yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3.sezon 1.bölüm izledim. Biraz "en son ne olmuştu lan" düşünceleriyle geçti. Çok dağınık duruyor şu an belki bana öyle geliyor da kimin ne bok yediği belli değil dizide asdf Yeni sezon çekimler ve oyunculuk (td) geldi bana diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bende eski sezon ne olmuştu diye baya bir hatırlamaya çalıştım ve tam hatırlayamadım öylesine başladım 3. sezona. Bu sezonun olayı Turkleri nasıl yenecez gibi geçecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ben izlerken hala keyif alıyorum. yalnız türkleri de level 100 yapmışlar resmen sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 o devirler italya için zor baya ya. papa bile fransa'ya kaçmayı falan düşünüyor türkler gelip kesecek beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bu son sezonmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Kanuni said: Omg!! Turklere kopek dedi Turklere kopek dedi Cikti yarin gazetelerde yazar gene :) http://m.hurriyet.com.tr/abd-dizisinde-osmanliya-agir-ithamlar-40006645 Hwgshsgaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ya Türklerin google translate türkçesi ve aksanıyla konuşması yarıyor direk. ne zaman biri konuşsa kahkaha atıyorum. adam gibi konuşan birini bulamamışlar mı çok mu ucuza kaçmışlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kız çok güzel ama 1 sezon dayanabildim, konu çok tıkandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mani said: ya Türklerin google translate türkçesi ve aksanıyla konuşması yarıyor direk. ne zaman biri konuşsa kahkaha atıyorum. adam gibi konuşan birini bulamamışlar mı çok mu ucuza kaçmışlar nedir. diyarbakırlı gibi konuşuyorlar işte, normal gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 butun sezon birden mi cikmis ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Yep. "Siz de kurtulun biz de, AL AL AL ALALALL" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Chain Lightning Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 son iki bolumun yazari kimse ulassin bana, ne kullandigini soylesin aynisindan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Çok seviyordum da, çok ağır sıçtı sonunda. Resmen dizi bitsin diye kasmışlar, çok belli. Bir de abi neden zırhlarını çıkartıyorlar kaybedince hemen. Hayır, bakıyorsun 5dk sonra kaybedip teslim olan türkler zırhlarıyla esir alınmışlar şehirde vs. Onu geçtim büyü henüz anlanamadığınız bilim aslında kehkeh diyorlar. E o zaman Vlad nasıl ölmüyor, ölmemeyi geçtim hiç bir şey yokmuş gibi ayağa kalkıyor. Dizinin bu sezonundan geriye sadece Riario kaldı benim için. Onun ve Lorenzo'nun karakter gelişimleri çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hic izleyesim yok soyle guzel bir spoiler verseniz de ne oldu ne bitti genel olarak kaldirsam rafa sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 son bolum cok leşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 riario ve lorenzo, şu ikili harbiden karakter olarak iyi aktarıldı. yalnız 2. sezondaki şu uzak dünyalara seyahat olayını çok sevdim, 2. sezon tarzı fantastik dizi/film var mıdır? indiana jonesları tekrar izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi o turkce beni benden aldi hahaha cok iyiydi ozellikle o tank calma sahnesinde tankin icindeki turkler :D adam 85 magery kasmis ama vas ort grav atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ilgilileri için Bear McCreary season 3 OST leri yayınladı dün öğlen spotify da var özellikle tank 9. bölümde ki The Tank Yard suit çok iyidir. hepsi iyi ama yani hani bu adamın her yaptığı bestenin ana temasını diğer eserlerinede sıkıştırma huyu efsane kaliteli işlerle sonuçlanıyor. tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dizi dünyanın en berbat sonuyla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o kadar kötü değildi abartmayın artık, son bölüm biraz sönüktü evet, türkleri öldürmeleri vs güzeldi ama :> iptal diyorlarda, çeksinler 1 sezon daha ya, anasını satayım sanki dizi varmış piyasada gibi her şeye kötü diyorsunuz, 3 dünya ülkesi vatandaşları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 iptal mi olmuş. bu sezonu izlerken bütçeyi kesmişler, son sezon olacak herhalde diye düşünüyodum. kalite rezalet önceki sezonlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 3. sezonun ilk bölümünde god mode gezen Türkler son bölümdeki savaşta neden tek kılıç darbesi ile yattara oldu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar