toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 wow deadlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 applev0dka said: güzel hikayesi olan eski oyunlara merak sardım, mesela geçen acip mafia'yı bitirdim,prince of persia serisini en baştan diyaloglari okuyarak oynadım falan. böyle her konusmayi dikkatle okuyarak oyundan film tadını aldım resmen.şimdiye kadar boşa oynuyormuşum resmen :D öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım şuan hitman serisine başladım en bastan codename 47 ile, silent assasin falan hepsni oynucam,daha önce hikaye bakmadan oynuyordum (küçüktük o zmanlar) sleeping dogs'un hikayesi guzel, fahrenheit indigo prophecy cok iyi (gerçi bunu bi kez oynamissan 5-6 ke oynamissindir tekrardan) , the saboteur de eski ama hikayesi ve kendisi cok guzel bi oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Temple of Elemental Evil Fm 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 applev0dka said: öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım max payne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 dark age of camelot dota nfs unleashed 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 csgo borderlands 2 farcry 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mw2/dota2/q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ceaser 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 pisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 icewind dale 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bf3 arada 1 dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Assasins Creed 2 Counter Strike Source (ara ara) Shogun 2 (tüm eklenti paketleri ile) Planetside 2 Şu an bu oyunlar arasında gidip geliyorum. Crusader Kings 2 alıp oynayabilirim cesaret edebilirsem oyunu başarıp sıkılmayacağıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 applev0dka said: güzel hikayesi olan eski oyunlara merak sardım, mesela geçen acip mafia'yı bitirdim,prince of persia serisini en baştan diyaloglari okuyarak oynadım falan. böyle her konusmayi dikkatle okuyarak oyundan film tadını aldım resmen.şimdiye kadar boşa oynuyormuşum resmen :D öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım şuan hitman serisine başladım en bastan codename 47 ile, silent assasin falan hepsni oynucam,daha önce hikaye bakmadan oynuyordum (küçüktük o zmanlar) Thief oyna abi. indirimden thief collection kaptım, ilkini bitirmiştim zaten önceden, 2'yi bitirdim, şimdi de 3 oynuyorum. Yalnız şöyle bi sorunum var, oyunun hikayesi baya iyi "sanırım". neden sanırım, çünkü garip bi ingilizce dili var artık ne oluyor bu bilmiyorum ortaçağ ingilizcesi midir nedir, bi de altyazı yok, o yüzden tam olarak anlayamıyorum konuyu sdfg ama baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 witcher 2 dishonored fifa 13 borderlands 2 mafia 3 skyrimin dlclerini de yeni indirdim çok boş vaktim olursa bakıyorum. bi de far cry 3 ile rage var ama daha başlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Claiborne said: mafia 3 mafia 3 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ikidir o iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 max payne 3 ile karışmış pardon. 2 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 diablo 3 planetside 2 black ops 2 saints row 3 abi bu ne ya hep 2 3 fln =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lol Warz Fm13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 WoW (Pokemon peşindeyim) Skyrim King's Bounty: Warrior of the North Shank 2 Diablo 3(çok çok az) Dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Kings Bounty - The legend Elven legacy Stronghold - Crusader Realms of Ancient War Dungeon Defenders Avenum 4 The Bard's Tale (Çok eğlenceliymiş yeni keşfettim) Order & Chaos Online (ipad) daha sırada bir sürü oyun var, kafam da karıştı zaten bir onu bir bunu oynayım derken. hikayeler birbirine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Wow haricinde Darksiders 1 i bitirdim, hoşuma gitti 2 ye başladım şimdi oda fena gitmiyor =) Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dirt3 dirt2 f1 2012 test drive unlimited 2 GTR RACE 07 GRID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: applev0dka said: güzel hikayesi olan eski oyunlara merak sardım, mesela geçen acip mafia'yı bitirdim,prince of persia serisini en baştan diyaloglari okuyarak oynadım falan. böyle her konusmayi dikkatle okuyarak oyundan film tadını aldım resmen.şimdiye kadar boşa oynuyormuşum resmen :D öyle oyunlar ve seriler ariyorum önerilere de açıgım şuan hitman serisine başladım en bastan codename 47 ile, silent assasin falan hepsni oynucam,daha önce hikaye bakmadan oynuyordum (küçüktük o zmanlar) Thief oyna abi. indirimden thief collection kaptım, ilkini bitirmiştim zaten önceden, 2'yi bitirdim, şimdi de 3 oynuyorum. Yalnız şöyle bi sorunum var, oyunun hikayesi baya iyi "sanırım". neden sanırım, çünkü garip bi ingilizce dili var artık ne oluyor bu bilmiyorum ortaçağ ingilizcesi midir nedir, bi de altyazı yok, o yüzden tam olarak anlayamıyorum konuyu sdfg ama baya iyi ben de thief'i alıyorum, yarım yamalak oynamıştım 2'yi. bi collection patlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 senko said: dirt3 dirt2 f1 2012 test drive unlimited 2 GTR RACE 07 GRID Hafif yarışsaymışsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar