Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Retinamızı çalacaklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 redditte fln nası bi circlejerk dönüyor belli değil ya ahah. Sanki adamlar 2 sene önce o kickstarterdan aldıkları 2.5 milyon dolar ile idare ediyorlardı gibi. Kickstartercıların parasını geri versin diyen bile var ya. Bide 3 ay önce başka bir firma 80 milyon dolara almış zaten Oculus'u. Şimdi de 2 milyara elden çıkarmışlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ahahaha kickstarterdan al paraları, kickstarterdan yap reklamı indie diye arttır prestiji sonra git facebooka sat. ay cok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bunlar toplantı yaparken Mark "aldığımız teknolojilere/firmalara dokunmuyoruz, bknz. Instagram" demiş. Mark'ı etkileyen isim Palmer Luckey. Palmer "oh paracıklar ohh" diyecek bir adam değil. Enthusiast adam. Hergün gözlük deniyorum, yatınca da yenisini hayal ediyorum diyen bir geek. Bu adamı milyar dolar yoldan çıkarmaz, innovator adam. Kendi hedeflerini kesinleştirmeden de böyle bir satışı istemez. Kendi diyor zaten "Apple'a ya da başka bir şirkete satılsak orda bizi eritip kendi hedeflerine giderler, fakat Facebook bize dokunmak istemiyor çünkü hedefler aynı" diye. Gerçekten de Facebook'un amacı Oculus'a dokunmak değil. Dokunup elde edebilecek bir hedefi yok çünkü, tech şirketi de değiller. Bir arkadaşım iyi analizledi bu olayı. Onlar sadece kendilerine yeni platform yaratmak istiyorlar. Mobile platformda geri kalmışlardı, o yüzden agresif satın alımlar yapıyorlar. Bir sürü önemli ismi kadrolarına dahil ettiler geçen sene, Paper'ı çıkardı ünlü bir grup mesela. WhatsApp'ı satın aldılar chat tekeli için. OS işine girdiler yavaştan. VR'ı da geleceğin platformu olarak görüyorlar. Bir boşluk var orda ve erken davranıp content üretecekler. Gimmick olmadığını anladılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Cuce said: ahahaha kickstarterdan al paraları, kickstarterdan yap reklamı indie diye arttır prestiji sonra git facebooka sat. ay cok eğlendim hiç böyle değil lan olay bence lathspell gayet haklı. facebook aldığı şeyleri bok etmesiyle ünlü bi firma değil ki. ne kadar hızlı ahkam kesebiliosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Kickstarter'ı milelt aleti duysun, reklamı olsun diye yapıyoruz dedilerdi zaten ilk açtıklarında. Hani kickstarter'a para verenlerin sanki şirket hissesi almış gibi davranmaları saçma. bide simpsons did it first sdf http://i.imgur.com/SxrAa7Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Palmer'ın reddit'teki cevapları http://imgur.com/a/ftOpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Cuce said: ahahaha kickstarterdan al paraları, kickstarterdan yap reklamı indie diye arttır prestiji sonra git facebooka sat. ay cok eğlendim sen kickstarteri anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abartım takılmakla ilgili ama icinde gerceklikte var. kickstarterr'dan sadece para alıp sonra bakıcaz işte deselrdi eyvallah derdim, ama basıdan beri indilikleriyle bi console ailesine girmiyecekleriyle vs vs övünüp durdular. sattıkları sey sadece gearları r&d leri ve değil aynı zamanda isimleride, indieliklerinden elde ettikleri kocaman grup ve prestijleride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 öncelikle bu kadar indiyiz reklamı yaptıklarını bilmiyodum ama açıkçası indilikle bu tarz bir teknoloji geliştirme bağlamını birbirine hiç yakıştıramadım ben. bu yüzden bu birleşme beni sevindirdi ne yalan söyleyeyim. oyun değil ki bu. teknoloji buluosun yaw. her ne kadar indie başlasa indie ruha sahip olsa da bir yerde arkaya sağlam bi yatırımcı almak şarttı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Indie'yiz dediklerini hatırlamıyorum, konsollara da girmeyiz demediler. Hatta millet Sony'nin Oculus ile anlaşmasını falan heyecanla bekledi geçen sene. Adamlar Indie'ye destek vereceğiz, ulaşılabilir olacağız diyorlardı hep. "Bizde bağımsızız"ı kullandılar ama. Üstünde durdukları şey "bağımsız, özgür" olacakları ve hedeflerini hiçbirşeyin değiştiremeyeceğiydi. Facebook kendi hedeflerine aykırı bir istekle gelmediği için kabul ettiler. İsimden korkuyoruz sadece, SpaceTime industries tarzı isimli bir firma ile birleşseler millet bunları demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 facebookun aldigi sirketler listesi, bakin hepsini ne yapmislar, ne yapmamislar. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_acquisitions_by_Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi wtf ya.... sitenin adı kick-start. adamlar diyor ki bizim şu oyunu/aleti/edevatı yapmamıza yardımcı olun paramız yok. millet kickstarter ile 2 milyon dolar veriyor. adamlar aleti yapıyor, sonra adamlar aleti pazarlıyor, şirketi satıyor. millet itiraz ediyor "hoooopp madem şirketi satıyorsun niye kickstarter'a girdin???" hayatımda bu kadar komik argüman duymadım adamlar parayı toplayıp "biz yapmıyoruz bu aleti, hawai'ye gidiyoruz çüüüüz" dese, milletin umrunda olmaz. adamlar şirketi pahalıya kakaladı diye, insanlara battı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya şöyle düşün kickstart niye destekliyim ki, iyi projeyi? Kickstart projesi desteklemenin en büyük sebebi, ürünün gerçekleştiğini görmek, geleceğini görmek, kickstart'a para verirken goodwill diye veriyorsun, hmm beğendim evet, yapılsın bu diye veriyorsun. Sana karşılık olarak ürün gelse bile kickstart'ların çok çok büyük kısmı destekleyenlere yollanılan ürünleri satarak değil yani, yoksa salak mıyım, beklerim 50 dolar yollucağıma, 3-4 sene sonra 10 dolara alırım ürün ucuzlayınca. Bu noktadan sonra, niye kickstart edersin ki projeyi? Adamlar büyüyünce embesil şirketlere satıcaklarsa projeyi. Ne olduğunu biliyoruz büyük şirketlere satılan şirketlere, ea games ile büyüdük lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 gerçi "amazon zarar ediyooo" denen site paticik neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 LathspeLL said: Bunlar toplantı yaparken Mark "aldığımız teknolojilere/firmalara dokunmuyoruz, bknz. Instagram" demiş. Mark'ı etkileyen isim Palmer Luckey. Palmer "oh paracıklar ohh" diyecek bir adam değil. Enthusiast adam. Hergün gözlük deniyorum, yatınca da yenisini hayal ediyorum diyen bir geek. Bu adamı milyar dolar yoldan çıkarmaz, innovator adam. Kendi hedeflerini kesinleştirmeden de böyle bir satışı istemez. Kendi diyor zaten "Apple'a ya da başka bir şirkete satılsak orda bizi eritip kendi hedeflerine giderler, fakat Facebook bize dokunmak istemiyor çünkü hedefler aynı" diye. Gerçekten de Facebook'un amacı Oculus'a dokunmak değil. Dokunup elde edebilecek bir hedefi yok çünkü, tech şirketi de değiller. Bir arkadaşım iyi analizledi bu olayı. Onlar sadece kendilerine yeni platform yaratmak istiyorlar. Mobile platformda geri kalmışlardı, o yüzden agresif satın alımlar yapıyorlar. Bir sürü önemli ismi kadrolarına dahil ettiler geçen sene, Paper'ı çıkardı ünlü bir grup mesela. WhatsApp'ı satın aldılar chat tekeli için. OS işine girdiler yavaştan. VR'ı da geleceğin platformu olarak görüyorlar. Bir boşluk var orda ve erken davranıp content üretecekler. Gimmick olmadığını anladılar çünkü. ben inanmıyorum hala, facebook'un oculus rift'i başka bir yere sokmayacağından. Bana end user'a ulaşacak, gaming'de kullanabileceğim, güzel çözünürlüklü düşük delaylı satın alınabilir ve tamamı bana ait olacak bir ürün asla çıkmıcak gibi geliyor, sırf facebook'un genel mentalitesinden dolayı. Facebook be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kickstart etmeniz sayesinde o proje bu kadar hızlı büyüyebildi, şimdi çok daha da mantıklı bir anlaşma yaptı iyice büyüyecek işte. daha ne. ulan hepinizin facebooku var ya. neye ağlıyosunuz bu bir. ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE sdfsd ikincisi adam ısrarla söylüyor işte, facebook artık arkamızda, 1 yapacaksak 10 yapacağız artık diye bu resource sayeisnde diye. ki en önemlisi bu zaten. dünyada en taşşaklı şirketten tutun en küçüğüne kadar facebook ile böyle bir anlaşma istemeyecek şirket yok. ceo yok. üçüncüsü karışmayacaklar bana demiş, eğer korktuğunuz gerçek olursa gelin yüzüme tükürün demiş. hala ağlıyosunuz. bazılarınız kickstart edince şirkete ortak olduğunuzu falan sanıyosunuz heralde. zaten allah korusun şirkete ortak olsanız batmayacak şirket yok bu mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben daha hiç şirket batırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 john carmack da facebook çalışanı oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 moriarty said: üçüncüsü karışmayacaklar bana demiş, eğer korktuğunuz gerçek olursa gelin yüzüme tükürün demiş. hala ağlıyosunuz. ben daa şimdi gördüm reddit postunu adamın, screenshotlardan, downvote yemiş saolsun redditorler. I WANT TO BELIEVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 e abi o zaman araştır öyle goygoy yap. zor değil bilgiye ulaşmak. ama kickstart ettik benim istediğim olsun diye ağlarken, daha şirket ceosu ne diyo bakmadan yorum yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 daha eve yeni geldim ühü, göt reddit downvote ettiği için okulda görememişim postlarını herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Chemical said: LathspeLL said: Bunlar toplantı yaparken Mark "aldığımız teknolojilere/firmalara dokunmuyoruz, bknz. Instagram" demiş. Mark'ı etkileyen isim Palmer Luckey. Palmer "oh paracıklar ohh" diyecek bir adam değil. Enthusiast adam. Hergün gözlük deniyorum, yatınca da yenisini hayal ediyorum diyen bir geek. Bu adamı milyar dolar yoldan çıkarmaz, innovator adam. Kendi hedeflerini kesinleştirmeden de böyle bir satışı istemez. Kendi diyor zaten "Apple'a ya da başka bir şirkete satılsak orda bizi eritip kendi hedeflerine giderler, fakat Facebook bize dokunmak istemiyor çünkü hedefler aynı" diye. Gerçekten de Facebook'un amacı Oculus'a dokunmak değil. Dokunup elde edebilecek bir hedefi yok çünkü, tech şirketi de değiller. Bir arkadaşım iyi analizledi bu olayı. Onlar sadece kendilerine yeni platform yaratmak istiyorlar. Mobile platformda geri kalmışlardı, o yüzden agresif satın alımlar yapıyorlar. Bir sürü önemli ismi kadrolarına dahil ettiler geçen sene, Paper'ı çıkardı ünlü bir grup mesela. WhatsApp'ı satın aldılar chat tekeli için. OS işine girdiler yavaştan. VR'ı da geleceğin platformu olarak görüyorlar. Bir boşluk var orda ve erken davranıp content üretecekler. Gimmick olmadığını anladılar çünkü. ben inanmıyorum hala, facebook'un oculus rift'i başka bir yere sokmayacağından. Bana end user'a ulaşacak, gaming'de kullanabileceğim, güzel çözünürlüklü düşük delaylı satın alınabilir ve tamamı bana ait olacak bir ürün asla çıkmıcak gibi geliyor, sırf facebook'un genel mentalitesinden dolayı. Facebook be. Bu yüzden DK2'yi alıcam yine de, dursun köşede :D. Yok sağlam bir product çıkar ortaya. Bu deal öncesinde adamlar DK2'yi CV1 olarak süreceklerdi muhtemelen. Şimdi "custom build parts" yapabilecekler. Mobile piyasanın artıklarıyla uğraşmayacağız diyorlar ki doğru. Display'i 90hz yapacaklar hemen, Curved yapıp FOV'u arttırabilirler. Curve sayesinde siyah çizgilerden büyük ölçüde kurtulurlar. 1440p'ye çıkarlar falan. Bunu Facebook'suz da yapabilirlerdi elbette ama CV1 ile olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar