Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an oynadıgınız Oyunlar

Livered

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

güzel hikayesi olan eski oyunlara merak sardım, mesela geçen acip mafia'yı bitirdim,prince of persia serisini en baştan diyaloglari okuyarak oynadım falan. böyle her konusmayi dikkatle okuyarak oyundan film tadını aldım resmen.şimdiye kadar boşa oynuyormuşum resmen :D öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım

şuan hitman serisine başladım en bastan codename 47 ile, silent assasin falan hepsni oynucam,daha önce hikaye bakmadan oynuyordum (küçüktük o zmanlar)

sleeping dogs'un hikayesi guzel, fahrenheit indigo prophecy cok iyi (gerçi bunu bi kez oynamissan 5-6 ke oynamissindir tekrardan) , the saboteur de eski ama hikayesi ve kendisi cok guzel bi oyun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

güzel hikayesi olan eski oyunlara merak sardım, mesela geçen acip mafia'yı bitirdim,prince of persia serisini en baştan diyaloglari okuyarak oynadım falan. böyle her konusmayi dikkatle okuyarak oyundan film tadını aldım resmen.şimdiye kadar boşa oynuyormuşum resmen :D öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım

şuan hitman serisine başladım en bastan codename 47 ile, silent assasin falan hepsni oynucam,daha önce hikaye bakmadan oynuyordum (küçüktük o zmanlar)

Thief oyna abi. indirimden thief collection kaptım, ilkini bitirmiştim zaten önceden, 2'yi bitirdim, şimdi de 3 oynuyorum.

Yalnız şöyle bi sorunum var, oyunun hikayesi baya iyi "sanırım". neden sanırım, çünkü garip bi ingilizce dili var artık ne oluyor bu bilmiyorum ortaçağ ingilizcesi midir nedir, bi de altyazı yok, o yüzden tam olarak anlayamıyorum konuyu sdfg ama baya iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Kings Bounty - The legend

Elven legacy

Stronghold - Crusader

Realms of Ancient War

Dungeon Defenders

Avenum 4

The Bard's Tale (Çok eğlenceliymiş yeni keşfettim)

Order & Chaos Online (ipad)

daha sırada bir sürü oyun var, kafam da karıştı zaten bir onu bir bunu oynayım derken. hikayeler birbirine girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

applev0dka said:

Thief oyna abi. indirimden thief collection kaptım, ilkini bitirmiştim zaten önceden, 2'yi bitirdim, şimdi de 3 oynuyorum.

Yalnız şöyle bi sorunum var, oyunun hikayesi baya iyi "sanırım". neden sanırım, çünkü garip bi ingilizce dili var artık ne oluyor bu bilmiyorum ortaçağ ingilizcesi midir nedir, bi de altyazı yok, o yüzden tam olarak anlayamıyorum konuyu sdfg ama baya iyi

ben de thief'i alıyorum, yarım yamalak oynamıştım 2'yi. bi collection patlatayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...