Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Vinci's Demons - (2013) - Starz

Norak

Öne çıkan mesajlar

3.sezon 1.bölüm izledim. Biraz "en son ne olmuştu lan" düşünceleriyle geçti. Çok dağınık duruyor şu an belki bana öyle geliyor da kimin ne bok yediği belli değil dizide asdf

Yeni sezon çekimler ve oyunculuk (td) geldi bana diğerlerine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok seviyordum da, çok ağır sıçtı sonunda. Resmen dizi bitsin diye kasmışlar, çok belli.

Bir de abi neden zırhlarını çıkartıyorlar kaybedince hemen. Hayır, bakıyorsun 5dk sonra kaybedip teslim olan türkler zırhlarıyla esir alınmışlar şehirde vs.

Onu geçtim büyü henüz anlanamadığınız bilim aslında kehkeh diyorlar. E o zaman Vlad nasıl ölmüyor, ölmemeyi geçtim hiç bir şey yokmuş gibi ayağa kalkıyor.

Dizinin bu sezonundan geriye sadece Riario kaldı benim için. Onun ve Lorenzo'nun karakter gelişimleri çok iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilileri için Bear McCreary season 3 OST leri yayınladı dün öğlen spotify da var özellikle tank 9. bölümde ki The Tank Yard suit çok iyidir. hepsi iyi ama yani hani bu adamın her yaptığı bestenin ana temasını diğer eserlerinede sıkıştırma huyu efsane kaliteli işlerle sonuçlanıyor.

tavsiye olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kötü değildi abartmayın artık, son bölüm biraz sönüktü evet, türkleri öldürmeleri vs güzeldi ama :>

iptal diyorlarda, çeksinler 1 sezon daha ya, anasını satayım sanki dizi varmış piyasada gibi her şeye kötü diyorsunuz, 3 dünya ülkesi vatandaşları sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...