senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 G27'yi alınca o hevesle yükledim hepsini ya kaç gündür ayaklarım tutmuyor zaten pedallara basmaktan :) bu arada bu g27'nin debriyajına bi ayar çekebiliyormuyuz ya, çok sert. baskı balatayı değiştirsek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 wow hon cs-go wc3 (custom maps) sc2 homam complete edition dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 son bir hafta içinde: - planetside 2 - disgaea: afternoon of darkness (psp) - disgaea 4: a promise unforgotten (ps3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Wow Darksiders 1-2 dışında Bayağı FTL 'de oynadım, çok basit oyun ama bana zevkli geliyor nedense. Gemileri unlock etmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ftl batman arkham city sleeping dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dishonered game of thrones natural selection 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 HoN WarZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 torchlight 2 Dota 2 half-life 2 diablo 3 fifa 13 torchlight 2'ye başladım onu oynuyorum bu aralar çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Son 1 haftada bitirdiklerim, just cause 2 darksiders 1 Genelde oynadıklarım, Planetside 2 Chivalry: medieval warfare theme hospital civ 5 başlamayı düşündüklerim, red faction guerilla darksiders 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 L.A. Noire Football Manager 2013 Natural Selection II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Allah 1 Metin 2 PS 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 uo guild wars 2 üç gün önce filan walking dead'i bitirdim bi de bugün tera online'a başladım yine trial mevzularıyla, ama sanırım resmi olarak f2p olana dek pek sarmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 age of empires 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Morrowind , yıllar yıllaaar önce kıt ingilizcemle anlayamadığım oyunu tekrar yükleyip , ~2gb lik overhaul mod paketini indirdim mis gibi oldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Saeros said: uo guild wars 2 üç gün önce filan walking dead'i bitirdim bi de bugün tera online'a başladım yine trial mevzularıyla, ama sanırım resmi olarak f2p olana dek pek sarmayacak gibi. UO'yu nerde oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.uosecondage.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Boneslark said: Morrowind , yıllar yıllaaar önce kıt ingilizcemle anlayamadığım oyunu tekrar yükleyip , ~2gb lik overhaul mod paketini indirdim mis gibi oldu oyun. Bu mod grafiklerimi iyileştiriyor sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Grafikler , bugfixler , extra sesler (bard npc ye istek şarkı yapabiliyosun tavern deki soundtrack değişiyor mesela ) UI değişiklikleri , kitaplardaki / npc lerdeki yazıların daha rahat okunması , çözünürlük düzenleyici , crash fix vs var. ilk başta o kadar modu düzgünce yükleyemeyip bozarım yine düşünüyodum ama installer herşeyi otomatik yüklüyor, normalde ince detay ayar yapılması gereken yerde mause kendi kendine kontrolu alıp ayarlıyor herşeyi (sanırım önceki versiyonlarında çok karışık olduğu için çoğu kişi kuramamış ) Baktımda , aşağıdaki modlar yüklüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 indirip bi göz atiyim şuna bakalım yalnız mod olarak Super adventurers,morrowind comes alive falan koymaları lazımdı özellikle super adventurers olmadan çok yavan geliyor bana oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Far cry 3 bitti rage bitti witcher 2 veya spec ops'a başlıyorum, gerçi fps baydı. Backlog'u azaltmayı hedefliyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mark of the ninja lol aion na forge indirdim bide bakamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 HoN FTL Terraria Crimsonland Killing Floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Diablo 3 CS GO Chivalry Hots Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 eve online nı nı nı nı batman sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 The Binding of Isaac Sleeping Dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar