyetech ve innokin baktım ama diğerleri ile ilgili pek bilgim yok.

Önceki önerdiklerime ek
Joyetech eVic VTC Mini
IPV D2
Eleaf 60w tc
Eleaf 100w
Cloupor mini plus
Kamry V1
KSD Mini
SMOK XPro 65W
X Cube Mini 75W TC
iPV D3 80W TC
Artıları eksileri içim yorumlara bakmayı unutma bide specleri kontrol et hangisi build in hangisi 18650 pil istiyor diye yanlış bakmadıysam hepsi usb şarjlı olması lazım
18650 sadece yüksek drain olmalı o yüzden bi kaç opsiyon var:
Samsung 25r < Benim favorim
Sony VTC4
Biraz daha az başarılı olarak
LG H4
LG H2
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

yani ortalama 10 gün falan gider, likitler güzel duruyor, bunları trden temin edebiliyor muyuz kaliteli olanlardan? birde siteden isteyince kaç günde gelir likit hesabını ona göre yapıcam, ilk defa yurtdışından bir şey isteyeceğim için :P

Burada biraz daha pahalı ama var Türkiyede zaten bi kaç ay sonra kendi likitini yapmaya başlarsın ne nedir ne değildir biraz alış öğrende
Sosyal ağlarda paylaş

kendi likitimi mi yapacağım, ala ala, tamam bakalım :)

bizim ijust2 çok dandik kalmaz dimi bunların yanında bol buhar versin yiter :P

kaç günde geliyor ortalama ona göre geçeceğimde siparişi?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok basit ama high end item o
Sipariş değişiyor genelde ship edildikden 10-15 gün sonra elime ulaşıyor.
(bazen tam zamanını yakalıyorsun bi haftada geliyor :p)
Sosyal ağlarda paylaş

http://oi63.tinypic.com/2ilkc3q.jpg

Şöyle bir 3'lü sıkıntı çıkartmaz sanırım gümrükte.

Bir kaç sorum olacak sipariş vermeden önce.
-6mg nikotin az gelir mi? Genelde başlayanlara hep 16mg önermişler.
-Kaliteli likitleri alabileceğim bir site var mı? 1-2 sene önce flavourart popülerdi mesala, ama fasttech'de göremedim.
-Hangsen için iyi yorumlar yazmamışlar pek. Başka önerin var mı?

Danke.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen çıkarmaz
Yok az gelmez iyidir o nikotin zaten 50% pg likit 18mg nikotinle içemezsin gitanes sigarası gibi sert olur subohm tank o fazlası boğazını kurutabilir düzenli içemeyebilirsin (fazla olucağına az olsun ilerde arttırısın miktarı yetmezse)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...