akirafes Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bence kesin Beşiktaş maçında oynar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Genel bir yorum yapmak gerekirse Sneijder kesinlikle kötü bir transfer değil ancak bu adam gs'ye ve TR'ye nasıl geldi; - Inter paranı indir yoksa oynamazsın dedi bu adam hayır dedi kadro dışı kaldı. - Inter satışa koydu adamda zatena kafasın koymuştu gitmeyi, ingiltereden ve diğer avrupa takımlarından transfer teklifi bekledi, gs'den başka transfer etmek isteyen olmadı. Hatta bugüne kadar beklemesinin 1. sebebi de bu. - Son gün Morattiye tamam indirim yapıyorum desede Moratti o gemi gideli çok oluyor dedi, adamda mecburen gs'ye imza attı. - Öncelikle hollandalılar çok kızgınlar gsye gidiyorsan, milli takımı ve kaptanlık bandını bırak diye, hatta avrupadan bile tepki görüyor yukarıdaki fifa linkinde yorumda mevcut. Tekrar söylüyorum bu adam kesinlikle TR ve gs standartları için çok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 TR diyip gs diyor bi de. bari S yaz yahu. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Liverpool taraflari tweeterda nasil agliyor belli degil. Tr'yi gs'yi itin gotune sokuyolar, sneijder karaktersiz vs. futbol hayati bitti falan. Liverpool' u sel almis. https://twitter.com/kieranhiett/status/293108396893282304 Su cok pis flame yemis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yalnız adamin istanbul ile ilgili tespitlerinde tamamen haklı olmasi ülkemiz açısından çok üzücü degil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ekşiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu ne kafası lan mehman selimov @mhmn Sneijder 32 sırt numaralı formayı giysin. "32. GÜN" anısına. #sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi siz o tweeti yanlış anlamışsınız. liverpool için diyor o sıfatları, bu bu bu sıfatlara sahip şehirde yaşamak mı yoksa galatasaray mı seçim çok net diyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu arada forma numarası #1 olacak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Zep said: Liverpool taraflari tweeterda nasil agliyor belli degil. Tr'yi gs'yi itin gotune sokuyolar, sneijder karaktersiz vs. futbol hayati bitti falan. Liverpool' u sel almis. https://twitter.com/kieranhiett/status/293108396893282304 Su cok pis flame yemis ahah Sayfalar önce de yazmıştım. Liverpool'un çekirdek kitlesi Sneijder'i kesinlikle istemiyor. Aşırı derece de baskı yapıldı kulübe ve onlar bayağı önceden bu yüzden vazgeçtiler. Joe Allen'a daha çok süre verilmesi ve illa orta saha transferi yapılacaksa gelecek vaat eden genç bir isim alınmasını istiyorlar. Nuri gittiğinde bayağı sinirliydi mesela taraftar, gelecekte bonservisiyle satın alınıp kulübe hizmet etmesini istiyorlardı. Gerrard'ın yerini bile alır belki diyorlardı ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Estel_Anorien said: abi siz o tweeti yanlış anlamışsınız. liverpool için diyor o sıfatları, bu bu bu sıfatlara sahip şehirde yaşamak mı yoksa galatasaray mı seçim çok net diyor eleman. ahahah yurdum insani ya gerci ne yurdu bizim forum bile cosmus liverpool taraftarlari agliyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 applev0dka said: yalnız adamin istanbul ile ilgili tespitlerinde tamamen haklı olmasi ülkemiz açısından çok üzücü degil mi :( Zep said: Liverpool taraflari tweeterda nasil agliyor belli degil. Tr'yi gs'yi itin gotune sokuyolar, sneijder karaktersiz vs. futbol hayati bitti falan. Liverpool' u sel almis. https://twitter.com/kieranhiett/status/293108396893282304 Su cok pis flame yemis ahah Estel_Anorien said: abi siz o tweeti yanlış anlamışsınız. liverpool için diyor o sıfatları, bu bu bu sıfatlara sahip şehirde yaşamak mı yoksa galatasaray mı seçim çok net diyor eleman. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bir kaç şeye dikkat çekeyim Wesley hemen hızlı İngilizce öğrenmeye başladım dedi . Beşiktaş maçına hazırım oynamak istiyorum dedi . Karısı kardeşi Türkçe tweet atıyor . Bunlar gerçekten profesyoneller . Ben kesinlikle çok başarılı olucağına inanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Phyx said: Estel_Anorien said: abi siz o tweeti yanlış anlamışsınız. liverpool için diyor o sıfatları, bu bu bu sıfatlara sahip şehirde yaşamak mı yoksa galatasaray mı seçim çok net diyor eleman. ahahah yurdum insani ya gerci ne yurdu bizim forum bile cosmus liverpool taraftarlari agliyor diye /zep ustekini flame yemis diye koydum zaten daha da koycaktim ama futboldan ban yemisim anlam veremedim sekilde , tweetera sneijder yaz gorursun sel olmusmu olmamis mi nasil shitstorm donuyor belli degil. Hemen ususmus fenerliler laf sokmak icin, yavas yavas atlcakainiz bunuda uzulmeyin Asil koymak istedigim suydu ama https://twitter.com/rob_dunne10/status/293126137851297794 Buarada sinan engine kisaltmali kufur ettigim icin banlandiysam, ki baska bi sebebi olamaz resmen bok yoluna gitmis oluyorum. O ve onun giibi adamalra kufur etmek serbest olmali bence ya Aramazda hangimiz demirone kuur etmek istemiyor simdi yemeswlim birbirimizi Zep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yani o tweet de ayrı bi boyut.. sadece 1 kere mi gidiliyor CL'ye.. Liverpool'a CL ve Para'dan dolayı gitmedi Sneijder demek baya bi ilginç olur.O işin detayı başkadır yazıyosunuz çiziyosunuz burda derin tayfa istemedi zart zurt diye..O şekil durumlar olmuştur veya başka şeyler bilemicem.İş Sneijder'in seçimi olucaktı ve Liverpool mu Galatasaray mı diye sorduklarında Galatasarayımı tercih edicekti yani adam.. Liverpool ve Galatasaray'ın mazisini mi çarpıştırıcaz şimdi bide burda.. o tweet amatör olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Phyx said: Estel_Anorien said: abi siz o tweeti yanlış anlamışsınız. liverpool için diyor o sıfatları, bu bu bu sıfatlara sahip şehirde yaşamak mı yoksa galatasaray mı seçim çok net diyor eleman. ....meanwhile in paticik applev0dka said: yalnız adamin istanbul ile ilgili tespitlerinde tamamen haklı olmasi ülkemiz açısından çok üzücü degil mi :( -.-' bir ingilizce kursuna falan gidin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hakikaten siz de adam ne diyo siz ne diyosunuz bi 5.kurdan baslayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Eternal said: Yani o tweet de ayrı bi boyut.. sadece 1 kere mi gidiliyor CL'ye.. Liverpool'a CL ve Para'dan dolayı gitmedi Sneijder demek baya bi ilginç olur.O işin detayı başkadır yazıyosunuz çiziyosunuz burda derin tayfa istemedi zart zurt diye..O şekil durumlar olmuştur veya başka şeyler bilemicem.İş Sneijder'in seçimi olucaktı ve Liverpool mu Galatasaray mı diye sorduklarında Galatasarayımı tercih edicekti yani adam.. Liverpool ve Galatasaray'ın mazisini mi çarpıştırıcaz şimdi bide burda.. o tweet amatör olmuş =P Abi liverpool istedigi parayi vermedi iste haftada 90 k pound verdiler az geldi. Gs'yede sadece para icin gelmis olamaz yani o zaman arabistana falan giderdi heralde cl tabiki de onemli bir faktor adam icin. Vitrinden uzak kalmak istemedi seneyede gider buyuk ihtimal iyi bir paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Sel almış buralar ya Bide zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 formayı opmed..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://i45.tinypic.com/2wns39v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.sneijdergeldimi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Liebe said: kırmızı parçalı formanız çok güzel. İNŞALLAH YIRTILMAZ AHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Rewendor said: Eveet, sırada diğer eksiklerimizi tamamlamak var. Sol bek ve sol kanat işini tek transferde halledelim, sıradaki hedef Gareth Bale. arkadaşlar öğrendikki yeterince kremlersek herkesi alabiliriz. durmak yok. HADİ KREMLEYELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 applev0dka said: yalnız adamin istanbul ile ilgili tespitlerinde tamamen haklı olmasi ülkemiz açısından çok üzücü degil mi :( Tolga Dinc @Tollgadinc @KieranHiett HAHA this isnt Gotham City bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar