GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Evet belgesel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 sevişen mühendiz gören genç mühendizler rahatsız olmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 İyi de işte plot hole lar mevcut ve bazıları giderek büyüyor, ama yoklukta gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 gayet güzel dizi. vlad bile yeterdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 aa sezon finaliymiş Da Vinci dual wield featine vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 lucrezia kütür kütür. kaşar rahibenin de gideri var. lorenzo'nun karısı da fena değil. da vinci'yi oynayan adama ısınamadım.o hiç olmamış bence. dizi genel olarak çerez işte. keşke geyikli fantastik değil de ciddi ve ağır tarzda işleselerdi konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 İki günde bitirdim sezonu. Güzel seri yahu, neyini beğenmediniz dizinin anlamadım? Adventure/Fantasy dozu gayet iyi ayarlanmış seyirlik bi seri işte Merlin'in iki kalem üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 konu daha iyi işlenebilirdi ancak basit bir yapım olmaktan ileri gidemiyor ne yazık ki da vinci diyince daha farklı daha kaliteli birşeyler bekliyor insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben de yeni sezon başladı sandım gene gözyaşıymış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 başlamış ya la ilk sezon nasıl bittiydi hatırlamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 27 sinde başlayacak diye biliyordum ben iyi oldu bunu gördüğüm thx pati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 abi son 3 bölüm inanılmaz keyifli oldu. dizi çok güzel olmaya başladı. bugünkü bölüm 1 saat daha olsa izlerdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 aynen son sezon çok iyi gidiyor şu productiona basit diyen adamı da anlamıyorum yani girls fln izliyorlar sonra gelip şuna basit diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 geçtiğimiz haftaki ayahuasca bölümü çok çok iyiydi. of öyle bi kadın guide olsa sabah akşam içerim ayahuasca'yı ben de. peru'ya gitsek bize 152 yaşında buruşmuş mendile dönmüş şamanı denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 indiana jones+vikings çizgifilmindeki küçük kız+ zoro karışımı bir şey yapmışlar da vinciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 mascio said: geçtiğimiz haftaki ayahuasca bölümü çok çok iyiydi. of öyle bi kadın guide olsa sabah akşam içerim ayahuasca'yı ben de. peru'ya gitsek bize 152 yaşında buruşmuş mendile dönmüş şamanı denk gelir. abi hatunu gördükçe ağzım sulanıyor artık nasıl bişey yapmışlarsa http://www.monstersandcritics.com/wp-content/uploads/2014/03/IMA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 öyle prieste can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 "beyefendi" hitabı ile fuatavni göndermesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 acaba fatih sultan mehmedi kim oynayacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ne sezon finaliydi be :) çok güzel gidiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 valla sıkıcıydı be abi bana kalırsa biraz boka sardı sanki dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 öyle bir da vinci karakteri yaratmışlar ki + + = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yakında aya gidecek pzvnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 İzleniyor ya dizi, eğlenceli bence. Nico'nun kimliği ile kendi kendime OHAAA OHAAA diye coşmadım da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 aynen eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar